Formula 1 team - Oracle Red Bull Racing [RB18]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Re: Formula 1 team - Red Bull Racing
Opet su, na neki način, smislili propuhani zadnji kraj...
Avanti FER, Avanti!!!
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
danas:

??
Lol vjerovatno je polomljeno ,ali opet dobra slika

??

Lol vjerovatno je polomljeno ,ali opet dobra slika

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Navodno je otpao neki dio s prednjeg krila na startno-ciljnom pravcu...Horner je rekao da je to bio "mali problem".Alonso-champ je napisao/la:http://img3.auto-motor-und-sport.de/Seb ... 575011.jpg
lol

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ostali su trebali ić u potragu za tim djelom na stazugringo73 je napisao/la:Navodno je otpao neki dio s prednjeg krila na startno-ciljnom pravcu...Horner je rekao da je to bio "mali problem".Alonso-champ je napisao/la:http://img3.auto-motor-und-sport.de/Seb ... 575011.jpg
lol

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
To vjerojatno od previše pomicanja gore doljegringo73 je napisao/la:Navodno je otpao neki dio s prednjeg krila na startno-ciljnom pravcu...Horner je rekao da je to bio "mali problem".Alonso-champ je napisao/la:http://img3.auto-motor-und-sport.de/Seb ... 575011.jpg
lol

- Caldor
- Profesionalni vozač
Za sad samo 15 krugova... Ili novi koncept ne funkcionira bas najbolje ili pokusavaju sakriti curenje detalja...
- Slaven Oprosti
A teško da namjerno, zbog nekog sakrivanja, ne izlaze na stazu. Nisu pošteno ni istestirali nove apgrejde.
Nadam se samo da slomljeno prednje krilo nije dalo novu/bolju ideju Neweyu...već postajem paranoičan na njega
Nadam se samo da slomljeno prednje krilo nije dalo novu/bolju ideju Neweyu...već postajem paranoičan na njega

"If you don't come walking back to the pits every once in a while holding a steering wheel in your hands, you're not trying hard enough"- Mario Andretti

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
I ja mislim da su sa ovim novim upgradeom malo fulali-bar se nadam...
Alonsista hasta la muerte..
- Barry
- Test vozač
gearbox problem 

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Caldor
- Profesionalni vozač
Na gearbox problem su potratili cijeli dan?
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
jos boljeCaldor je napisao/la:Na gearbox problem su potratili cijeli dan?

- Caldor
- Profesionalni vozač
Ma ne smeta to meni ali mi se ne čini baš da objašnjenje stoji. Jer kolko sam gledao po live timingu Vettel je izlazio van odradio dva tri krug i vratio se unutra. Koji bi smisao bio da ga salju van ako nisu popravili mjenjač?Nitrous Oxide Systems je napisao/la:jos boljeCaldor je napisao/la:Na gearbox problem su potratili cijeli dan?
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
NZM bilo bi jako rizično da sa ovom šasijom idu na utrku,
malo kilometara napravljeno, tko zna koje sve probleme može donijeti.
Mislim da će vratiti sve na staro (tj staro prije tih "upgrade-ova")
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
nekosta ih puno vise da ponesu obadvije sasije pa u petak testiraju....Centurion je napisao/la:NZM bilo bi jako rizično da sa ovom šasijom idu na utrku,
McLaren u <3
-
- Legenda
Odličan je Alonso!
"Puno se priča i puno je teorija, ali nitko ne zna istinu. Primjerice, Red Bull, za kojeg se vjeruje da je vodeći, jučer je uspio odvoziti samo nekoliko krugova s najsporijim vremenom na stazi. Da se to nama dogodilo - nebo bi se otvorilo, bio bi smak svijeta. No, ovako nitko ništa nije primijetio..."

Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Pa ima pravo ... Cim god Ferrariju nije išlo na testiranjima razapeli su ih na križ . Pogotovo autosport kad je Alonso odvezao FL odmah Glory run for Ferrari i takve stvari . Više se pricalo ove godine o neuspjehu Ferrarija nego o Red Bullu i McLarenu skupadmarijon je napisao/la:Odličan je Alonso!"Puno se priča i puno je teorija, ali nitko ne zna istinu. Primjerice, Red Bull, za kojeg se vjeruje da je vodeći, jučer je uspio odvoziti samo nekoliko krugova s najsporijim vremenom na stazi. Da se to nama dogodilo - nebo bi se otvorilo, bio bi smak svijeta. No, ovako nitko ništa nije primijetio..."

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
problemi problemi problemiiiiiiii.ah hvala Bogu nek se vračaju na staro.znači da adrian nije svemogući.
Prema pisanju uglednog njemačkog magazina Auto Motor und Sport, Red Bull razmatra mogućnost da na prvoj utrci u Australiji nastupi sa "starim" aerodinamičkim paketom.
Stari je vrlo relativan pojam jer se radi o temeljnoj specifikaciji s kojom je novi RB8 predstavljen i s kojom je momčad odradila prve dvije serije predsezonskih testiranja. No, u subotu su predstavili novi aerodinamički paket sa značajnim izmjenama koje, čini se, nisu dale očekivane rezultate.
Novi aerodinamički paket uključuje novo prednje krilo, dorade na stražnjem krilu, potpuno novu konfiguraciju ispušnog sustava te nove dijelove karoserije.
Međutim, dorađeni RB8 problematičan je od samog početka i Red Bull je s njim tijekom dva dana odvozio samo 93 kruga (od toga Webber 70, a Vettel samo 23).
mada se ne treba radovati jer su sa ovom starom specifikacijom bili isto brzi ali od toga ne mogu više naprijed to je očito sada svima jasno.a isto tako je jasno da će bar mclaren ili neka druga ekipa parirati red bullu.zanimljivo je jer mislim da je sezona spašena i bit će interesantna i ne dominantna od strane crvenih bikova.
Prema pisanju uglednog njemačkog magazina Auto Motor und Sport, Red Bull razmatra mogućnost da na prvoj utrci u Australiji nastupi sa "starim" aerodinamičkim paketom.
Stari je vrlo relativan pojam jer se radi o temeljnoj specifikaciji s kojom je novi RB8 predstavljen i s kojom je momčad odradila prve dvije serije predsezonskih testiranja. No, u subotu su predstavili novi aerodinamički paket sa značajnim izmjenama koje, čini se, nisu dale očekivane rezultate.
Novi aerodinamički paket uključuje novo prednje krilo, dorade na stražnjem krilu, potpuno novu konfiguraciju ispušnog sustava te nove dijelove karoserije.
Međutim, dorađeni RB8 problematičan je od samog početka i Red Bull je s njim tijekom dva dana odvozio samo 93 kruga (od toga Webber 70, a Vettel samo 23).
mada se ne treba radovati jer su sa ovom starom specifikacijom bili isto brzi ali od toga ne mogu više naprijed to je očito sada svima jasno.a isto tako je jasno da će bar mclaren ili neka druga ekipa parirati red bullu.zanimljivo je jer mislim da je sezona spašena i bit će interesantna i ne dominantna od strane crvenih bikova.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Auto motor und sport piše da će se možda vratiti na početnu specifikaciju a Helmut Marko tvrdi da su sve dovoljno istestirali i da će s novom verzijom nastupiti u Australiji.
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Marko: We’re slightly ahead, then McLaren and Mercedes“I see it like this,” Red Bull consultant and driver manager Marko told Austrian television Servus TV.
“We are slightly ahead, then there are McLaren and Mercedes — I don’t know exactly, but not far away,” he said.

- senamozart
- Rezervni vozač
e ovaj helmut marko mi je postao antipatičan tip,
naime,ne znam točno kad su oni kao ekipa pristupili u formulu 1.ok povukli su dobre poteze gdje su dovelu adriana i sada su tu zahvaljujući njemu.meni nešto drugo smeta.njegov odnos prema vozačima a pogotovo prema jamie alguersuariju kojem je on osobno dao otkaz za ono što je navodno napravio vettelu na prvom slobodnom treningu VN KOreje.bezveze ga je ondje napao i samo zato što je nešto vettel izvoljevao sa svojim prstom (dokazivao se dečko ja sam jači) helmut je dobrom vozaču dao otkaz.neka bude siguran da će mu se to vratiti.
uostalom pogledati video na 0.20 sek i od 0.30 do kraja.eto to vam je helmut,nisam baš sa engleskim na vi ali bi volio znati što mu je točno rekao.
http://www.youtube.com/watch?v=yB8MpgDnDQw" onclick="window.open(this.href);return false;
naime,ne znam točno kad su oni kao ekipa pristupili u formulu 1.ok povukli su dobre poteze gdje su dovelu adriana i sada su tu zahvaljujući njemu.meni nešto drugo smeta.njegov odnos prema vozačima a pogotovo prema jamie alguersuariju kojem je on osobno dao otkaz za ono što je navodno napravio vettelu na prvom slobodnom treningu VN KOreje.bezveze ga je ondje napao i samo zato što je nešto vettel izvoljevao sa svojim prstom (dokazivao se dečko ja sam jači) helmut je dobrom vozaču dao otkaz.neka bude siguran da će mu se to vratiti.
uostalom pogledati video na 0.20 sek i od 0.30 do kraja.eto to vam je helmut,nisam baš sa engleskim na vi ali bi volio znati što mu je točno rekao.
http://www.youtube.com/watch?v=yB8MpgDnDQw" onclick="window.open(this.href);return false;

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
To je već bilo, a to isto je Ron Dennis napravio Verstappenu kad je bio ispred Coultharda u Monacu i nije ga pustio. Ni meni ovo nije jasno čemu je bila tolika panika kada je to samo trening bio. Jesi di pročitao da je zbog toga Alguersuari dobio otkaz?
Danas sam negdje pročitao da je i Helmut bio vozač i da je 2 sezone bio u F1

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- senamozart
- Rezervni vozač
iskreno nisam nigdje to pročitao nego to temeljim na ponašanju tog starca prema jednog kvalitetnom vozaču.
znam da je denis isto to radio i nije mi drago takvo ponašanje ali jbg to je tako valjda da uzde od tih konja drže ti kao što su ron,flavio,helmut i njihova je zadnja.toplo se nadam da će jamie naći svoje mjesto u formulu 1 i da če se onaj oronuli helmut kajati zbog toga ako mu je on (pretpostavka jel) dao otkaz.
znam da je denis isto to radio i nije mi drago takvo ponašanje ali jbg to je tako valjda da uzde od tih konja drže ti kao što su ron,flavio,helmut i njihova je zadnja.toplo se nadam da će jamie naći svoje mjesto u formulu 1 i da če se onaj oronuli helmut kajati zbog toga ako mu je on (pretpostavka jel) dao otkaz.

- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
71. i 72. je vozio cak i za mclaren.Kenny je napisao/la:To je već bilo, a to isto je Ron Dennis napravio Verstappenu kad je bio ispred Coultharda u Monacu i nije ga pustio. Ni meni ovo nije jasno čemu je bila tolika panika kada je to samo trening bio. Jesi di pročitao da je zbog toga Alguersuari dobio otkaz?