Jenson Button

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sennacher
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Vettel

Re: Jenson Button

Post Postao/la sennacher »

King iCool je napisao/la: Čovječe. toliko si fokusiran na hamiltona i vettela da ne kužiš da je onaj moj post bio kompliment buttonu. Sretan sam i veselim se 5. pobjedi Mclarenovog vozaca u ovoj sezoni.
Klg, ja uopće nisam tebe kritizirao već samo nadopunio tvoj post (odgovor, ne kritika, posebno ne tebe).
Nisam samo fokusiran na Hamiltona i Vettela, zapravo sam baš odavno uz Vettela fokusiran na Buttona, uvijek gledam gdje je i što on radi u utrci i kad nije pri vrhu jer na kraju svojim čarolijama obično tamo završi. Mislim da sam i ovdje prvi prilikom jedne utrke upozorio na Buttona, upravo je većina ostalih na forumu na njega najčešće zaboravila i bila fokusirana na Vettela, Hamiltona, Alonsa...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ako zadrži ovu formu i sljedeće sezone biti će veliki kandidat za naslov . Vidi se da vozi bez opterećenja za razliku od Hamiltona.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Centurion »

Dani je napisao/la:Ako zadrži ovu formu i sljedeće sezone biti će veliki kandidat za naslov . Vidi se da vozi bez opterećenja za razliku od Hamiltona.
itekako, još ako budemo imali brz bolid od početka sezone uffff....
a rekao je on da je ostvario sve što je htio i svoj san, postati prvak,
dok hamilton je rekao da želi obilježiti ovu eru, da želi da ga se pamti, pa vjerojatno je malo razočaran kako mu to ne ide,
dok je npr button rekao da naravno da želi osvojiti još prvenstava ali da je ostvario svoj san...
ivancina
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la ivancina »

još jednom najbolji od ostalih. dobra vožnja
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Standardno odličan i po običaju ga gledamo odmah iza Vettela, odlična sezona =D>
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Dani je napisao/la:Ako zadrži ovu formu i sljedeće sezone biti će veliki kandidat za naslov . Vidi se da vozi bez opterećenja za razliku od Hamiltona.
Bit ce ako McLaren napravi dobar bolid.

Inace kod Buttona nikad nisam imao dojam da koristi bolid 100%, ali u zadnje vrijeme mu to polazi za rukom, otud i ovako dobri rezultati. Stvarno odlicna voznja danas. Primakao bi se Vettelu na 3.5s, a Vettel odmah nanize nekoliko najbrzih krugova utrke, bio je nezaustavljiv u onom Red Bullu.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

odličan posao je napravio danas, super vozač . Bravo za njega također je iscjedio bolid al nazalost vettel je bio nadmoćan.
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Višegodišnji ugovor Buttona s McLarenom je ustvari ugovor na 3 godine, Whitmarshu je izletilo. (zadnja rečenica) ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q0x-jmZ4 ... ideo_title[/youtube]
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač

gringo73 je napisao/la:Višegodišnji ugovor Buttona s McLarenom je ustvari ugovor na 3 godine, Whitmarshu je izletilo. (zadnja rečenica) ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q0x-jmZ4 ... ideo_title[/youtube]
uffffff ovo se ne bi dogodilo Dennisu
Zadnja izmjena: Centurion, dana/u 01 stu 2011, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

Vjerujem da i nakon proteka ove slijedeće 3 godine, ukoliko ne dobije naravno bolju ponudu, Jenson ima šanse za nastavak suradnje s McLarenom i predviđam mu još barem 1 naslov ukoliko nastavi s ovakvim vožnjama iz zadnje 3 sezone ;)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
ivancina
Početnik
Početnik

Post Postao/la ivancina »

dužina ugovora nikad nije tajna u F1
mislim da su 3 godine najbolje rješenje za obje strane
iduće godine po naslov :)
Centurion
Test vozač
Test vozač

ivancina je napisao/la:dužina ugovora nikad nije tajna u F1
mislim da su 3 godine najbolje rješenje za obje strane
iduće godine po naslov :)
mislio sam na to da bi se izblebetao usred nekog interview-a,
to se lijepo treba napraviti tako da daš službenu objavu kao tim McLaren a ne kao pojedinac tako
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Svaka čast na današnjoj vožnji. Slušao sam ga nakon trke; KERS koji dobar dio trke nije radio, a time i balans kočnica koji se stalno trebao mijenjati i prilagođavati. Mislim da se napritiskao dugmadi...Button on buttons :D
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

Jenson je stvarno majstor koji nakon nekoliko teških godina u Hondi napokon (ponovo) dokazuje kakva je klasa od vozača !
Sjećam se njegovih vožnji iz 2003./04. kad je bio jedan od najvećih konkurenata Schumiju i Ferrariju a jedna od najimpresivnijih vožnji koja mi je ostala u sjećanju je njegova vožnja u Hockenheimu 2004. kad je zadnjih 20ak krugova proveo vozeći doslovno 1 rukom na volanu a drugom držeći kacigu da mu ne ispadne s glave i još k tome završivši na 2. mjestu ! =D>
Bravo i za današnju trku, respect ! :)
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Po meni najugodnije iznenadjenje ove sezone, uistinu vozio je i davao maksimum u McLarenu koji ipak nije bio na razini Red Bulla, pokazao se kao inteligentan vozac koji zna razmisljati, skupljati bodove kad treba i na kraju krajeva pobjediti u realno gledano slabijem bolidu. Mislim da McLarenovi vozaci imaju razloga za srecu u vidu Jensona, odlicno se slaze s Hamiltonom, brz je i sto je najbitnije bit ce kljucan faktor i u nadolazecoj sezoni.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Ricxpa je napisao/la:Po meni najugodnije iznenadjenje ove sezone, uistinu vozio je i davao maksimum u McLarenu koji ipak nije bio na razini Red Bulla, pokazao se kao inteligentan vozac koji zna razmisljati, skupljati bodove kad treba i na kraju krajeva pobjediti u realno gledano slabijem bolidu. Mislim da McLarenovi vozaci imaju razloga za srecu u vidu Jensona, odlicno se slaze s Hamiltonom, brz je i sto je najbitnije bit ce kljucan faktor i u nadolazecoj sezoni.
gle tako i mora izgledati tim
ako jedan vozač zapne, drugi stane na njegovo mjesto i povuče
i ove se sezone poklopilo da hamilton ima dosta pehova i lošijih rezultata, i tada je button dokazao da zna i može preuzeti palicu vodečeg vozača (za razliku od onog mlakonje kovalainena)
za njega za ovu sezonu
=D> =D> :klanjanje:
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

darky je napisao/la:
Ricxpa je napisao/la:Po meni najugodnije iznenadjenje ove sezone, uistinu vozio je i davao maksimum u McLarenu koji ipak nije bio na razini Red Bulla, pokazao se kao inteligentan vozac koji zna razmisljati, skupljati bodove kad treba i na kraju krajeva pobjediti u realno gledano slabijem bolidu. Mislim da McLarenovi vozaci imaju razloga za srecu u vidu Jensona, odlicno se slaze s Hamiltonom, brz je i sto je najbitnije bit ce kljucan faktor i u nadolazecoj sezoni.
gle tako i mora izgledati tim
ako jedan vozač zapne, drugi stane na njegovo mjesto i povuče
i ove se sezone poklopilo da hamilton ima dosta pehova i lošijih rezultata, i tada je button dokazao da zna i može preuzeti palicu vodečeg vozača (za razliku od onog mlakonje kovalainena)
za njega za ovu sezonu
=D> =D> :klanjanje:
Slažem se tobom ali mene više brine činjenica da Ferrari i RBR imaju samo jednog vozača koji se bori za prvenstvo. Jedino u Mclarenu je dozvoljeno slobodno utrkivanje a to nas može jako puno bodova koštati. Šta se tiče konstruktorskog poretka to je odlično ali u borbi za vozačku titulu smo u malom nedostatku...
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

King iCool je napisao/la: Slažem se tobom ali mene više brine činjenica da Ferrari i RBR imaju samo jednog vozača koji se bori za prvenstvo. Jedino u Mclarenu je dozvoljeno slobodno utrkivanje a to nas može jako puno bodova koštati. Šta se tiče konstruktorskog poretka to je odlično ali u borbi za vozačku titulu smo u malom nedostatku...
pa nebih rekao
stavljati sva jaja u istu košaru je veliki rizik, eto ti renaulta (i kubica kao primjer) što se dogodi ako sve baciš samo na jednog vozača
svaka medalja ima dvije strane
ovako je momčad sigurna da uvijek budu na vrhu
ono što momčadi treba je:
- agresivac koji grize uvijek
- dark horse kao drugi vozač koji čeka da mu se samo malo otvori prostor

mislim da MCl nakon Prost-Sena ima najbolju momčad, još samo malo da ubrzaju bolid.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

darky je napisao/la:
King iCool je napisao/la: Slažem se tobom ali mene više brine činjenica da Ferrari i RBR imaju samo jednog vozača koji se bori za prvenstvo. Jedino u Mclarenu je dozvoljeno slobodno utrkivanje a to nas može jako puno bodova koštati. Šta se tiče konstruktorskog poretka to je odlično ali u borbi za vozačku titulu smo u malom nedostatku...
pa nebih rekao
stavljati sva jaja u istu košaru je veliki rizik, eto ti renaulta (i kubica kao primjer) što se dogodi ako sve baciš samo na jednog vozača

mislim da MCl nakon Prost-Sena ima najbolju momčad, još samo malo da ubrzaju bolid.
Definitivno imaju najbolju postavu šta se vozača tiče ali meni bi svejedno bilo draže da jedan drugog ne zaustavljaju i da si ne uzimaju bodove međusobno. Kad se sjetim utrke u Turskoj ove godine i prošle slabo mi dođe šta su radili, a Kanadu neću niti spominjati...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

batun , sretan rođendan :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la -ferrari-F1- »

darky je napisao/la:
pa nebih rekao
zaboravio si da je alonso vozio za mclaren
po tvom ispada da je button bolji od alonsa
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Mislim da je Alonso-Hamilton bila najjača vozačka postava još od Senna i Prosta.

A Jason kako ga je netko bio nazvao na forumu ima novo odijelo:

slika
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

Button uvjeren da Red Bull nije više u prednosti kao na pocetku prošle godine:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/97657
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Jenson Button believes new McLaren will challenge Red Bull's F1 reign

Jenson Button is confident that the new McLaren, upgraded in Barcelona on Saturday, can challenge Red Bull for the Formula One world championship, which starts in Melbourne on Sunday week.

Button, who worked on the team's simulator at Woking on Monday before flying to Germany – homeland of the double world champion Sebastian Vettel – for sponsorship work on Tuesday, said: "I'm very happy with the direction we've taken with the car and with the package we have.

"We don't need more bits. We've got it all on the car already. I'm a lot happier with everything compared with last year. We're not running round scratching our heads wondering what we'd done wrong.

"Last year we had problems with the exhaust. We also had the problem that we just weren't very fast, even when the exhaust did work. Maybe that was kept secret. But we just weren't very fast."

Last year McLaren hit the ground walking. A lack of mileage in testing meant that their uncompetitive car spent all season playing catch-up with Red Bull. By the end of the season they had almost got there, but by then it was too late.

Button, hit by hydraulics problems and then rain, was frustrated by a lack of mileage again on Saturday, the penultimate day of the third and final testing session and his last run in the car before Melbourne.

But he said: "We've had a good winter in terms of reliability, most of the time, apart from Saturday. And I feel we are making good progress with the car. There's nothing I'm afraid of with the balance of the car. It listens to changes, which is really important with a motor car."

The centre of attention in Barcelona at the weekend was a major new upgrade brought in by Red Bull. But Button still looked upbeat when he said: "It's great that they've brought a big upgrade because it takes everyone's attention off our car.

"They seem to have a very different rear-end system than they had before. But just having different pieces of bodywork doesn't mean it's a massive chunk of laptime. They'll be quick but we don't know how quick."

But Button, last year's runner-up and one of six world champions on this year's grid, is not writing off Ferrari despite a difficult pre-season for the Italian giants.

He said: "I'm sure Ferrari can find their way out of a sticky situation – if they're in a sticky situation. I don't really know where they are in terms of pace.

"We're all trying new things at the start of the year. One of us will get it right and I'm sure the others will follow suit in the end. They're obviously on the back foot but I'm sure they'll catch up. They have the resources, they have the expertise and they really want and need a good season in 2012.

"We had such a bad winter last year. Then again we got to the first race and Lewis finished second. So we had a good result. Winter testing is a strange one. We all like a challenge from Ferrari. It's a fantastic team. They've achieved so much."

Last year, when Ferrari were again out of sorts and team-mate Lewis Hamilton suffered his worst season in F1 – on and away from the track – Button looked the best all-round driver and the one most likely to break Vettel's dominance.

Britain's last world champion – he was a winner with Brawn in 2009 – added: "Last year was a good year but I didn't need it to make me feel confident in my ability. The first year with a team is always difficult especially when you have spent so many years with another one.

"I was with my previous team for seven years. Initially it was pretty difficult. But I feel that I had a pretty good input into last year's car. It felt like my own and not somebody else's."

Taking a final look at the coming season he said: "Sebastian Vettel is the favourite because he is the double world champion. But I feel that the field will be bunched up a lot more now. Red Bull won't have the advantage they had out of the blocks last season."
Jenson Button believes new McLaren will challenge Red Bull's F1 reign
slikaslikaslika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

Fenomenalan krug Buttona s obzirom na izgubljeno vrijeme na stražnjoj ravnici. =D>
Odgovori