Novosti - Arhiva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Re: NOVOSTI - Studeni 2011.
Kad su ubacili ova testiranja tokom sezone? Znam da se malo pričalo o tome, a nisam znao da je to sigurno

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
a mislim da to nije ono o čem se pričalo jer su ovo službena FIA-ina testiranja. Ono što momčadi traže je da imaju određenu kilometražu dozvoljenu tokom sezone pa da koriste kad kome treba. Nešto kao što je bilo prije, samo u ograničenim količinama.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Molim vas pogledajte naslov/tekst na jutarnjem: VN Abu Dhabi: Hamilton uhvatio drugu pobjedu, Alonso odustao!
Kakvi autisti s downovim sindromom pišu vijesti u RH, glava me boli.
Kakvi autisti s downovim sindromom pišu vijesti u RH, glava me boli.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
sad su ispravili na : ''Hamilton uhvatio drugu pobjedu, S.Vetter odustao'' xD
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Cek a nije Hamilton uhvatil 3 pobjedu kina, njemačka i sad abu dabiDomi je napisao/la:sad su ispravili na : ''Hamilton uhvatio drugu pobjedu, S.Vetter odustao'' xD
Darkness rises when silence dies
- Domi
- Profesionalni vozač
u tom i je stvar, ispravili su a opet je ostalo krivo 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Domi
- Profesionalni vozač
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Pastor Maldonado and Bruno Senna slam 'inconsistent' blue flag penalties in Abu Dhabi
Ne kužim, kog se vraga oni bune!??
Ak treba da izgubiš 5 sekundi izgubit ćeš ih, brži vozači te obilaze za cijeli krug i ima da se iste sekunde makneš s puta.
To kaj buš ti izgubil koji sekundu vozača koji te obilazi za čitavi krug nije briga.
Ak treba da izgubiš 5 sekundi izgubit ćeš ih, brži vozači te obilaze za cijeli krug i ima da se iste sekunde makneš s puta.
To kaj buš ti izgubil koji sekundu vozača koji te obilazi za čitavi krug nije briga.
Michael is faster than you!!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
I ja redovito ispaljujem kad vidim da se tako neko ne miče pola sekta...najradije bi ih valjkom pregazio. Ali onda opet pročitam Hamiltonovu izjavu na konferenciji poslije trke: LH: Just to point out that backmarkers have a tough job, because firstly they're just looking ahead, they're competing for whatever position they're competing for and sometimes you just don't look in your mirrors and sometimes you're probably just not expecting to be lapped or when that's going to happen. I've been in that position before and I think some of them just didn't see because they were fighting the guys in front, but some of them were on their own and just stayed in front. I lost seconds behind certain different people, and I think Rubens overtook me with the DRS; there was nothing I could do about that. I came up back alongside him thinking 'dude, I'm in the lead, we're not racing'. He came and congratulated me afterwards so that's fine.Igor18 je napisao/la:Pastor Maldonado and Bruno Senna slam 'inconsistent' blue flag penalties in Abu Dhabi
Mislim da nakon prve plave zastave/svjetla vozač treba prekinit bit fokusiran na ono ispred i malo više gledati u retrovizore...ali eto, valjda oni (vozači) to bolje razumiju nego ja.

- Armanini
- Svjetski prvak
Danas nema nikakve isprike za glumatanje indijanaca i "guranja pred kameru".. plave zastave masu, a posto danas momcadi imaju pracenje bolida na stazi pomocu gpsa (sto na kraju krajeva i placaju), a i ja doma na mobitelu imam aplikaciju gdje imam stazu i svaki bolid na stazi u realtime nema isprike, jer ne voze oni sami - voze uz tim od xx ljudi koji prati dogadjanja i pozicije na stazi i obavijeste ih kad dolaze vodeci..
sve super - i oni se trkaju i bore - istina, al propusti vodeceg pa se nastavi ganjat..
sve super - i oni se trkaju i bore - istina, al propusti vodeceg pa se nastavi ganjat..
- Igor18
- Veteran
Točno to.
Danas imaju pokraj staze plave zastave, imaju semafore kraj staze na kojima blica plavo svijetlo, imaju na volanu lampicu koja se upali i signalizira da trebaju propustiti vozača, imaju radio vezu na koju dobivaju informacije...
Signalizacije kolko hoćeš, nedopustivo je da se voziš kroz čitavi sektor i ne puštaš vodećeg jer "izgubit ćeš vrijeme kad prikočiš".
Ono oko Rubensa, i meni je na telki bilo čudno, gledam Hamilton ga prođe za krug a kad ono eto Rubensa natrag, pokazuje snagu Williamsovog bolida
Mogu si mislit Hamiltonovu reakciju i vokabular u tom trenutku
Danas imaju pokraj staze plave zastave, imaju semafore kraj staze na kojima blica plavo svijetlo, imaju na volanu lampicu koja se upali i signalizira da trebaju propustiti vozača, imaju radio vezu na koju dobivaju informacije...
Signalizacije kolko hoćeš, nedopustivo je da se voziš kroz čitavi sektor i ne puštaš vodećeg jer "izgubit ćeš vrijeme kad prikočiš".
Ono oko Rubensa, i meni je na telki bilo čudno, gledam Hamilton ga prođe za krug a kad ono eto Rubensa natrag, pokazuje snagu Williamsovog bolida

Mogu si mislit Hamiltonovu reakciju i vokabular u tom trenutku

- mrd
- Profesionalni vozač
Obustavljeni radovi na VN Amerike u Texasu.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/formula ... 750083.stm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/formula ... 750083.stm" onclick="window.open(this.href);return false;

- Armanini
- Svjetski prvak
ma svasta..
ionako je vremenski naknap (al to je valjda takva praksa postala u f1, sve u zadnji tren)..
ionako je vremenski naknap (al to je valjda takva praksa postala u f1, sve u zadnji tren)..
koliko kuzim, to je bernie rekao.. nije mi jasno to.."Austin? I wouldn't want to put my money down that that will happen," he said. "I hope it will and we are doing our best to make it happen, but I wouldn't want to say 'yes'."
- mrd
- Profesionalni vozač
Ni meni nije jasna bila ta rečenica, ali kontam da je nešto u smislu 'Ne bih se kladio da će de se održi, ali nadam se da hoće' u smislu da će da skupe pare uskoro, naravno, neće im Bernie plaćat radove.
Evo još članaka o tome:
Austin’s state funding under serious threat
“We’ve done all we could,” says Austin’s Hellmund
Evo još članaka o tome:
Austin’s state funding under serious threat
“We’ve done all we could,” says Austin’s Hellmund

- mrd
- Profesionalni vozač
Izgleda da su ameri obećali berniju pare unapred pa nisu ispoštovali dogovor: Combs promised Ecclestone full payment a year before first Austin race

A ovu sliku je neko okačio na twiter sa komentarom:

A ovu sliku je neko okačio na twiter sa komentarom:
They're removing everything from construction equipment - to toilets - at the F1 track site in Elroy.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
i tako ode Austin definitivno u povijest , bar do najmanje 2013.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Da ali sam načuo da bi umjesto Austina mogla bit Imola na kalendaru 

Alonsista hasta la muerte..
- Igor18
- Veteran
kaj jednostavno ne ubace onu s pogledom na New York..
ta je ionak "gotova"
ta je ionak "gotova"
- Kenny
- Legenda
To bi bilo zakon i najbolji potez Berniea oko dovođenja novih staza u kalendarAlonso-champ je napisao/la:Da ali sam načuo da bi umjesto Austina mogla bit Imola na kalendaru

- Cuky
- Moderator
uf kad bi se imola vratila. Jedino mislim da nebi više bilo toliko skakanja po rubnicima jer sam čitao da su zbog moto utrka sve rubnike izravnali 

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- gringo73
Analysis: Overtaking under the microscope - analiza pretjecanja u dosadašnjim trkama, podaci, statistika...

- Domi
- Profesionalni vozač
Brawn: ''Mogli bismo produžiti Schumacherov ugovor''
Neće bit sretnijeg od mene ako se to zaista ostvari, puno sreće i slijedeće sezone
Neće bit sretnijeg od mene ako se to zaista ostvari, puno sreće i slijedeće sezone

- gringo73
€5.5 million losses for Belgian Grand Prix - podatak koji zasigurno ne ide na ruku organizatorima...a ni nama, F1 fanovima. 

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Go*na!!!!!!!!!Nov.27 (GMM) A rumour in the Interlagos paddock could spell bad news for Red Bull and Ferrari, as the FIA looks to clamp down on flexible front wings.
The issue has returned to the fore at recent races, with Ferrari testing a Red Bull-style wing that is so flexible at speed that it often “flutters” and sends sparks flying from the bottoming endplates.
Spanish sports newspaper Marca said the governing body has been looking at how to further improve its scrutineering load tests so that teams cannot pass them with clearly flexible wings.
“Marca has learned that the FIA intends to put the issue on the table next week”, the report said, with the issue needing to be resolved quickly ahead of the 2012 season.
The report said McLaren would be the biggest beneficiary, with its 2008 champion Lewis Hamilton quoted as admitting Red Bull has been “light years ahead” for some time.
“They’ve had basically the same car for three years,” said the Briton, “and it’s been light years ahead, especially at the beginning and in the middle of a season.
“I don’t think they’ve broken down even once. It’s a serious machine,” added Hamilton.
But with the flexible wing advantage now in doubt, Red Bull’s advantage may also be further reduced due to the prohibition of blown exhausts next year.
“When you stop a team from utilising what has been the most important factor in their performance, the tendency is that they do lose some strength,” Mercedes team

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kenny
- Legenda
hahaha, stvarno mi to nije jasno
previše su se bunili
previše su se bunili