Samo se sjeti kaj im se desilo kad su donjeli poboljšanje na auto sad za VN Engleske ili Njemačke nisam siguran, preko noci su sve vracali na staro jer nisu bili zadovoljni. Mozda je to update toga, ko zna samo se nadam da nece opet biti +1sec ispred ostalihArmanini je napisao/la:heh, ovisi kako kome.. ako je u pitanju mercedes onda je suprotno
a ni wiliams ne pogadja bas upgradeove..
(sad vidim da si napisao da ne mora znacit, tako da.. da - slazem se
vjerujem da ce upgrade bit dovoljno znacajan, jer sam nekako ocekivao da nece sad za drugu polovicu pustit samo tako da se ovi nasi razmasu previse..
Formula 1 team - Oracle Red Bull Racing [RB18]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- elder
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Formula 1 team - Red Bull Racing
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Tom Cruise tests for Red Bull
Actor and producer Tom Cruise has tested a Red Bull at the Willow Springs racetrack in California.
Cruise completed 24 laps during a full day with the Red Bull team, which included former driver David Coulthard as instructor. The test was carried out prior to Coulthard undertaking a run in the Red Bull show car at the Circuit of the Americas in Austin, Texas last week.
After Coulthard had taken Cruise around the circuit in a passenger car, he set his own lap in the F1 car reaching a top speed of 185mph. By the end of the day, having reviewed telemetry throughout the test, Cruise had improved his best time by 11 seconds and recorded a top speed just 4mph off Coulthard's best, an effort which impressed the BBC commentator.
"Tom's the real deal," Coulthard told RedBull.com. "I was surprised that he picked it up so quickly and is such an accomplished driver. His recall was incredible considering how complicated driving an F1 car is. He's a guy who really pushes the envelope in real life. This day was not green screened. He thoroughly impressed me.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
I Top Gearu je bio vrlo brz. 

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Fuj, muka mi je od takih preseravnja, i marketinga, sjeo je u F1 bolid samo jer je poznat, ova F1 se pretvara u cirkus

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
Ha Tomica je multi talentiran decko i ja se prvi ne cudim da je tako jako dobro odvozio u bolidu F1. Istina i u Top Gearu je ludo odvozio, kak je proletio na dva kotača kroz Gambon tako da ovo nije iznenadjenje. A nakraju mogao bi i on dosta ekipice iz sadasnje garniture zamjenit, ja bi radije gledao nekog malo ludog a ADHD-om kako gazi po stazi.
Nice work Tomica, Xenu is with him
Nice work Tomica, Xenu is with him

- F1NAC
- Moderator
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=swoomrzE ... r_embedded#![/youtube]
hahahahahaha obratite pozornost na 0:50 (sta viču vettelu) i na 3:40 ludi talijani sta rade s RB-om od Webber
hahahahahaha obratite pozornost na 0:50 (sta viču vettelu) i na 3:40 ludi talijani sta rade s RB-om od Webber

- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
http://motorsport.nextgen-auto.com/Red- ... 29961.htmlAs Renault Sport and Red Bull strenghten their partnership
Wednesday 14 September 2011 - 09h59, by GMM
Red Bull is now the works Renault team.
That is the claim of Red Bull principal Christian Horner, after the team’s new engine supply deal with Renault Sport F1 was announced at Monza.
It was announced not only that Renault engines will continue to power the Red Bull cars through 2017, but that the parties will collaborate "to develop innovative technical solutions" for the new V6 engine of 2014.
Renault’s managing director Jean-Francois Caubet added that the deal, to utilise Red Bull’s "input, resources and vast in-house F1 car expertise", will also benefit Renault’s "other team partners" like Lotus-Renault, Team Lotus and Williams.
For example, according to Renault’s chief operating officer Carlos Tavares, Red Bull’s input could be used to devise "formidable aerodynamic packaging" for the new engine.
So even though an entirely separate team still bears the Renault chassis name, and in light of Williams’ historic ties, it is Red Bull that should now be considered as having works status, according to Horner.
"The partnership with Renault/Nissan alliance is an important one for the team," he told the Red Bull website.
"It guarantees stability, it makes us the premier, factory team of Renault Sport, so our colleagues where the engines are produced will be working hand in hand with the engineers and designers at Red Bull."
Horner added that Renault and Red Bull will also set up a "joint venture" to supply gearbox and KERS systems.

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
AHAHAHAHAHA Bastardo (Vettelu) Bastardo (webberu) da se još netko sudario na tom mjestu a da nije u Talijanskim bojama: Bastardo HAHAHAHAHAHAHAHAH ma uživancija, mislim da je najveći doživljaj otići na VN Italije, nadam se da ću jednom otići ^^F1NAC je napisao/la:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=swoomrzE ... r_embedded#![/youtube]
- F1NAC
- Moderator
al najjace kako su auto pustili XD ovi na podiju a auto stoji u zraku

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
AHAHAHAHAHA Bastardo (Vettelu) Bastardo (webberu) da se još netko sudario na tom mjestu a da nije u Talijanskim bojama: Bastardo HAHAHAHAHAHAHAHAH ma uživancija, mislim da je najveći doživljaj otići na VN Italije, nadam se da ću jednom otići ^^[/quote]Centurion je napisao/la:
ja sam bio ispod webberovog bulla, snimio sam mu difuzor u svaki detalj, sad to saljem u ferrari i mclaren da vidim tko daje vise para

svaki fan formule mora otici u italiju pogledat utrku, kada ferrariji prodju, svi pocnu pljeskat, svi navijaju..
jos sam ja utrku pratio iz gnjezda tifosa hahahahhaha ali smo se svi veselili kada se webber razbio

McLaren u <3
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
RBR pod istragom da su prekršili dogovor o smanjenju budžeta.
http://www.yallaf1.com/2011/09/21/red-b ... agreement/

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Haha kak bi bilo zver da im oduzmu sve bodoveOne and only je napisao/la:RBR pod istragom da su prekršili dogovor o smanjenju budžeta.

Darkness rises when silence dies
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Centurion
- Test vozač
morate se zezati, stvarno vjerujete da će Red Bull biti kažnjen?
Pa njima FIA šalta najviše, ne vjerujem da će išta biti od ovoga, možda bude usmena opomena...
Pa njima FIA šalta najviše, ne vjerujem da će išta biti od ovoga, možda bude usmena opomena...
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Nažalost moram se složit sa Centurionom. Očito je da zadnje 2-3 godine FIA ide jako na ruku RB-u tako da sumnjam da će ovo biti više od upozorenja, ako i toga bude...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Nema ni riječi o istrazi (i čija bi bila?!), tako da nema riječi ni o kažnjavanju. Slična stvar je bila i prošle godine, ali sve je to FOTA/dogovori...nema tu kršenja pravila, jer tad bi bilo kažnjavanja.elder je napisao/la:Haha kak bi bilo zver da im oduzmu sve bodoveOne and only je napisao/la:RBR pod istragom da su prekršili dogovor o smanjenju budžeta.

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Pogrešno sam se izrazio. Nije istraga nego FOTA momčadi traže od RBR-a da objasni zašto neće da prikaže finansijske podatke.gringo73 je napisao/la:Nema ni riječi o istrazi (i čija bi bila?!), tako da nema riječi ni o kažnjavanju. Slična stvar je bila i prošle godine, ali sve je to FOTA/dogovori...nema tu kršenja pravila, jer tad bi bilo kažnjavanja.elder je napisao/la:Haha kak bi bilo zver da im oduzmu sve bodoveOne and only je napisao/la:RBR pod istragom da su prekršili dogovor o smanjenju budžeta.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- F1NAC
- Moderator
RB prljavo igra . Neznam dal se sjećate al sve ove jače momčadi koji si mogu priuštit kers su se slozile da ce ga koristit od početka . Naravno Red Bull nije koristio kers sve do tamo Turske ako se ne vara i tako dobili na težini . Ne poštuju dogovore , prljavi su , neobrazovani .

- Centurion
- Test vozač
da znam, taj kers je zapravo dosta težak, a i kočenje je dosta drugačije nego bez njega,F1NAC je napisao/la:RB prljavo igra . Neznam dal se sjećate al sve ove jače momčadi koji si mogu priuštit kers su se slozile da ce ga koristit od početka . Naravno Red Bull nije koristio kers sve do tamo Turske ako se ne vara i tako dobili na težini . Ne poštuju dogovore , prljavi su , neobrazovani .
a i onda bi rekli da će ga koristiti pa ga ne bi koristili pa ga koriste i onda ne koriste,
webber koji je koristio kers je bio uvijek sporiji od vettela, te kad je vettel dobio kers se webber približio vettelu
što znači da je webber bio pokusni kunić...
- F1NAC
- Moderator
Red Bull’s hole in floor legality questioned
Sep.22 (GMM) Red Bull’s 2011 car, the RB7, was perfectly legal at Monza despite some suggestions to the contrary.
That is the finding of a Spanish sports daily in the wake of rumours after the Italian grand prix that the underside of the RB7 seemed to be hiding a suspicious secret.
When Mark Webber’s crashed car was removed from the circuit, photographs and videos of the highly-secreted floor were leaked onto the internet amid suggestions a ‘hole’ could reignite a double diffuser-type debate.
But a report in Spain’s Marca insists the Monza-spec floor of the Red Bull was legal.
“What is evident is the thoroughness of the work Red Bull is doing for each race,” wrote journalist Marco Canseco, “with a nearly always bespoke solution for each circuit.”
A separate report in Germany’s Auto Motor und Sport said Red Bull’s development success in 2011 has astonished teams like McLaren and Ferrari in the context of the resource restriction agreement.
“Nearly everything we bring to the race track, works,” said the team’s Dr Helmut Marko. “Our success rate is close to 100 per cent.”

- Cuky
- Moderator
i onda da su pravila ista za sve....

- F1NAC
- Moderator
mislim da je to dio EBD da tu između stvaraju downforce pomocu ispusnih plinova

- Cuky
- Moderator
pa da...ali to, kako je već Ferrariju lijepo rečeno jednom ove godine, "nije u duhu pravila". Samo očito neki imaju drukčiji duh nego svi ostali. Da je na tu ideju došao Ferrari ili McLaren već bi nakon 1. treninga na kojem bi to imali bilo proglašeno nelegalnim

- f.alonso
- Navijam za: alonso
http://spontoncristiano.wordpress.com/2 ... -red-bull/" onclick="window.open(this.href);return false; Postavlja se pitanje da li je ovo LEGALNO
- f.alonso
- Navijam za: alonso