od kud ti topinkdpanter je napisao/la:izgleda da brunno vozi sljedeće god umjesto petrova![]()

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
od kud ti topinkdpanter je napisao/la:izgleda da brunno vozi sljedeće god umjesto petrova![]()
ne znam baš, iskreno sumnjam, iako je bruno vozač sa potencijalom,Igor18 je napisao/la:od kud ti topinkdpanter je napisao/la:izgleda da brunno vozi sljedeće god umjesto petrova![]()
Nadam se da neće još dugo u povijest.Igor18 je napisao/la:vjerovatno zauvjekF1NAC je napisao/la:mislim da ova tema moze lagano nazalost u povijest .
hm posto im je total dao ultimatum , sumnjam da ce senna u Lotus (renault), nazalost i meni je drag i kad pogledas covjek je odvezo sezonu i po i to u kakvim bolidima. Počeo u HRTu di nisu ni komadić plastike promjenili do kraja sezone , i onda ove godine došao nakon sto se renault počeo gubit i raspadat...pospani gad je napisao/la:Nadam se da neće još dugo u povijest.Igor18 je napisao/la:vjerovatno zauvjekF1NAC je napisao/la:mislim da ova tema moze lagano nazalost u povijest .
Kasno se uključujem u raspravu. Po meni Bruno nije ništa kriv u sudaru sa Michaelom Schumacherom. Vjerujem u to što je napisao kolega Dani; je, vozio je 70%, zbog grča pred domaćom publikom. Bruno je odlično odvezao cijelu utrku, a najbolji dio mu je bio do sudara sa Nijemcem, koji je bio preoptimističan - točnije, po običaju predrzak, prema svojim starim, nezaboravljenim navikama......
Bruno zaslužuje svoje mjesto u F1. Ne samo zbog prezimena naravno, ali ima smisla vidjeti ga opet na stazama F1. Nadam se uz bok sa Kimijem Raikkonenom. Ma kakav Grosjean...... Ali prezime koje je pokupio od svoje bake, doslovno zvoni u ušima, nas koji smo pratili cijelu karijeru Ayrtona Senne.
Pitanje:pospani gad je napisao/la:Nadam se da neće još dugo u povijest.Igor18 je napisao/la:vjerovatno zauvjekF1NAC je napisao/la:mislim da ova tema moze lagano nazalost u povijest .
Kasno se uključujem u raspravu. Po meni Bruno nije ništa kriv u sudaru sa Michaelom Schumacherom. Vjerujem u to što je napisao kolega Dani; je, vozio je 70%, zbog grča pred domaćom publikom. Bruno je odlično odvezao cijelu utrku, a najbolji dio mu je bio do sudara sa Nijemcem, koji je bio preoptimističan - točnije, po običaju predrzak, prema svojim starim, nezaboravljenim navikama......
Bruno zaslužuje svoje mjesto u F1. Ne samo zbog prezimena naravno, ali ima smisla vidjeti ga opet na stazama F1. Nadam se uz bok sa Kimijem Raikkonenom. Ma kakav Grosjean...... Ali prezime koje je pokupio od svoje bake, doslovno zvoni u ušima, nas koji smo pratili cijelu karijeru Ayrtona Senne.
Sponzori (odnosno njihovi novci) osigurali mjesto u ekipi...nadam se da ce bruno ipak opravdati to mjesto svojim voznjama, ali ipak mislim da su sutil ili alguesruari vise zasluzili to mjestof1.com
Senna to race for Williams in 2012 18 Jan 2012
Williams have announced on Tuesday that Bruno Senna will contest the 2012 FIA Formula One World Championship for the team. Senna, who is the nephew of three-time world champion Ayrton Senna, replaces Rubens Barrichello as Pastor Maldonado’s team mate.
Ne vjerujem da će Adrian Sutil završiti u zatvoru. Ima sigurno dovoljno dobrih odvjetnika da to riješe.... samo, narušit' će mu se ugled F1 vozača. To neće utjecati na njegove dobre, vozačke sposobnosti, ali hoće li na potražnju za njim, u ovom prebukiranom F1 svijetu?Dani je napisao/la:Sutil je bio favorit, ali njega vrlo vjerojatno čeka zatvorska kazna za napad. Šteta.
Vrhunskih?dmarijon je napisao/la:Ma rasturit će Bruno... da ne kažem šta. Tužno, pored nekih vrhunskih slobodnih vozača, ali tako je kako je. to je F1.
Sutil mi inače izgleda kao da će svaki trenutak nekoga opaliti šakom. Mislim da ima problema malo sa glavom, a nije toliko dobar vozač da mu se progleda kroz prste.pospani gad je napisao/la:Ne vjerujem da će Adrian Sutil završiti u zatvoru. Ima sigurno dovoljno dobrih odvjetnika da to riješe.... samo, narušit' će mu se ugled F1 vozača. To neće utjecati na njegove dobre, vozačke sposobnosti, ali hoće li na potražnju za njim, u ovom prebukiranom F1 svijetu?Dani je napisao/la:Sutil je bio favorit, ali njega vrlo vjerojatno čeka zatvorska kazna za napad. Šteta.
A Bruno zaslužuje ovo mjesto, bez obzira na svu lovu u pozadini. Pa da vidimo tu 2012.-u.
Uh...., gdje je taj vikend 16.03. - 18.03.!? Čovječe.
Sory, ali nemoj biti smiješan, Alguersari je ne za klasu, nego za dvije klase bolji od BruneK1M1 je napisao/la:Vrhunskih?dmarijon je napisao/la:Ma rasturit će Bruno... da ne kažem šta. Tužno, pored nekih vrhunskih slobodnih vozača, ali tako je kako je. to je F1.A tko je to po tebi vrhunski da mi je znat?.. Buemi? Alguersuari? Petrov? d'Ambrosio? Liuzzi?
Sutila nisu uzeli jer mu slijedi ono suđenje a možda i zatvor, bilo bi im ga preriskantno uzet. A svi ovi ostali gore navedeni nisu ništa bolji vozači od Senne + ovaj još donosi spoznzorskog novca da ekipa bude financijski mirna i da se auto bez problema kroz cijelu godinu može razvijat... di ćeš bolje..