Bruno Senna
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- One and only
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Re: Bruno Senna
Ako se po jutru dan poznaje... 

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
reno: halo nik,
za koliko mozes da se vratis u tim?
za koliko mozes da se vratis u tim?

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
šteta zbog onoga u prvom zavoju, danak neiskustvu. jbg, nikad nije vozio na startu sa bolidom punim do čepa, malo prekasno kočio i jbg. Trebali su malo mislit o tome u renaultu pa mu na slobodnom treningu dat koji krug s punim rezervarom...
kasnije vrlo dobar race pace da obje komponente guma, i unatoč dva neplanirana zaustavljanja (nakon udesa i drive through) se borio sa kamuijem za 12 mjesto. Da mu se nije desilo ono u prvom zavoju definitivno bi završio u bodovima. više sreće drugi put...
kasnije vrlo dobar race pace da obje komponente guma, i unatoč dva neplanirana zaustavljanja (nakon udesa i drive through) se borio sa kamuijem za 12 mjesto. Da mu se nije desilo ono u prvom zavoju definitivno bi završio u bodovima. više sreće drugi put...

- Sato-san
- Navijam za: Kamui
Trulli ga je prošao u direktnom dvoboju na stazi.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Vozio je prošle sezone utrke, valjda je znao da sa punim tankom mora kočiti nešto ranije, a i upozorili su ga prije starta..K1M1 je napisao/la:šteta zbog onoga u prvom zavoju, danak neiskustvu. jbg, nikad nije vozio na startu sa bolidom punim do čepa, malo prekasno kočio i jbg. Trebali su malo mislit o tome u renaultu pa mu na slobodnom treningu dat koji krug s punim rezervarom...
glupo je sjebo i sebi i ALG utrku, ovo je bila sjajna prilika da možda osigura mjesto za sljedeću sezonu u nekoj ekipi
Michael is faster than you!!
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
I sreće. I pameti. Ovo je bio danak neiskustvu, u ovakvim situacijama u F1. Ima još bar Monzu da se popravi.K1M1 je napisao/la:šteta zbog onoga u prvom zavoju, danak neiskustvu. jbg, nikad nije vozio na startu sa bolidom punim do čepa, malo prekasno kočio i jbg. Trebali su malo mislit o tome u renaultu pa mu na slobodnom treningu dat koji krug s punim rezervarom...
Imat' će on bar još jednu priliku. Neka ne bude dobar samo u kvalifikacijama. Doduše, danas nije bio loš niti u utrci, ali na startu je zaribao. Uglavnom, neka mu sretno.Igor18 je napisao/la:Vozio je prošle sezone utrke, valjda je znao da sa punim tankom mora kočiti nešto ranije, a i upozorili su ga prije starta..K1M1 je napisao/la:šteta zbog onoga u prvom zavoju, danak neiskustvu. jbg, nikad nije vozio na startu sa bolidom punim do čepa, malo prekasno kočio i jbg. Trebali su malo mislit o tome u renaultu pa mu na slobodnom treningu dat koji krug s punim rezervarom...
glupo je sjebo i sebi i ALG utrku, ovo je bila sjajna prilika da možda osigura mjesto za sljedeću sezonu u nekoj ekipi
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Šteta. Mislim da je dobro vozio. Taj prokleti start i kazna ga upropastili.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- One and only
- Svjetski prvak
Monza je specifična staza i malo je teško tamo pokazati koliko ustvari vrijediš. Mislim da mu je najbitnije da odere guzove Petrovu i u kvalama i u utrci.pospani gad je napisao/la:Imat' će on bar još jednu priliku. Neka ne bude dobar samo u kvalifikacijama. Doduše, danas nije bio loš niti u utrci, ali na startu je zaribao. Uglavnom, neka mu sretno.Igor18 je napisao/la:Vozio je prošle sezone utrke, valjda je znao da sa punim tankom mora kočiti nešto ranije, a i upozorili su ga prije starta..K1M1 je napisao/la:šteta zbog onoga u prvom zavoju, danak neiskustvu. jbg, nikad nije vozio na startu sa bolidom punim do čepa, malo prekasno kočio i jbg. Trebali su malo mislit o tome u renaultu pa mu na slobodnom treningu dat koji krug s punim rezervarom...
Na današnjoj utrci glup potez na startu, ali se opet solidno vratio u utrku. Povlačim ono što sam prije rekao i slažem se da mu treba pružiti pravu priliku (ne samo radi prezimena).

- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
OOOUUUJEJAJAJAJJAJAJAJ
http://en.espnf1.com//renault/motorspor ... 57988.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.espnf1.com//renault/motorspor ... 57988.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
-
- Navijam za: Fernando Alonso
To, care, prva dva boda, a i inače odlična utrka, osim možda slabijeg starta, jer mislim da je opet bio na 18. mestu. Svaka čast, samo tako napred!
- Dani
- Legenda
Bio je u boksu gdje je promijenio na mekane gume, zato je pao na 18. mjesto. Inače odlična vožnja. Sva sreća pa su se riješili quit Nicka.Inače je mali napravio brži krug od oba Ferrarija ( jedino su 2 McM-a i Vettel bili brži ). 

- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
TO ZMAJU LJUBI TE DEDA U ČELO!!!!!!!!!!
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
-
- Navijam za: Mika Hakkinen
Legenda, nek mu je sretan ovaj vikend, bar da bude u bodovima!
- Dani
- Legenda
Danas je bio kao balerina.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
A nije bio jedini neDani je napisao/la:Danas je bio kao balerina.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- suissebih
- Navijam za: Nick Heidfeld
Koji je ovaj Senna kanta vozać. Majstor Nick je za njega izmislio utrkivanje. Još uvijek ga ove dvije ovce (Petrov i Senna) nisu pretekli u ukupnom poredku
.

- One and only
- Svjetski prvak
Nick odvozi 11 utrka u sezoni, Senna 5 i na ponos ti je što ga Senna nije pretekao u poretku? Strašan je taj Heidfeld.suissebih je napisao/la:Koji je ovaj Senna kanta vozać. Majstor Nick je za njega izmislio utrkivanje. Još uvijek ga ove dvije ovce (Petrov i Senna) nisu pretekli u ukupnom poredku![]()
![]()
.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Da dodam da ga Petrov je prestigao u poretkuOne and only je napisao/la:Nick odvozi 11 utrka u sezoni, Senna 5 i na ponos ti je što ga Senna nije pretekao u poretku? Strašan je taj Heidfeld.suissebih je napisao/la:Koji je ovaj Senna kanta vozać. Majstor Nick je za njega izmislio utrkivanje. Još uvijek ga ove dvije ovce (Petrov i Senna) nisu pretekli u ukupnom poredku![]()
![]()
.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- One and only
- Svjetski prvak
I uz to još da je Renault u Singapuru bio u rangu Lotusa i da su skroz odustali od razvoja ovog bolida. I sami su priznali da su zeznuli sa konceptom ispuha i da odustaju od ovog auta.Kenny je napisao/la:Da dodam da ga Petrov je prestigao u poretkuOne and only je napisao/la:Nick odvozi 11 utrka u sezoni, Senna 5 i na ponos ti je što ga Senna nije pretekao u poretku? Strašan je taj Heidfeld.suissebih je napisao/la:Koji je ovaj Senna kanta vozać. Majstor Nick je za njega izmislio utrkivanje. Još uvijek ga ove dvije ovce (Petrov i Senna) nisu pretekli u ukupnom poredku![]()
![]()
.

- suissebih
- Navijam za: Nick Heidfeld
Od govana se pita ne pravi. E tako stvari stoje sa Senom i Petrovom.
Opet tvrdim da je Heidfeld doktor za ova dva levata ćiji su najveći aduti sponzori.
Opet tvrdim da je Heidfeld doktor za ova dva levata ćiji su najveći aduti sponzori.
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
kako možete za vozača reć da je promašaj a do sada u karijeri nije imao normalan bolid? Prošle godine HRT a ove godine tragično spori Renault.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Centurion
- Test vozač
nemožete reći da je promašaj, godinu dana je bio sjedio i nije ništa radio,
ovi rezultati su koliko ja smatram ok, možda mrvicu ispod očekivanja, ali ok,
pa mora se on ponovno uhodati u F1, mora naučiti bolid, a bolid je ionako iovako loš.,...
ovi rezultati su koliko ja smatram ok, možda mrvicu ispod očekivanja, ali ok,
pa mora se on ponovno uhodati u F1, mora naučiti bolid, a bolid je ionako iovako loš.,...