STR (ima i novu reklamu na stražnjem krilu)

Sauber

Force India

Ferrari

Williams

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Znam da su ga koristili na tim trkama, ali ostalima je krilo skoro pa ravno, dok ovo meni izgleda ko za neku normalnu stazu, možda mi se tako ćini iz tog kuta, a za Mclaren se nesjećam kakvo je krilo imao prošle sezone u Monzidamjan.cule je napisao/la:zašto ne? ovo je low downforce krilo koje je korišteno u kanadi i u spa. Vidjeli smo McLaren koji je prošle godine imao skoro normalno krilo u monzi pa se borio za pobjedu
da, ali je mclarenovo krilo imalo f-duct sustav koji si smio koristiti neograničeno u utrci, a vamo drs samo ako si sekundu iza inace si lak pljen....damjan.cule je napisao/la:zašto ne? ovo je low downforce krilo koje je korišteno u kanadi i u spa. Vidjeli smo McLaren koji je prošle godine imao skoro normalno krilo u monzi pa se borio za pobjedu
To sve kužim, pa mi nije jasno čemu nazivat Williamsovo krilo i ono od Buttona Lowdownforce, kad izgleda skoro ko na svim trkamaF1NAC je napisao/la:lowdownforce krilo (ovo pa skoro pa ravno) kad ga koriste nema draga tj. mali je otpor zraka i brzina je veća , a ovi s više downforca imaju veci otpor zraka i bolju aerodinamiku u brzim zavojima tipo parabolica ili ascari isto al nemaju brzine koliko i ovi s lowdownforce krilom . 2010. isti bolid Hamilton je imao top speed 344.3 km/h a button "samo" 329.5 . Valjda sam malo pomogao , ostalo ce ovi malo veci strucnjaci
Red Bull oko 1:28.3, Mclaren 1:28.8 (vozili bez DRS-a), Mercedes i Ferrari oko 1:29.0Igor18 je napisao/la:Vi koji ste pratili live timeing, kakav je Schumacherov "race pace" u odnosu na vodeće i na rosberga?
najbolji sektorimcLuke je napisao/la:e, a kako to da Lewis ima slabije vrijeme u FP2?
Ne kužim ova vremena u sektorima..To su svi najbolji sektori ili samo sektori najboljeg kruga?
Vettel 27.4; 28.4; 28.1
Hamilton 27.2; 28.0; 28.2