Utrke 2011 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Re: 2011 FORMULA 1 SHELL BELIGIAN GRAND PRIX 26,27,28 August

Post Postao/la Domi »

dečki sve je to utrkivanje, Hamilton je dobro i to je najvažnije
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
bravof
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la bravof »

One and only je napisao/la:
bravof je napisao/la:Ne zelim nikom nesrecu i drago mi je da mu nije nista i nezelim da se moje rijeci izokrecu,...jednostavno svaka cast Kobajashiju neka mu nije dao kao sto i vi iz McM kazete covjek se samo utrkivao....

naletio je na rogatog...
Slažem se da se ne treba micati nekome samo zato što se zove X Y, ali ne treba likovati nad nesrećom u kojoj je vozač možda ozlijeđen ;) . Bez obzira za koga navijali ovo je ipak samo sport i nije vrijedan ničije dlake s glave.

naravno,istog sam misljenja,samo mozda se pogresno svatio moj post.....daleko od toga da neko zeli nekome nesto lose koliko god nekoga volio ili nevolio.... ;)
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
bravof
Početnik
Početnik

Post Postao/la bravof »

Domi je napisao/la:dečki sve je to utrkivanje, Hamilton je dobro i to je najvažnije

i nije na stazi,mogu svi ostali mirno vozit bez straha da ce ih neko ubiti... :D
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Kad su vec Hamiltona izbacili van, ajde Button pobjedi utrku da vidimo mclaren na postolju
Darkness rises when silence dies
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Bespotrebni SC i ludi japanac su uništili utrku i osigurali Vettelu prvenstvo.
DRS također ubija svu zabavu na Spa. Negledljivo.

Highlight dana Webber-Alonso kroz eau rouge
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

Vettel mirna i pametna vožnja uz pretjecanja , Schumi junak utrke !
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Toliko o tome da Spa nije rbr staza. Haha,i u Monzi ce biti na poleu. Hamilton bi lagano pobjedil ovu utrku da kamikaza nije izvodil sranja...sad se sa 3. mjestom moramo zadovoljiti i pomiriti se sa tim da je i konstruktorska titula potpuno izgubljena.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

King iCool je napisao/la:Toliko o tome da Spa nije rbr staza. Haha,i u Monzi ce biti na poleu. Hamilton bi lagano pobjedil ovu utrku da kamikaza nije izvodil sranja...sad se sa 3. mjestom moramo zadovoljiti i pomiriti se sa tim da je i konstruktorska titula potpuno izgubljena.

Spa je RBR staza, al bi Hamilton lagano pobjedil :?: zbilja mi nekad ti štovatelji lika i djela Hamiltona sa svojim izjavama nisu jasni
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

King iCool je napisao/la:Toliko o tome da Spa nije rbr staza. Haha,i u Monzi ce biti na poleu. Hamilton bi lagano pobjedil ovu utrku da kamikaza nije izvodil sranja...sad se sa 3. mjestom moramo zadovoljiti i pomiriti se sa tim da je i konstruktorska titula potpuno izgubljena.
Ne znam, nekako mi se cini da je Red Bull imao prokleto puno srece. Mislim, mekse gume su im drzale po 5-6 krugova i vec bi bile gotove. Da nije bilo SC-a Hamilton bi ih glatko uzeo, bas zbog guma.

Pogledajte samo Buttona, sa 13. mjesta na 3. I to je na polovici utrke bio negdje oko 13. mjesta, jer je imao i puknuto prednje krilo na pocetku. Bas je tragicar.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Domi je napisao/la:

Spa je RBR staza, al bi Hamilton lagano pobjedil :?: zbilja mi nekad ti štovatelji lika i djela Hamiltona sa svojim izjavama nisu jasni
Prvi sint gume su bile iz qulifikacija iste jer ih nisu smjeli izmjeniti trajale 11krugova, vjerujem da bi drugi stint bilo jos duzi i na kraju 2 zausztvlanja u box i imal je velike sanse za pobjedu. Nisu izjave nerealne
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

slažem se , no čemu onda govorenje da je ovo staza za RBR i ponovni pokušaj umanjivanja Vettelove pobjede ? Treba biti realan i reć da je RBR ponovo uspio pobjedit sa sporijim autom
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

veoma dobra utrka,pogotovo na početku

Red Bull - dvostruka pobjeda, Vettel osim 1.kruga ostalo sve odlično, webber standardno katasrtofalno starta, ali uspia doć do 2.mista

McLaren - Hamilton opet u incidentnoj situaciji, te se meni na prvi pogled čini da je on livo hvatat bolji luk za zavoj,ali se Koba nije maknuo, Button opet odličan

Ferrari - dobro krenuli, ali Alonso pri kraju ispusia postolje,a Massa nevidljiv iako su mu mehaničari opet oduzeli vremena

Mercedes - odličan start obojice, ali Rosberg nije moga držat tempo, Schumi odličan na kraju čak isprid Rosberga

Renault - Senna u 1.zavoju uništia sebi i Alguersuariju utrku, Petrov do bodova

Force India - iako na kvalifikacijama slabi, sutil ipak do solidnih bodova

Williams - napokon do boda, Maldonado 10.

Toro Rosso - imali Alguersuarija na 6.startnom mistu, Buemia u prvim krugovima također visoko, ali su brzo odustali..šteta mogli su do kojeg boda
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Ocjena 3, bila bi i losija da nije bilo Schumachera koji je s 24mjesta dosel do 5, Buttona koji je s 13 dosel na 3. Ali ovo kaj su napravili sa spa je sramota, asfaltirati zone izljetanja. DRS zona idiotska, 98% preticavanja na ravnici s DRS-om.
grumf
Navijam za: ferrari

Post Postao/la grumf »

prvo ako samo neko spomene više SC treba ga neznam nešto
drugo onaj tko tvrdi da hamilton nije opasan neka gleda druge snimke a ne samo one iz kokpita
treće ferrari-u treba novi čovjek za strategiju
i zaboravio sam spomenut da je danas Vetelu poklonjen jedan box
Stručnjak
Navijam za: Ferrari Alonso Massa

Post Postao/la Stručnjak »

ne mogu vjerovat, dobivenu utrku uropastit (opet), pitaj boga po ko zna koji put...

pa ali nije logično da uđeš u vražiji box i staviš vražije softaču jbt led, a ne imat gume na bolidu koje su "istrošene" i s njim vozit, a auto tad je imao"slabašan"pace???? nemvjerovatno...greška u taktici ih je koštano postolja, možda i 1 mjesta!

Sve ih smjenit treba one na pit wallu, jer iz sezone u sezonu fatalne greške rade koje koštaju pozicija, bodova...!!!!

Inače, super utrka, dosta pretjecanja, uzbudljivosti u prvom poluvremenu, iako drugo poluvrijeme nije razočaralo..Šumi sa začelja na 5, webber također je odvozio super taktičku utrku i tu sam u krivu bio kad sam rekao da red bull je slabašan tj oslabio, nisu oslabili al nisu baš ni dominantni kao na početku sezone!
Život bez brzine nije život
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Domi je napisao/la:slažem se , no čemu onda govorenje da je ovo staza za RBR i ponovni pokušaj umanjivanja Vettelove pobjede ? Treba biti realan i reć da je RBR ponovo uspio pobjedit sa sporijim autom
Mi gledali istu utrku?
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Domi »

normalno, po svemu pokazanom McM je bio prvi favorit za pobjedu ovdje a čak i Alonso no spletom okolnosti i pametnom vožnjom RBR ponovno pobjeđuje
Alexandar
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la Alexandar »

Malo razočarenje u pogledu Hamiltona,greška Kobajašija ali to je upravo ono što sam pričao- utrkivanje,nekad dobiješ nekad gubiš...ali bez toga bi bilo dosadno...I džentlmenski potez Hamiltona u interviju koji je dao dok je još bio pod utiskom incidenta nije se ljutio na Kobajašija, rekao je da su se utrkivali i da se jednostavno desilo...Sjajan posao za Batona i Šumahera,kako je Baton pomeo Ferari-neprocjenjivo:) I šta treba uraditi da se ovoj dvojici što komentarišu na tv mreža (BiH) oduzme moć govora? Ljudi jednostavno nisu za prenos utrka, cijelo vrijeme pričaju o nekim sokovima,fudbalu, nekim istorijskim podacima koje čitaju sa blogova, o nekim ljudima koji im šalju mailove i ko zna o čemu sve ne..a ne isprate minimalno deset preticanja u bodovima...strašno. Najjače kad su tek posle pet krugova skontali da je Fetel zaobišo Rozberga u borbi za prvo mjesto na početku trke...
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Haha,jel snimaš te likove možda? Daj ako možeš ih nekako snimi pa stavi na youtube. Svi o tim bosanskim komentatorima pričaju ali nikako da ih mi u hrv čujemo.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

dobra utrka, al ju je drs uništio, i prokleta fia koja ga stavi baš na najduljoj ravnici. Tako da su većinom sva pretjecanja bila umjestna i prelagana..
sad još najavljuju 2 drs zone za monzu, ma smijurija...
uništavau utrke koje imaju potencijala biti odlične...
7/10
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Alexandar je napisao/la:Malo razočarenje u pogledu Hamiltona,greška Kobajašija ali to je upravo ono što sam pričao- utrkivanje,nekad dobiješ nekad gubiš...ali bez toga bi bilo dosadno...I džentlmenski potez Hamiltona u interviju koji je dao dok je još bio pod utiskom incidenta nije se ljutio na Kobajašija, rekao je da su se utrkivali i da se jednostavno desilo...Sjajan posao za Batona i Šumahera,kako je Baton pomeo Ferari-neprocjenjivo:) I šta treba uraditi da se ovoj dvojici što komentarišu na tv mreža (BiH) oduzme moć govora? Ljudi jednostavno nisu za prenos utrka, cijelo vrijeme pričaju o nekim sokovima,fudbalu, nekim istorijskim podacima koje čitaju sa blogova, o nekim ljudima koji im šalju mailove i ko zna o čemu sve ne..a ne isprate minimalno deset preticanja u bodovima...strašno. Najjače kad su tek posle pet krugova skontali da je Fetel zaobišo Rozberga u borbi za prvo mjesto na početku trke...
Prijatelju ja slao mailove, slao im pismo (da pismo postom) da se rijese idiota....nema efekta...
Lagano uzmes sebi BBS prijenos i uzivas (osim kad Eddie prica) :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
zeks23
Navijam za: KIMI

Post Postao/la zeks23 »

bbc
Vettelovka
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Vettel

Post Postao/la Vettelovka »

vrlo dobra utrka, meni osobno je malo bezveze što su gotovo sva pretjecanja bila pod drs-om, iako su mi zanimljivost bez obzira na to definitivno poboljšali Schumacher(s 24. na 5. mjesto) i Button(s 13. na 3.). Vettelu sve pohvale, Webber je bez obzira na očajan start napravio dobar posao za momčad, sve u svemu dobra utrka.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Utrka je bila zanimljiva/gledljiva ali DRS i ove gume koje stavljaju jedno vrijeme auto u drugu klasu ne mogu nikako progutat ove sezone.

Šteta za Hamiltona jer McLaren nije bio tako loš danas a imao bi ukupno ulaz u boks manje od Buttona tako da bi najmanje 2. mjesto bilo sigurno.

Neznam ako se to meni čini ali Alonso je u zadnje vrijeme dosta 'mlak' po pitanju preticanja. Pretiču ga pojedinci s vanjske i ne pokušava kasno kočit niti cimnut kako bi zadržao bar još jedan krug, kao da se pomirio s svojim naslovima i nekom luđom vožnjom.

FIA radi dosta pogrešaka, Kobayasi se vozio par krugova (ako ne, možda čak od starta) s puknutim prednjim krilom gdje dio visi i nikom ništa. Ne kažem da je njegov potez za kaznit ali to krilo i njegovo KASNO kočenje je pomoglo incidentu.
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ja sam utrku ocjenio sa sesticom.. i to najvise zbog pocetka utrke koji je bio odlican..
od safetya na dalje je sve slo kvragu..

ovaj drs sve teze gutam, pokusavam nekako zanemarit, jer me iritira sama pomisao, al je to grozota..

sto se tice alonsa i ne branjenja pozicije.. no point.. nitko se ne moze obranit.. osim rosberga protiv masse, al to je drugi par rukava :)

incident koba- lewis necu puno komentirat jer je trkaci incident koji je mogao bit izbjegnut od strane lewisa..
po meni je "krivac" to sto lewis nije vjerojatno ocekivao da ce koba ic vracat poziciju jer nema bas nekog smisla i valjda je ocekivao da ce ovaj popustit..

steta jer je to uvelike unistilo utrku, ponajvise zbog opet retardiranosti ferrarija i ne odlaska u box sto ne mogu shvatit ama bas nikako, drugo sto je falio lewis jer bi utrka bila sigurno bolja za par ocjena..

schumi dobar, malo je umanjen dozivljaj zbog rosbergovog pustanja gasa, al po nacinu objasnjavanja rosberga nakon utrke, a i schumija mozda i nije to tolika direktna naredba.. a i obzirom na razliku u gumama i sto je schumi bio nes brzi i logicno je da ne spucaju bezveze najbolji rezultat sezone..

button odlican, mcm je bio brz, steta zbog starta i kaosa jer bi se vjerojatno mogao umjesat u borbu..

massa.. massa ko massa.. odlican u prva 2 kruga, poslije standardno los..

cekam monzu, ako tamo budu vozili do 320, *erem se na te formule..
rFactor F1 HR server Info
slika
Zaključano