“We know that we must make a decision in the next seven days even if it is difficult for us”, he said.
Maldonado je pretpostavljam siguran..
drugo mjesto: hm...: Kimi?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Sve sam više (samo)uvjeren, da jer Rubens history za F1. Barem što se tiče momčadi Williamsa, ali ako još postoji "slobodnih" mjesta u Renaultu i HRT-u, onda ima još malo nade....K1M1 je napisao/la:Williams će svoju vozačku postavu za iduću sezonu objaviti u sljedecih 7 dana. http://www.f1zone.net/news/williams-dri ... eek/10401/" onclick="window.open(this.href);return false;
“We know that we must make a decision in the next seven days even if it is difficult for us”, he said.
Maldonado je pretpostavljam siguran..
drugo mjesto: hm...: Kimi?, Bottas?, Rubens?, Sutil? ...
Teško Renault, tamo bi reko da će vozit Kubica, Grossejan, Senna, ili neki vozač koji donosi lovupospani gad je napisao/la:
Sve sam više (samo)uvjeren, da jer Rubens history za F1. Barem što se tiče momčadi Williamsa, ali ako još postoji "slobodnih" mjesta u Renaultu i HRT-u, onda ima još malo nade....
ovi na BBC-u danas rekli da definitivno neće u williamsdeda je napisao/la:Daj Kimi potpiši već jednom dosta mi je ove neizvjenosti
cini se da je rubinho outRumours suggest that Adrian Sutil will move to Williams alongside Maldonado and Hulkenburg taking the remaining Force India seat alongside di Resta #F1
Its more and more possible that Williams will decide between Bruno Senna and Rubens Barrichello for the drivers lineup
Ovo mi se čini dobro, ako je to ona banka koja je trebala dat 30 mil$ kad je trebo Kimi doć u WilliamsAlonso-champ je napisao/la:Its more and more possible that Williams will decide between Bruno Senna and Rubens Barrichello for the drivers lineup
http://thef1times.com/news/display/05223
AT&T drops title sponsorship of Williams
Odakle si izvuko ovo za Sennu?This would also support speculation that Williams have secured a new title sponsor, most likely that of the Qatari National Bank (QNB), which many in the paddock believed to have been in the final stages of agreeing a deal at the end of 2011.
Jel bar malo pouzdan taj twitter?Alonso-champ je napisao/la:Sa twittera
Twitter je pouzdan koliko i sami izvor. Ako je moj ili tvoj, kog briga, možemo trkeljat šta nam je drago. Vozači, momčadi i njihovi određeni članovi imaju svoje twittere, a to je službeno glasilo kao i službena stranica. Novinari, oni svoju reputaciju stavljaju na vagu, ali uvijek naglase da je glasina ako nemaju potvrdu. Definitvno najbrži izvor i protok informacija.Kenny je napisao/la:Jel bar malo pouzdan taj twitter?Alonso-champ je napisao/la:Sa twittera
Ma znam to sve samo sam se krivo izraziogringo73 je napisao/la:Twitter je pouzdan koliko i sami izvor. Ako je moj ili tvoj, kog briga, možemo trkeljat šta nam je drago. Vozači, momčadi i njihovi određeni članovi imaju svoje twittere, a to je službeno glasilo kao i službena stranica. Definitvno najbrži izvor i protok informacija.Kenny je napisao/la:Jel bar malo pouzdan taj twitter?Alonso-champ je napisao/la:Sa twittera
Ahaaaa... A pogledaj 5. riječ teksta (s tog twittera)- "speculation"Kenny je napisao/la:Ma znam to sve samo sam se krivo izraziozanimalo me koliko je izvor pouzdan