Utrke 2011 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Domi
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Re: FORMULA1 GRAN PREMIO SANTANDER D'ITALIA 2011 9,10,11 Sep
šteta Rosberga, mogao se sa svojom taktikom skupa s Gazdom umješat u borbu za prvih 5 mjesta
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
De mi objasni kako vozač koji vozi u Sauberu može pokazat svoju kvalitetu bolje nego da 10 krugova zadržava nekog od vodećih vozača i kako će neki slabiji tim osvojit bolje mjesto na trci?Armanini je napisao/la:zato jer se on ne trka s njim nego sa ostalim kandidatima za 10. mjesto koji imaju slicno brze bolide..Pa zašto se čovjek nebi branio ako je neko od vodećih iza njega? To se zove trkanje, ako možeš da prestigneš nekog prestigni ga, a ako ne pokušavaj i možda uspiješ
ovako samo smeta i dosadjuje i uzima dragocjene sekunde ovome koji ce ionako pretec za krug/dva..

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
moze se pokazat tako da odere timskog i da odere konkurentne bolide..
nece neki slabiji tim osvojit bolje mjesto na utrci zadrzavajuci vodece bolide (osim petrova vs alonso
zato jer se to ne dogadja i zato jer kad tad (ako nikako drukcije preko boxeva) vodeci predje.. pogotovo danas s vrazjim drsom tako da je suludo i pricat o tome..
ja samo kazem da se po meni nemaju sto junacit vozaci iz drugog plana kad dodje situacija (zbog boxeva, izleta, .. ) da se nadju ispred nekog od vodecih jer se ne bore sa njima..
nece neki slabiji tim osvojit bolje mjesto na utrci zadrzavajuci vodece bolide (osim petrova vs alonso

ja samo kazem da se po meni nemaju sto junacit vozaci iz drugog plana kad dodje situacija (zbog boxeva, izleta, .. ) da se nadju ispred nekog od vodecih jer se ne bore sa njima..
- Kenny
- Legenda
Danas je gotovo pa nemoguće zadržat bolid koji je iza tebe čak i da su podjednako brzi bolidi zbog DRSa i KERSA. Pogledaj da je Senna pobjeđivao sa slabijim bolidom, Vettel u Monzi, jesu oni trebali stat i sačekat da ih vodeći prestignu, pa da osvoje bodova koliko trebaju? Ovi iz drugog plana se imaju pravo junačit jednako ko i ovi izdrugog, pa na ovom iza je da se snađe kako će prestić sporijeg vozača, ako ga može prestić neka prestigne, ako ne nek se snalazi kroz bokseve ili neka ga preleti ako možeArmanini je napisao/la:moze se pokazat tako da odere timskog i da odere konkurentne bolide..
nece neki slabiji tim osvojit bolje mjesto na utrci zadrzavajuci vodece bolide (osim petrova vs alonsozato jer se to ne dogadja i zato jer kad tad (ako nikako drukcije preko boxeva) vodeci predje.. pogotovo danas s vrazjim drsom tako da je suludo i pricat o tome..

- Armanini
- Svjetski prvak
pa zato i kazem - no point za vozaca u sporijem bolidu osim sto ukrade sekunde vozacu kojemu su itekako potrebne..
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
2011 FORMULA 1 SINGTEL SINGAPORE GRAND PRIX 23,24,25 Sep

Staza: Marina Bay Street Circuit
Ukupno krugova:61 (309.319 km)
Dužina kruga: 5.073 km
Zavoja: 23
Prva trka održana: 28.9.2008
Pobjednik 2010: F.Alonso/Ferrari
Prva startna pozicija 2010:F.Alonso/Ferrari (1:45.390)
Postolje 2010: F.Alonso, S.Vettel, M.Webber
Najbrži krug u utrci 2010: F.Alonso/Ferrari (1:47.967)
Mark Webber Onboard Lap At Marina Bay 2010:
Pobjednici utrka od 2008:
2010 - Fernando Alonso/Ferrari
2009 - Lewis Hamilton/McLaren-Mercedes
2008 - Fernando Alonso/Renault
Prognoza:

Raspored:
Petak 23.9.2011
-----------------------------------------
-Prvi slobodni trening 12.00 - 13.30
-Drugi slobodni trening 15.30 - 17.00
Subota 24.9.2011
-Treći slobodni trening 13.00 - 14.00
-Kvalifikacije 16.00
Nedelja 25.9.2011
-Utrka 16.00
Zadnja izmjena: elder, dana/u 23 ruj 2011, 06:43, ukupno mijenjano 4 puta.
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
Re: 2011 FORMULA 1 SINGTEL SINGAPORE GRAND PRIX 23,24,25 Sep
uuuuu mozda konacno dočekamo kišnu noćnu trku . bit ce svega onda

- Kenny
- Legenda
Nadam se da neće jer će tu sami stat, pa možda odu ko Kimi na sladoledF1NAC je napisao/la:uuuuu mozda konacno dočekamo kišnu noćnu trku . bit ce svega onda

- Cuky
- Moderator
Nemaju šta stat. Osvjetljenje je odlično, nema da će oblaci pokriti sunce kao što je u Maleziji 2009. bilo tako da nemaju opravdanja da se ne vidi.
Meni je ovo iskreno jedna od dražih utrka. Inače volim ulične utrke (vjerojatno zato i gledam prije CART/ChampCar i sada Indy) i mislim da je ovo stvarno jako dobro napravljena staza. Naravno, u F1 ni jedna ulična nije ravna Monacu, ali ipak Valencija je definitivno promašaj po meni.
Jedva čekam ovu, ima lijepih dijelova i moglo bi biti zanimljivo...
Meni je ovo iskreno jedna od dražih utrka. Inače volim ulične utrke (vjerojatno zato i gledam prije CART/ChampCar i sada Indy) i mislim da je ovo stvarno jako dobro napravljena staza. Naravno, u F1 ni jedna ulična nije ravna Monacu, ali ipak Valencija je definitivno promašaj po meni.
Jedva čekam ovu, ima lijepih dijelova i moglo bi biti zanimljivo...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
aha, samo se ti nadaj, ni u Canadi nije bilo problema sa vidljivosti, pa su stalidamjan.cule je napisao/la:Nemaju šta stat. Osvjetljenje je odlično, nema da će oblaci pokriti sunce kao što je u Maleziji 2009. bilo tako da nemaju opravdanja da se ne vidi.

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Bojim se da je Kenny u pravu. Ako bude kiše neće biti utrke...Imamo svake godine tu raspravu oko odbljeska svijetla ako kiša padne. Ali ja se nadam da uopće neće padati.Kenny je napisao/la:aha, samo se ti nadaj, ni u Canadi nije bilo problema sa vidljivosti, pa su stalidamjan.cule je napisao/la:Nemaju šta stat. Osvjetljenje je odlično, nema da će oblaci pokriti sunce kao što je u Maleziji 2009. bilo tako da nemaju opravdanja da se ne vidi.
- elder
- Svjetski prvak
Budemo sutra vec vidli, dal se kaj prognoza mjenja ili ostaje ista 

- F1NAC
- Moderator

- mcLuke
- Početnik
Ako već negdje moraju staviti taj DRS, bilo bi ga lijepo vidjeti 5.-7. zavoja.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- Cuky
- Moderator
mislim da će biti od 13 do 14 jer je od 5 do 7 staza pregrbava ako se ne varam, pa neznam koliko je pametno bez downforcea tamo

- F1NAC
- Moderator
the DRS detection point will be set after Turn 3, on the way out of the circuit's twisty opening complex. Notification is expected to be in the Turn 5 braking zone and activation on the exit of Turn 5, allowing DRS use on the long kinked straight towards Turn 7." - s Autosporta .
To je nesluzbeno jos jer FIA suti do srijede, četvrtka maximalno .
To je nesluzbeno jos jer FIA suti do srijede, četvrtka maximalno .

- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Zašto se ne bi junačio,ima pravo se borit za poziciju,ako ne zaostaje za krug,smi po pravilima šta ga je volja,pa makar i zadržavat jačeg bolida iza sebe po 10 ili 20 krugova.Sad,druga je stvar ima li to smisla,pogotovo uz DRS i KERS,ali uvijek mi je drago vidit nekog tako kompetitivnog u uvjetno rečeno slabijem bolidu,da se ne predaje unaprijed.Armanini je napisao/la:pa zato i kazem - no point za vozaca u sporijem bolidu osim sto ukrade sekunde vozacu kojemu su itekako potrebne..
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
pa kak bi u Kanadi vozili po onom potoku na stazi.. tam se čamcima komotno moglo plovit.Kenny je napisao/la:aha, samo se ti nadaj, ni u Canadi nije bilo problema sa vidljivosti, pa su stalidamjan.cule je napisao/la:Nemaju šta stat. Osvjetljenje je odlično, nema da će oblaci pokriti sunce kao što je u Maleziji 2009. bilo tako da nemaju opravdanja da se ne vidi.
jedino da ne izmisle da im smeta odbljesak reflektora
Michael is faster than you!!
- elder
- Svjetski prvak
Prvi ko ti se bude bunil da se nemože voziti ak padne kisa je Vettel, pa za njim Webber odmah. Sjeti se prosle godine Koreje
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ma s*reju! Ako su mogli 2007. u Japanu voziti nekoliko krugova iza SC-a pa zatim na "jezeru Fuji" utrku onda su mogli i u Kanadi voziti bez one stanke...isto vrijedi i za Koreju prošle godine i za kvale na Suzuki...ove p*zde iz maFIA-e treba sve maknuti, a vozači koji se boje ne moraju voziti.Igor18 je napisao/la:pa kak bi u Kanadi vozili po onom potoku na stazi.. tam se čamcima komotno moglo plovit.Kenny je napisao/la:aha, samo se ti nadaj, ni u Canadi nije bilo problema sa vidljivosti, pa su stalidamjan.cule je napisao/la:Nemaju šta stat. Osvjetljenje je odlično, nema da će oblaci pokriti sunce kao što je u Maleziji 2009. bilo tako da nemaju opravdanja da se ne vidi.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
elder je napisao/la:Prvi ko ti se bude bunil da se nemože voziti ak padne kisa je Vettel, pa za njim Webber odmah. Sjeti se prosle godine Koreje
Pa skini više te navijačke naočale i prestani govoriti gluposti.

Svi dobro znaju da Vettel nije htio voziti prošle godine u Koreji jer je imao koristi od toga da trka bude prekinuta upravo zbog mogućnosti da mu se dogodi ono što mu se nakraju i dogodilo a i ostalih 20ak vozača dijelilo je njegovo mišljenje.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Cuky
- Moderator
a sada kao nema koristi??

- Kenny
- Legenda
pa nek voze koliko brzo ko može, do zadnjih 2-3 sezone se trke nisu prekidale zbog kiše, pa tako nemoraju ni sad, ako ti se nevozi idi do garaže, parkiraj se i pi sko i gledaj druge kako se bore.Igor18 je napisao/la: pa kak bi u Kanadi vozili po onom potoku na stazi.. tam se čamcima komotno moglo plovit.
Refleksija bi mogao bit velik priblem, bit će dosta u 1 zavoju da im smeta i neće bit trke
EDIT: Frentzen sudac u Singapuru http://www.autosport.com/news/report.php/id/94687" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Legenda
Čini mi se da je jedina prava potencijalna opasnost poplava, tj. lokve vode. A ako se ne varam, Singapur ima dobar odvod i to se ne bi smjelo dogoditi.
A refleksija.... ako voze 280km/h, a da ih bolid ispred njih zaljeva mlazom vode i vide 1/10, onda ne vjerujem ni da će refleksija biti problem.
Prema tome, let it be!
A refleksija.... ako voze 280km/h, a da ih bolid ispred njih zaljeva mlazom vode i vide 1/10, onda ne vjerujem ni da će refleksija biti problem.
Prema tome, let it be!
Samo neka se trkaju.