Danas je bila i Milka BabovićCaldor je napisao/la:Opet ja sa svojim vijestima s gp1 forumaBas mi je zabavno otici pogledat koliko su drukcija neka razmisljanje nego tu.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrollajte dolje do announcers i pogledajte tko je stavljen pod glavnog urednika i komentatora
(HINT: Ime mu je Zoran, a prezime Šprajc)
I da znam da wiki moze bilo tko pisati, ali ono
Komentatori i prijenosi utrka
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
Chuck Norris
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Komentatori i prijenosi utrka
...put u raj nije posut ružama...
- Caldor
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren
Za*ebavaju nas? Ma neeeeChuck Norris je napisao/la:Danas je bila i Milka BabovićCaldor je napisao/la:Opet ja sa svojim vijestima s gp1 forumaBas mi je zabavno otici pogledat koliko su drukcija neka razmisljanje nego tu.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrollajte dolje do announcers i pogledajte tko je stavljen pod glavnog urednika i komentatora
I da znam da wiki moze bilo tko pisati, ali ono
- The Greatest
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari i Alonsa
hahahahaaha47 je napisao/la:Ako se sutra ujutro čuje Blažov glas iz tv-a, mislim da će jedan dio hrvatske viknuti od oduševljenja u 6 ujutro
Ja ako ujutro čujem Blažičkov glas, otvaram pivo odmah! Ma kakvo pivo, DOMAĆU ŠLJIVU!
Avanti FER, Avanti!!!
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
Renata Dvopek je istoCaldor je napisao/la:Za*ebavaju nas? Ma neeeeChuck Norris je napisao/la:Danas je bila i Milka BabovićCaldor je napisao/la:Opet ja sa svojim vijestima s gp1 forumaBas mi je zabavno otici pogledat koliko su drukcija neka razmisljanje nego tu.
I da znam da wiki moze bilo tko pisati, ali onoah ah, ma svejedno bilo mi zabavno pročitati da bi on vodio pa da podijelim s kolegama

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- 47
- Moderator

- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
Odlično da je Blažičko

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
- The Greatest
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari i Alonsa
- f430
- Navijam za: fernando alonso
Kako je lijepo čuti ovaj glas
- 47
- Moderator

- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Aj fala đizusu!! Ma nemoš F1 bez Blaža! A mislim da i on to voli i da mu je drago što ima priliku 
Hm, zvuk bi mogao biti malo čišći na Blažovom mikrofonu...
Hm, zvuk bi mogao biti malo čišći na Blažovom mikrofonu...
-
tatatata
- Navijam za: Nikoga
E sad mi je pravo gušt gledati, nemam ništa protiv jergovića ali naviko sam, nije da blaža obožavam inače ali za formulu je br.1i nemože se reći, donosi malo napetosti i u kombinaciji on i novak. fenomenalno. ko nekad!
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Dr. DJ
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari-Massa
....nisam brojao no volio bih da ih je još manje iako ih nije bilo previše....vidim raspisali ste se o komentatorima, po meni odlično odrađeno...ipak "stara garda" daje onaj lijepi štih tomu svemu...navikli smo na to...iako sam planirao gledati preko nekog live strema jer mi u stanu ponekad zaštekaju ti lokalni kanali digao sam se u zadnji tren jer sam zaružio sinoć nije mi se dalo prčkati po netu za live stream tako da sam moram prek TV-a sve u svemu solidno osim par prekida i peglanja po anteni...
1982 UCV 1919
- Domi
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Schumacher - Kimi
Osmijeh od uha do uha nakon onih par sekundi tišine pri uključivanju u prijenos.
Stara garda je tu, sezona pred nama super uzbudljiva sudeći po svemu, još da Schumi ima sreće i nema sretnijeg čovjeka od mene.
Stara garda je tu, sezona pred nama super uzbudljiva sudeći po svemu, još da Schumi ima sreće i nema sretnijeg čovjeka od mene.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Doobro nam došao nazad Blaž
Užitak je gledati utrku sa ovim dvojcem,svaka čast
Zadnja izmjena: Chuck Norris, dana/u 18 ožu 2012, 09:19, ukupno mijenjano 1 put.
...put u raj nije posut ružama...
- F1NAC
- Moderator

upravo toChuck Norris je napisao/la:Doobro nam došao nazas Blaž

- Cuky
- Moderator

- Navijam za: Ferrari
MORAM nekak skrpat da uhvatim Kanal Ri, jednostavno moram...Ovo danas na SPEED-u (ameri) je bilo nepodnošljivo...prvo su minutu prije kruga za zagrijavanje stavili snimku polea, pa skoro zakasnili na start...e to nije bilo dovoljno nego još imaju i neke svoje čudne fore kao "Celebrity *nešto* grid" što je ustvari poredak na startu, ali na neku njihovu foru di pokazuju 2 po 2, pa "Pirelli *nešto*" di opet pričaju o nečem sa treninga..a da ne spominjem more reklama.
Negdje oko polovice sam uspio naći stream sa Sky Sportsa ali je bila dosta loša kvaliteta...tako da ja baš nisam uživao u utrci danas
Negdje oko polovice sam uspio naći stream sa Sky Sportsa ali je bila dosta loša kvaliteta...tako da ja baš nisam uživao u utrci danas
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- f430
Pa imaš livestreaming kanala ridamjan.cule je napisao/la:MORAM nekak skrpat da uhvatim Kanal Ri, jednostavno moram...Ovo danas na SPEED-u (ameri) je bilo nepodnošljivo...prvo su minutu prije kruga za zagrijavanje stavili snimku polea, pa skoro zakasnili na start...e to nije bilo dovoljno nego još imaju i neke svoje čudne fore kao "Celebrity *nešto* grid" što je ustvari poredak na startu, ali na neku njihovu foru di pokazuju 2 po 2, pa "Pirelli *nešto*" di opet pričaju o nečem sa treninga..a da ne spominjem more reklama.
- F1NAC
- Moderator

Nicole se vratila na male ekrane

- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
Evo ovo je možda prikladnija tema:
Meni se dešava tokom prijenosa da mi se počne zamrzavat slika/zvuk iz čista mira, pa moram prebacit na Slo2 i Ališića koji mi radi besprijekorno, a ovo je fakat iritantno. Drugo, zna se desit da se slika, kak bi reko, zumira, pa npr. uopće nema u kadru lijevo onog poredka i broja krugova gore, a to se samo od sebe dešava i ne mogu to popravit postavkama na TV-u. Ima netko sličnih problema?
Gledam na NET-u preko normalne televizije.
Meni se dešava tokom prijenosa da mi se počne zamrzavat slika/zvuk iz čista mira, pa moram prebacit na Slo2 i Ališića koji mi radi besprijekorno, a ovo je fakat iritantno. Drugo, zna se desit da se slika, kak bi reko, zumira, pa npr. uopće nema u kadru lijevo onog poredka i broja krugova gore, a to se samo od sebe dešava i ne mogu to popravit postavkama na TV-u. Ima netko sličnih problema?
Gledam na NET-u preko normalne televizije.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- darky
- Profesionalni vozač

to smrzavanje je problem OIV (odašiljača i veza)
piši im protest, jer očito rade sa premalom snagom signala, pa se jednostavno "gubi" slika
Zašto to pričam?
imam DVB-T od prvog dana od kad je počelo eksperimantalno emitiranje još 2005
nikad nije bilo problema sa signalom dok nisu počeli "komercijalni" rad, onda su naglo počeli smanjivati jačinu signala, da bi sad bila na donjem minimumu za uredno gledanje (Zagreb - čisti Line of sight prema tornju na Sljemenu)
piši im protest, jer očito rade sa premalom snagom signala, pa se jednostavno "gubi" slika
Zašto to pričam?
nikad nije bilo problema sa signalom dok nisu počeli "komercijalni" rad, onda su naglo počeli smanjivati jačinu signala, da bi sad bila na donjem minimumu za uredno gledanje (Zagreb - čisti Line of sight prema tornju na Sljemenu)
- Cuky
- Moderator

- Navijam za: Ferrari
di to ima? ja sam bio jedan našao, ali taj nije radiof430 je napisao/la:Pa imaš livestreaming kanala ri
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
Znači i ti imaš isti problem?darky je napisao/la:to smrzavanje je problem OIV (odašiljača i veza)
Zašto to pričam?
Kome da pišem ?
Jel ima to veze možda sa položajem antene?
Ja sam isto na brdu, i to pod sljemenom praktički, znači trebalo bi bit perfektno
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- f430
Na mobitelu sam, poslat ću ti link tokom danadamjan.cule je napisao/la:di to ima? ja sam bio jedan našao, ali taj nije radiof430 je napisao/la:Pa imaš livestreaming kanala ri
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor

- Navijam za: Vettel
ovo sužavanje slike se i meni dešava
mislim da je to zbog toga što pokušavaju 16:9 signal pretvorit da bude dobar i na 4:3 ili tako nešto
- darky
- Profesionalni vozač

http://www.oiv.hr/tvrtka/kontakt/kontakt_hr.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;Slash je napisao/la: Znači i ti imaš isti problem?
Kome da pišem ?![]()
Jel ima to veze možda sa položajem antene?
Ja sam isto na brdu, i to pod sljemenom praktički, znači trebalo bi bit perfektno.
imaš broj, zovi i žali se, možda napokon nešto naprave i pojačaju signal...