Utrke 2011 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: VN Mađarske, Hungaroring 29.-31.7.2011.
i sad stanka sve do zadnjeg vikenda u 8. mjesecu
mjesec dan

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Dobra trka zahvaljujući kiši.
Dosta borbi i ostalih situacija, kao kad se zapalio Heidfeldov bolid.
Dosta borbi i ostalih situacija, kao kad se zapalio Heidfeldov bolid.
- sennacher
- Početnik
- Navijam za: Vettel
Pozdrav iz Budimpeste (zbog tipkovnice danas nema kvacica)! Posto sam gledao utrku uzivo necu previse komentirati jer sam vise gledao na stazu ispred sebe nego u (lose postavljene) monitore. Ali vrijeme se zaista kurv.lo, uglavnom satima prije utrke sasvim sitna kisa da nije bio potreban ni kisobran, cak je uoci utrke sasvim prestala pa se staza dosta susila uz vjetar tako da je izgledalo da bi mogli startati na slickovima, a onda pred sam pocetak pocela ta sitna kisica ponovo. Ubrzo je ponovo kisica stala. Najjace je zapravo pocelo padati onda kad je Hamilton isao na intermediate, pa nitko u tom trenutku ne bi stavio ruku u vatru da su krivo napravili, problem je zapravo bio jedino taj sto je padala vrlo kratko.
Da je netko prije utrke mogao tocno pogoditi prognozu ovakvog vremena najveci bi favorit bio zasigurno Button.
Da je netko prije utrke mogao tocno pogoditi prognozu ovakvog vremena najveci bi favorit bio zasigurno Button.
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
Ali zato nam slijedi najbolja staza u kalendaruF1NAC je napisao/la:i sad stanka sve do zadnjeg vikenda u 8. mjesecumjesec dan

- F1NAC
- Moderator
koju necu gledatNitrous Oxide Systems je napisao/la:Ali zato nam slijedi najbolja staza u kalendaruF1NAC je napisao/la:i sad stanka sve do zadnjeg vikenda u 8. mjesecumjesec dan

- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
spa se ne propustaF1NAC je napisao/la:koju necu gledatNitrous Oxide Systems je napisao/la:Ali zato nam slijedi najbolja staza u kalendaruF1NAC je napisao/la:i sad stanka sve do zadnjeg vikenda u 8. mjesecumjesec dan
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- F1NAC
- Moderator
idem u španjolsku (maturalac) probat cu se u koji kafić ustekat ako najdem
Tamo smo doma što se tice Alonsa 

- Armanini
- Svjetski prvak
eh ludih nasih novinara i naslova..Drama na stazi: Gorio bolid, tragedija u Mađarskoj jedva izbjegnuta!
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Pa to ti nije problem , čisto sumljam da neće prenositF1NAC je napisao/la:idem u španjolsku (maturalac) probat cu se u koji kafić ustekat ako najdemTamo smo doma što se tice Alonsa

... Forza Massa ...
- Ferrari4ever
- Test vozač
Meni utrka ludilo dokaz da sa svim ovim novitadama i Mađarska postade uzbudljiva . Da sam ludo sretna radi Ferraria nisam , al dobro nije baš totalna katastrofa .
Alonso je imao jako loše podešen bolid , moram se složit više mu je plesao auto nego Massi , Massa di je sve bio i kako je sredio zadnji dio odličan 6. iako mislim da su sa pametnijim taktikama obojica mogli biti bolje plasirani posebno Alonso . Button kao i uvijek pametna , smiren i odličan sve pohvale , Hami po mome razočarenje jer imao je sve karte u rukama , Vettel ne izgleda više tako nadmoćno prvi , iako po mome on samo treba pažljivo odraditi utrke do kraja sezone ima dovoljno prednosti , razočarao me Renault mislim da jedva čekaju kad će se vratit Kubica . E sad suša kroz 08. mjesec , a onda maglica , ni kiša ni suho na Spa , jedva čekam
Alonso je imao jako loše podešen bolid , moram se složit više mu je plesao auto nego Massi , Massa di je sve bio i kako je sredio zadnji dio odličan 6. iako mislim da su sa pametnijim taktikama obojica mogli biti bolje plasirani posebno Alonso . Button kao i uvijek pametna , smiren i odličan sve pohvale , Hami po mome razočarenje jer imao je sve karte u rukama , Vettel ne izgleda više tako nadmoćno prvi , iako po mome on samo treba pažljivo odraditi utrke do kraja sezone ima dovoljno prednosti , razočarao me Renault mislim da jedva čekaju kad će se vratit Kubica . E sad suša kroz 08. mjesec , a onda maglica , ni kiša ni suho na Spa , jedva čekam

... Forza Massa ...
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Taj Button ne moze dobit dosadnu i suhu VN Madjarske. 
Jako dobra utrka,malo san razocaran Ferrarijima i Webberom,ali nema veze,svejedno je bila utrka za uzivati,da bi joj ocjenu 9/10.Kisa je pripomogla zanimljivosti,a Button je jos jednom pokaza da mu nema ravnog u stednji guma,i svaki put kad to iskombinira sa race paceom i setupom bolida,ne gine mu postolje ili pobjeda.Ima on drugih nedostataka i nesavrsenosti,ko i svi,ali sta se tice stednje guma tu mu apsolutno priznajen da je br. 1 od trenutnih vozaca na gridu,cak i sa super softicima izdura najduzi moguci stint.

Jako dobra utrka,malo san razocaran Ferrarijima i Webberom,ali nema veze,svejedno je bila utrka za uzivati,da bi joj ocjenu 9/10.Kisa je pripomogla zanimljivosti,a Button je jos jednom pokaza da mu nema ravnog u stednji guma,i svaki put kad to iskombinira sa race paceom i setupom bolida,ne gine mu postolje ili pobjeda.Ima on drugih nedostataka i nesavrsenosti,ko i svi,ali sta se tice stednje guma tu mu apsolutno priznajen da je br. 1 od trenutnih vozaca na gridu,cak i sa super softicima izdura najduzi moguci stint.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Armanini
- Svjetski prvak
button je prizeljkivao da staza ostane suha, bio je uvjeren da ima pace i da ce dobit kako god..
njega su takodjer pozvali kad i lewisa po interice i mislili ih zajedno u box, al pred kraj kruga su se odlucili neka produzi da ne gubi bezze u boxu i da imaju sansu ako ne nastavi padat..
webber kaze da je bila njegova odluka za interice i kaze jbga - jednu odluku smo odabrali dobro (kad je isao prvi na slick) a drugu kad fulas izgledas ko debil jedini na intericama
al da je nastavilo padat dobili bi naravno puno..
kisne i promjenjive utrke jesu ludo zanimljive, eto i madjarska je bila super zanimljiva, ali veliki dio igra kocka sto po meni nije utrkivanje, al..
na ovakvim stazama bi definitivno bernie trebao zaljevat..
njega su takodjer pozvali kad i lewisa po interice i mislili ih zajedno u box, al pred kraj kruga su se odlucili neka produzi da ne gubi bezze u boxu i da imaju sansu ako ne nastavi padat..
webber kaze da je bila njegova odluka za interice i kaze jbga - jednu odluku smo odabrali dobro (kad je isao prvi na slick) a drugu kad fulas izgledas ko debil jedini na intericama

al da je nastavilo padat dobili bi naravno puno..
kisne i promjenjive utrke jesu ludo zanimljive, eto i madjarska je bila super zanimljiva, ali veliki dio igra kocka sto po meni nije utrkivanje, al..
na ovakvim stazama bi definitivno bernie trebao zaljevat..
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
ne, mora obući hamiltonovu majcu i ući u kafić pun alonsovih navijača ako je facaFerrari4ever je napisao/la:Pa to ti nije problem , čisto sumljam da neće prenositF1NAC je napisao/la:idem u španjolsku (maturalac) probat cu se u koji kafić ustekat ako najdemTamo smo doma što se tice Alonsa
obavezno na sebe crvenu majicu

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Mislim da nebi imo problema, nisu svi ko navijači u nogometudarky je napisao/la: ne, mora obući hamiltonovu majcu i ući u kafić pun alonsovih navijača ako je faca

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Ferrari4ever
- Test vozač
Čujte moj muž je išao u Monzu u Renaultovoj majici pored mene u crvenoj naravno , e pa jedini je dobio pečat 13 na čelo , pa sad vidi to cijeli dan je šetao sa br 13 na čelu ...iako smo se svemu tome samo dobro nasmijali naravno
... Forza Massa ...
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Nekužim zašto 13 i čemu pečat?Ferrari4ever je napisao/la:Čujte moj muž je išao u Monzu u Renaultovoj majici pored mene u crvenoj naravno , e pa jedini je dobio pečat 13 na čelo , pa sad vidi to cijeli dan je šetao sa br 13 na čelu ...iako smo se svemu tome samo dobro nasmijali naravno
Jel bio 13 koji nenavija za Ferrari na stazi?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- F1NAC
- Moderator
cuj daj mi majicu, plati mi lijecenje u bolnici i trosak puta do doma ni beddarky je napisao/la:ne, mora obući hamiltonovu majcu i ući u kafić pun alonsovih navijača ako je facaFerrari4ever je napisao/la:Pa to ti nije problem , čisto sumljam da neće prenositF1NAC je napisao/la:idem u španjolsku (maturalac) probat cu se u koji kafić ustekat ako najdemTamo smo doma što se tice Alonsa
obavezno na sebe crvenu majicu

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Stari moj plati ti meni put, majcu i ak mclaren pobjedi jos se budem deral i mahal s mclarenovom zastavom. Bil sam na utaknici medvesčaka u mađarskoj sedili smo među suparničkim navijačima navijali smo kad su zabili gol niko nista nije rekel. Ocu reci kam god dođes gledat bilo koji sport a da nije nogomet sve bu hredu.
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
da pobjedi hamilton ti bis strgo i majicu ko Mamić 

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
hahaF1NAC je napisao/la:da pobjedi hamilton ti bis strgo i majicu ko Mamić

Darkness rises when silence dies
- ivan mesar
- Navijam za: ferrari
urka za 10 bi sam tamo i bilo je odlicno atmosfera i pozicija jos da je alonso pobjedio, ali dobro je sta se tice buttona imao sam filig jer je prije utrke cjelo vrijeme padala lagana kisa ..alonsov potez ulaska prije u box brijljatan i jos nesto svim navijačima renaulta lose radi taj motor najjače se čuje ali to je tako los i neradi kako treba
- Stručnjak
- Navijam za: Ferrari Alonso Massa
Pozdrav ljudi.,..nažalost, nije me bilo jedno vrime, iša radit, tako sam i propustio 3 utrke ja mislim, uključujući i ovu u mađarskoj, al, sad sam opet online...
Unatoč negledanju, utrka, zasto na Phoneu imam F1 aplikaciju, s live streamom, pa tako na poslu pratio utrku, al štio najviše ubada u oko, osim McLarena što dominiraju zadnje dvije utrke, je Alonso koji redovito se penje tj redovit je na postolju i najkonstantniji je sakupljač bodova..ferrari je u UP trendu, samo se nadam ponavljanju prošle sezone!
Unatoč negledanju, utrka, zasto na Phoneu imam F1 aplikaciju, s live streamom, pa tako na poslu pratio utrku, al štio najviše ubada u oko, osim McLarena što dominiraju zadnje dvije utrke, je Alonso koji redovito se penje tj redovit je na postolju i najkonstantniji je sakupljač bodova..ferrari je u UP trendu, samo se nadam ponavljanju prošle sezone!
Život bez brzine nije život
- ostoja
- Navijam za: McLaren
E ajde malo obijektivnosti,ipak ovo nije bila Hamiltonova utrka.Mali je imao dobre kvale,i start.Ali ponovo je dokazao kako pod pritiskom puca i pravi greške.Mi mora da smo gledali različite utrke.Šta mu vrijede preticanja,ako će posle da se izvrti i sve to upropasti.Strategija jeste doprinjela da izgubi prvo mijesto,ali ne i da završi na četvrtom.Ponovo nesmotrenost i nezrelost.elder je napisao/la:Ja sam dal ocjenu 8:
1.Button - Konstantna trka, vrlo brzi krugovi, odlicna strategija, tajming i odabir guma => trenutno najbolji u tom sektoru
2.Vettel - Nista posebno nista pokazano
3.Alonso - Ne briljantna trka, ali dobar rezultat mogao puno bolje
4.Hamilton - Odlicna preticavanja, voznja u losim uvjetima, katastrofalne odluke strategije, trebal pobjediti ali to je F1
5.Webber - ne bas osobit vozac po kisi, isto kao i kod hamiltona kaj se tice strategije
Da nije pobjedil Mclaren ocjena bi bila jos manja jer su zasluzili pobjedu. A 10 bi bila da je bilo 1, 2

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
probaj ne iznosit svoje mišljenje, jer preloše zaključuješ stvari. Ako si gluh pa ne čuješ komentatore onda se ispričavam, napisat ćemo ti zašto Hamilton nije završio prvi.ostoja je napisao/la: E ajde malo obijektivnosti,ipak ovo nije bila Hamiltonova utrka.Mali je imao dobre kvale,i start.Ali ponovo je dokazao kako pod pritiskom puca i pravi greške.Mi mora da smo gledali različite utrke.Šta mu vrijede preticanja,ako će posle da se izvrti i sve to upropasti.Strategija jeste doprinjela da izgubi prvo mijesto,ali ne i da završi na četvrtom.Ponovo nesmotrenost i nezrelost.
Ako ne voliš gledati preticanja, ima toliko puno sportova za tebe gdje se ne ulazi u ovaj opasan manevar.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Preporučam ostoji da umjesto f1 gleda drag race.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.