Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Kenny
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Williams i MS

Re: Formula 1 team-Mercedes Grand Prix

Post Postao/la Kenny »

damjan.cule je napisao/la:Mogla bi biti lijepa ova sezona. Kad bi se po izgledu utvrđivala brzina onda bi bila lijepa borba za vrh: McLaren, Ferrari, RB, Mercedes, Caterham, Lotus...a nebi trebalo zaboraviti ni Saubera, Toro Rosso i Williams...ali nije sve u izgledu nažalost...
Ovo bi bilo preljepo, ali nažalost tako neće bit. Jel po pravilima podnica mora bit svima toliko široka, ili ju rade zbog downforcea?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
popidipupi
Navijam za: SCH

Post Postao/la popidipupi »

Dero je napisao/la:Zanimljivo da je ispuh na šasiji ubiti jako daleko od stražnjeg kraja i da je prilično fiksno prema gore napravljen.
Ako se pokaže da usmjeravanje ispuha kao što smo vidjeli razne varijacije u Ferrarija u Jerezu ili kod Red Bulla donose neku prednost bez potpuno nove šasije W03 je u banani.
Ne vjerujem da su u banani jer iskoristavanje ispusnih plinova sada donosi jako malo downforcea....
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

slika
slikaslikaslika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Auuuuuuuuuu, ima li još slika?? :)
Samo neka se trkaju.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Forza »

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Schumacher and Rosberg excited by new W03

Michael Schumacher and Nico Rosberg are both in upbeat mood regarding the prospects of the new Mercedes W03

The drivers are in the unusual position of already having run a shakedown day and a full day at Barcelona that saw 354kms of proper testing before commenting.

“I have done quite a few roll-outs and launches of new cars, but even after all these years, I must say it still feels special,” said Schumacher. “Days like this are precious moments, as they are always filled with hope and anticipation. Already last week, when we were driving the F1 W03 for the very first time, it instantly gave us good feedback and sensations.

“Starting today, we will work intensively to make it a competitive runner. Obviously, we will only see over the next couple of weeks how big the step is that we have made, but I can say already that the guys and girls back in the factories at Brackley and Brixworth were brilliant in putting in so much effort, and we can only say a big thank you them.

“I know which reward they would like, and we will definitely try to deliver it. For my part, I am eager to fight again, looking forward to the new season, and I can’t wait for it to begin.”

Rosberg commented: “We have had a good start to our 2012 testing programme, and it was a great feeling to drive the first laps in the new F1 W03.

“The car looks good, and is very nicely packaged under the bodywork – all the parts are in harmony, which reflects how well the different departments of our team are working together. From the beginning of our running, we have been able to focus on understanding the car and making good progress with our test programme. It will be very interesting to learn more about where we stand in the next few weeks.”
slikaslikaslika
sofer
Navijam za: MERCEDES AMG PETRONAS

Post Postao/la sofer »

Sto je zanimljivo iz ovih slika jeste kako su rijesili pogonsku grupu to jest da im mjenjac i poluosovina izlaze duboko van i kako vidim da im poluosovine idu pod uglom na tockove i kako vidim vec imaju "opekotine" od ispuha
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Kako čudan nos, na gslikama od Forze me podsjetio na noseve iz 90ih, a jel to do sad i najveća grba?
slika
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Kako je upecatljiva ona rupica na nosu auta.
slika
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

meni je upalo u oći udubljenje iza nosa
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Ross Brawn believes Mercedes GP must move up the Formula 1 grid this year, following two consecutive seasons where it finished fourth in the standings.
---------------------------------------> KLIK

Mora, mora, jer ako i ova sezona bude promasaj, netko ce u Njemackoj biti jako ljut.
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Jel ja to čujem neki Deja Vu? ...
Samo neka se trkaju.
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Mene, novi Mercov bolid W03 ( bar onaj dio oko nosa - prednji dio ), najviše podsjeća na novi bolid Force India-e. I mislim da bi oba mogli biti jako dobri i brzi. Nadam se da nisam u pravu, jer ne želim konkuretnog Michaela Schumachera..... :biggrin:
NHF, ali volio bih da se i on nekako, što prije umirovi. Jer ako bude ustrajao da vozi što duže, moglo bi se dogoditi, da on opet dobije, onu svoju premoć na stazi. :driver:

A to je tako dosadno.... i ubija, lagano..... sjetite se onih dosadnih, premoćnih godina sa Ferrarijem..... #-o
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Gade, isto nam se fata,il on il Vettel u RBR :)
Alonsista hasta la muerte..
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

Alonso-champ je napisao/la:Gade, isto nam se fata,il on il Vettel u RBR :)
Znam da prosuđujem prema ovim fotkama, i svi su bolidi manje više "ružni", pa tako i ferrarijev novi bolid. Ali ovaj Merc tako dobro izgleda ( i još neki ), a Ferrari 2012 baš ne obećava ( a i obećanja čelnih ljudi su politička i preprozirna ), nekako me drži loš feeling...... ja bih da sam u krivu, ali..... jbg. Pravo se bojim da Ferrari ne krene gdje je prošle godine stao.... nizbrdo.... ovi u Mercu su se fakat potrudili..... vidit' ćemo....
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Nije mi jasno zasto nisu izasli iz garaze od 15:18h. Malo krugova danas.... 51
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Forza »

Mansell je napisao/la:Nije mi jasno zasto nisu izasli iz garaze od 15:18h. Malo krugova danas.... 51
15:38 It's been over an hour since we saw the Mercedes, and here's why: the team is chasing a hydraulic problem on the W03.
slikaslikaslika
dmarijon
Legenda
Legenda

pospani gad je napisao/la:Mene, novi Mercov bolid W03 ( bar onaj dio oko nosa - prednji dio ), najviše podsjeća na novi bolid Force India-e. I mislim da bi oba mogli biti jako dobri i brzi. Nadam se da nisam u pravu, jer ne želim konkuretnog Michaela Schumachera..... :biggrin:
NHF, ali volio bih da se i on nekako, što prije umirovi. Jer ako bude ustrajao da vozi što duže, moglo bi se dogoditi, da on opet dobije, onu svoju premoć na stazi. :driver:

A to je tako dosadno.... i ubija, lagano..... sjetite se onih dosadnih, premoćnih godina sa Ferrarijem..... #-o
Ja sam u to vrijeme bio žestoki navijač Ferrarija, i ... nije mi baš to bilo dosadno :o
Samo neka se trkaju.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ima par novih elemenata na krilu prednjem . Meni baš zadnji kraj nije nesto posebno lijep :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

pospani gad je napisao/la:Mene, novi Mercov bolid W03 ( bar onaj dio oko nosa - prednji dio ), najviše podsjeća na novi bolid Force India-e. I mislim da bi oba mogli biti jako dobri i brzi. Nadam se da nisam u pravu, jer ne želim konkuretnog Michaela Schumachera..... :biggrin:

To ti se više neće desiti iz 2 razloga.
1. Rosberg
2. Mercedes nije Ferrari
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

King iCool je napisao/la:

1. Rosberg
2. Mercedes nije Ferrari
I najvažniji nema 35 godina
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

slika

malo im tamni bodywork :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

King iCool je napisao/la:

1. Rosberg
2. Mercedes nije Ferrari
Vjerovatno neće.. ALI.. Schumi kad je došo u Ferrari to je bila ekipa (po performansama) na razini današnjeg Mercedesa i krenula je izgradnja momčadi... Mercedes neodoljivo podsjeća na Ferrari iz tog razdoblja.
Ekipa se gradi zadnje dvije godine, osnažuju se na svim pozicijama.

Ne zaboravi, u pitanju je Schumacher. Daj mu konkurentan bolid, konstruiran prema njegovim željama i može biti svašta..
OK, nebi dominirao kao početkom 2000. tih (ipak ima 42. godine :biggrin: )
Ali taj ako (kad) ponovo osjeti postolje i pobjede ko će ga zaustavit? Deda je zagazio u peto desetljeće života a ima želju i volju koda je tek došao u F1.

Nadam se da je ovaj auto sposoban za vrh jer želim ponovo vidjeti Schumachera u ravnopravnoj borbi za pobjede.
Michael is faster than you!!
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

@Finac I ti bi tamnio da si na par mm od ispuha koji je na 800+ °C :D
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Igor18 je napisao/la:
OK, nebi dominirao kao početkom 2000. tih (ipak ima 42. godine :biggrin: )
Ali taj ako (kad) ponovo osjeti postolje i pobjede ko će ga zaustavit? Deda je zagazio u peto desetljeće života a ima želju i volju koda je tek došao u F1.

Nadam se da je ovaj auto sposoban za vrh jer želim ponovo vidjeti Schumachera u ravnopravnoj borbi za pobjede.
Ban za ovo. :<< :<<

:biggrin:

"Enivej".......... Gazda izjavio da je zadovoljan sa novim strojem.
Danas nisu koristili DRS. ( tako sam procitao na njem rtl-u)
I u ekipi su zadovoljni sa masinom, nisu uopce zabrinuti zbog danasnjeg kvara, Vettel izjavio da ga to malo brine, vise bi volio da su onako razmisljali, gledali u prazno, nego sto su davali izjave da su zadovoljni sa autom.
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

Igor18 je napisao/la: ........

Iako će ovo izgledati zlobno ( nije baš tako - a ne želim ponovo ( ovdje ) trošiti riječi na uvjeravanje sa svojim mišljenjem o dotičnom Nijemcu ), moje mišljenje o njegovom potencijalnom angažmanu do 2014-e!!, je ovo: zaista ga ne želim niti blizu postolju.... On je svoje odradio u F1. Mercedesu želim da uspije, da ne spuši poput zemljaka BMW-a.
Odgovori