zašto je alonso sam izjavio da je odustao od napada na buttona i to opet potvrdio poslije utrke? čemu laganje? zar jednostavno nije mogao reći: "ok, 15 krugova sam stiskao i potrošili sam malo više goriva nego što sam planirao i na kraju sam morao štedjeti i to je to"Alonso-champ je napisao/la:Zasto je Alonso parkirao bolid odma cim je presao cilj?? Pitanje za milion dolara![]()
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Fernando Alonso
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Alonso je ovo izjavio:Bio sam brz u trecem stintu,vozio 20 kvalifikacijskih krugova i kad sam stigao Buttona ima sam bliski kontakt sa zidom.Pitao sam pit-wall koliko je jos krugova do kraja i shvatio da ne mogu vise nista napraviti.vidc je napisao/la:zašto je alonso sam izjavio da je odustao od napada na buttona i to opet potvrdio poslije utrke? čemu laganje? zar jednostavno nije mogao reći: "ok, 15 krugova sam stiskao i potrošili sam malo više goriva nego što sam planirao i na kraju sam morao štedjeti i to je to"Alonso-champ je napisao/la:Zasto je Alonso parkirao bolid odma cim je presao cilj?? Pitanje za milion dolara![]()
Ne znam sto se izvlace stvari iz konteksta??
Interesantno je da to rade Schumyjevi navijaci,koji nikako ne mogu prihvatiti da je Alonso u Ferrariju a kao navijaju za Ferrari.
- vidc
- Veteran
pa dobro, dakle potvrđuješ da je odustao. zašto je toliko teško prihvatiti da je alonso odustao od četvrtog mjesta, da je odlučio ne napadati zadnja dva kruga? bio je blizu zida i čovjek se trznuo i shvatio da nema smisla više riskirat, neki drugi vozači bi riskirali ali alonso koji je inače poznat po tome da je proračunat nije riskirao i to je to. nitko nije savršen, pa ni fernando alonso.Alonso Fernando je napisao/la: Alonso je ovo izjavio:Bio sam brz u trecem stintu,vozio 20 kvalifikacijskih krugova i kad sam stigao Buttona ima sam bliski kontakt sa zidom.Pitao sam pit-wall koliko je jos krugova do kraja i shvatio da ne mogu vise nista napraviti.
Ne znam sto se izvlace stvari iz konteksta??
Interesantno je da to rade Schumyjevi navijaci,koji nikako ne mogu prihvatiti da je Alonso u Ferrariju a kao navijaju za Ferrari.
nema to veze sa Schumacherom
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
Tako nekako,naravno da je odustao ,ali ne zato jer nesto kalkulira ,vec mu je vjerovatno javljeno da je kratak s gorivom
zbog forsiranja zadnjih 20-ak krugova.E to nije bilo u eteru i zato ti kazem da se stvari izvlace iz konteksta kada se pusta radio-
veza onoga od cega bi se mogao napraviti dobar naslov.
zbog forsiranja zadnjih 20-ak krugova.E to nije bilo u eteru i zato ti kazem da se stvari izvlace iz konteksta kada se pusta radio-
veza onoga od cega bi se mogao napraviti dobar naslov.
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
Naiva i Ivan Rabuzin... Ak je posle jos potvrdil onda je to to. Lik je odustal fuj fuj i idemo dalje. Sad budemo imaginarna opravdanja forsirali? Bude ga proslo... Taj Give up sindrom.
Da je mogel biti tiho mogel je, ovak je samo dal materijal da ga prcamo..

jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ti izgleda hoces biti drugi OstojaDodi_napalm je napisao/la:Naiva i Ivan Rabuzin... Ak je posle jos potvrdil onda je to to. Lik je odustal fuj fuj i idemo dalje. Sad budemo imaginarna opravdanja forsirali? Bude ga proslo... Taj Give up sindrom.Da je mogel biti tiho mogel je, ovak je samo dal materijal da ga prcamo..

Alonsista hasta la muerte..
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
OK.. I GIVE UP!

Zadnja izmjena: Dodi_napalm, dana/u 18 lis 2011, 07:49, ukupno mijenjano 1 put.

-
- Veteran
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
Pa ak nebude opet nekih šatro opravdanja odustajem.. 
Nije da volim flejmat po forumu.

Nije da volim flejmat po forumu.

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
Ma ,Schumy-fanovi dolaze lijeciti svoje frustracije u Alonso thread-u.Eto predao se ako cete lakse spavati.
Eto vam Masse koji se junacki bori.
Eto vam Masse koji se junacki bori.
- vidc
- Veteran
e to sam čekao, dakle grande alonso je odustao od borbe za poziciju u trenutku kada ima pola sekunde brži bolid.
fernando alonso nije savršen, srušen je mit!!!

-
- Veteran
Ispravak,imao je 2 sekunde brzi bolidvidc je napisao/la:e to sam čekao, dakle grande alonso je odustao od borbe za poziciju u trenutku kada ima pola sekunde brži bolid.
...put u raj nije posut ružama...
- vidc
- Veteran
ne, pola sekunde, ali to je opet dovoljno da se proba napasti bolid ispred.Chuck Norris je napisao/la:Ispravak,imao je 2 sekunde brzi bolidvidc je napisao/la:e to sam čekao, dakle grande alonso je odustao od borbe za poziciju u trenutku kada ima pola sekunde brži bolid.
ajmo ozbiljno, zar je moguće da vi izmišljate izgovore a on sam priznao da je odustao od napada jer nije želio više riskirati?
-
- Veteran
- Igor18
- Veteran
čovjek je odustao od borbe i kaj sad.
vidio da nemre proći, popizdio i odustao od napadanja. Malo čudno da to čujemo od Alonsa al sigurno nije ni prvi ni posljednji koji je tak neš izjavio, samo kaj to ne čujemo u radijskim komunikacijama.
Samo je smiješno čitati neka "opravdanja" Alonsovih fanova
Zar je moguče da veliki Alonso "baca ručnik"

vidio da nemre proći, popizdio i odustao od napadanja. Malo čudno da to čujemo od Alonsa al sigurno nije ni prvi ni posljednji koji je tak neš izjavio, samo kaj to ne čujemo u radijskim komunikacijama.
Samo je smiješno čitati neka "opravdanja" Alonsovih fanova

Michael is faster than you!!
- vidc
- Veteran
upravo o tome govorim. alonso za kojeg kažu da je uporan kao mazga je odustao od borbe. netipično i iznenađujuće.Igor18 je napisao/la:čovjek je odustao od borbe i kaj sad.
Samo je smiješno čitati neka "opravdanja" Alonsovih fanova![]()
ne razumijem šta se htjelo reći s ovom alonsofobijom. napišem da me iznenađuje da je on odustao od borbe a neki iz toga izvlače zaključke koji nemaju veze s logikom...
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Milion puta se desilo da vozač jednostavno odustane od borbe, jer je rizik da se zabije u zid prevelik. Nije to nikakav hir nego zdrav razum, pogotovo jer se više ne bori za prvaka. Milion puta smo to vidjeli, samo što je Alonso ovaj put rekao to na team radio, a režiser odlučio podjeliti s nama. Glupost je sada praviti od toga neku halabuku i stavljati u neki bezveze kontekst. Alonso je dovoljno pametan kao čovjek i dovoljno zreo kao vozač da zna kada se jednostavno ne isplati više napadati.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Veteran
Razmišlja glavom za razliku od drugih nije htio pokupiti Buttona kao što je Schumacher Pereza ili Hamilton MassuIgor18 je napisao/la:čovjek je odustao od borbe i kaj sad.
Samo je smiješno čitati neka "opravdanja" Alonsovih fanova![]()
![]()
Ja ne opravdavam i ne govorim da nije odustao(odustao je iz opravdanih razloga jer kad je pokušao zamalo završio u zidu), nego mi nisu jasni oni koji napadaju i kažu da je to šamar Ferrariu i prigovaraju da Alonso nije fajter a ti isti su mu se lani smijali kad je sredinom sezone govorio da ne odustaje od prvenstva
- vidc
- Veteran
uspoređivati schumacherovu početničku grešku s mogućim napadom alonsa na buttona je smiješno. čemu odmah povlačenje paralela s potezima vozača čija se imena nalaze u rubrici "Navijam za:" ??
ako vama nije pomalo razočaravajuće da nakon 15 krugova odlične vožnje da sustigne vozača ispred, alonso odustane od napada na istog, onda ne znam šta jest...
upravo zbog toga što je prošle godine pokazao da je uporan i ide do kraja me ovakav potez i iznenadio, kao gledatelja formule 1...
ako vama nije pomalo razočaravajuće da nakon 15 krugova odlične vožnje da sustigne vozača ispred, alonso odustane od napada na istog, onda ne znam šta jest...
upravo zbog toga što je prošle godine pokazao da je uporan i ide do kraja me ovakav potez i iznenadio, kao gledatelja formule 1...
- Igor18
- Veteran
Button je u Kanadi stiskao Vettela do zadnjeg kruga i ovaj je pogriješio ak ćemo se uspoređivat.
Nije mi namjera ulaziti u raspravu, Alonso je tako odlučio i točka.
Samo mi nisu jasne neki pokušaji opravdavanja (za koje smatram da uopće nema portebe, nije sramota odlučiti da je bolje zadržat poziciju nego siliti i završit u zidu. Gume su bile pri kraju i on je procijenio da nema šanse za prolaz) i izvlačenje iz konteksta Alonsove izjave i okretanje je na skroz neki 3. način i uvlačenje drugih vozača jer je njihov favorit rekao "odustajem".
Jebote, velke stvari.
Oni koji govore da je to "neki šamar" samo provociraju i pokušavaju se naslađivat. Da se razumijemo, i oni iz "drugog" tabora jedva čekaju neku situaciju pa da se naslađuju u drugoj temi.
Malo glupo al na to se u zadnje vrijeme sveo forum.
Meni je izjava bila smiješna
Inžinjer ga je vjerovatno filao i nabrijavao "možeš ti to, ajde imamo ga, još 2 kruga do kraja, stisni plavi gumb, žuti i ljubičasti" a ovaj im odgovori "ma zaboravi, odustajem"
Nije mi namjera ulaziti u raspravu, Alonso je tako odlučio i točka.
Samo mi nisu jasne neki pokušaji opravdavanja (za koje smatram da uopće nema portebe, nije sramota odlučiti da je bolje zadržat poziciju nego siliti i završit u zidu. Gume su bile pri kraju i on je procijenio da nema šanse za prolaz) i izvlačenje iz konteksta Alonsove izjave i okretanje je na skroz neki 3. način i uvlačenje drugih vozača jer je njihov favorit rekao "odustajem".
Jebote, velke stvari.
Oni koji govore da je to "neki šamar" samo provociraju i pokušavaju se naslađivat. Da se razumijemo, i oni iz "drugog" tabora jedva čekaju neku situaciju pa da se naslađuju u drugoj temi.
Malo glupo al na to se u zadnje vrijeme sveo forum.
Meni je izjava bila smiješna

Inžinjer ga je vjerovatno filao i nabrijavao "možeš ti to, ajde imamo ga, još 2 kruga do kraja, stisni plavi gumb, žuti i ljubičasti" a ovaj im odgovori "ma zaboravi, odustajem"

Michael is faster than you!!
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Dobro, čovjek je odustao. Da je u borbi za naslov možda bi i nastavio stiskati ali nema potrebe. Danas je odustao on od borbe, sutra će netko drugi i tako to ide. Možda je sad odustao, pa će slijedeću utrku opet bit uporan...
To je jedna utrka i sad se naslađivat. Meni je iskreno, kao navijaču Ferrarija draže vidjet Ferrari 5. nego Ferrari kako ide uza zid dok djelovi otpadaju sa njega.
To je jedna utrka i sad se naslađivat. Meni je iskreno, kao navijaču Ferrarija draže vidjet Ferrari 5. nego Ferrari kako ide uza zid dok djelovi otpadaju sa njega.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Veteran
Ne meni kao njegovu navijaču nije bilo razočaravajuće(ako sam nečim bio razočaran to je onda što nije u kvalama bio ispred Masse),dapače ja sam prezadovoljan njegovim zadnjim stintom,i ono što je najvažnije pokušao je vidio je da ne ide,i nije išao silom.Išao je on i ovaj put do kraja nije dopustio Buttonu da pobjegne jednostavno nije bilo prilike da ga pokuša napastividc je napisao/la: ako vama nije pomalo razočaravajuće da nakon 15 krugova odlične vožnje da sustigne vozača ispred, alonso odustane od napada na istog, onda ne znam šta jest...
Ono što nije istina i protiv toga sam se i javio kad pojedinci,tobože navijači ferraria(ne mislim na tebe) jedva čekaju ovako nešto i onda izjave da bi se Enzo zbog ovog okretao u grobu,(mislim da bi to prije trebao napraviti zbog Massine vožnje) a prave se slijepi 2 godine i ne vide kakav majstorski posao odrađuje
- F1NAC
- Moderator
Neznam zasto ga napadate . Covjek je skinuo 9 sekundi zaostatka , ja sam jako zadovoljan njegovom voznjom , jest da me kopka malo sto je rekao give up al boze moj i on je čovjek. Moguće i da su drugi vozači isto na taj nacin znali interpretirat preko team radia al nisu pustali u eter . i dalje je zavrsio oko sekunde zaostatka iza Buttonom , nije da je sad odustao i pao 10 sekundi iza ...

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
Ma daj ostavite te,sto kaze Mamic," mucke provokatore"... Svak zna za sebe pa tako i vi provokatori 

Alonsista hasta la muerte..
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
Ovo s Alonsom je dobar primjer koliko smo ustvari mi fanovi pokradeni s ovim pravilima.Trosenje (cuvanje guma) ima preveliku vaznost ove godine.Alonso je jurio 20 krugova i gume su sjebane kad se primaknes na sekundu od protivnika.
Kako je ovo cuvanje guma tolko vazno, vozaci kad udju u dvoboje poderu gume puno brze,te se odlucuju pratiti protivnika i cekati box.
Druga stvar je ovo s gorivom.Cesto se desava da vozaci imaju problema s gorivom jer su gazili po gasu ciljeli stint ili nedaj boze dva.
Znaci s obzirom na gorivo i gume krstaris stazom-2-3 stinta i imaj jedan da stisces(malo uvelicano,ali otprilike tako).
Jeste, za sviju su ista pravila ali je po mom ukusu previse saha u danasnjoj formuli.
Svaka cast Buttonu ali ne bi on bio gdje je sada da ne cuva gume najbolje i mislim da je previse nagradjen jer ga to stavlja rame uz rame s najbrzim vozacima.
Mislio sam da to nikad necu reci ali mi je zao Hamiltona ,za kojeg sam siguran da je dobro brzi od Buttona ali mu gleda u ledja.
Kako je ovo cuvanje guma tolko vazno, vozaci kad udju u dvoboje poderu gume puno brze,te se odlucuju pratiti protivnika i cekati box.
Druga stvar je ovo s gorivom.Cesto se desava da vozaci imaju problema s gorivom jer su gazili po gasu ciljeli stint ili nedaj boze dva.
Znaci s obzirom na gorivo i gume krstaris stazom-2-3 stinta i imaj jedan da stisces(malo uvelicano,ali otprilike tako).
Jeste, za sviju su ista pravila ali je po mom ukusu previse saha u danasnjoj formuli.
Svaka cast Buttonu ali ne bi on bio gdje je sada da ne cuva gume najbolje i mislim da je previse nagradjen jer ga to stavlja rame uz rame s najbrzim vozacima.
Mislio sam da to nikad necu reci ali mi je zao Hamiltona ,za kojeg sam siguran da je dobro brzi od Buttona ali mu gleda u ledja.