Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Mc Dietz
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamilton

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Mc Dietz »

Pozdrav !!!!

Svaka čast govorniku iz najvećeg posta na stranici "tako se navija" respect...

A Alonso što reči puno sreče, pobjeda i naslova prvaka (ako Hamy ne otme ) morao sam... :-D
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

Mrzili ga ili voljeli moramo priznati da je jedan od najboljih i najtalentiranijih vozača F1 danas,
sretan rođoš alonso!!
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Alonso puno gubi u trećem sektoru:
Alonso:28,9 29,1 23,1
Vettel:28,9 29,2 22,8

cak je i Button brzi sa 23,0
Alonsista hasta la muerte..
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Maksimalno 4. mjesto u kvalifikacijama,realnost 5. mjesto
Mislim da su Mclareni i RB-ovi brži
...put u raj nije posut ružama...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Razočaran sam sa Q3,morao je bolje
I ne znam zašto on uvijek ide 1. na stazu
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Sutra ako ne uspije napredovati na startu, treba ici medju prvima u boks i tako pokusati odvoziti brzi krug-dva prije nego vodeci udju u boks, a i Ferrari je njezniji s gumama, tako da bi mi to bilo logicno.
slika
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Sutra ako ne uspije napredovati na startu, treba ici medju prvima u boks i tako pokusati odvoziti brzi krug-dva prije nego vodeci udju u boks, a i Ferrari je njezniji s gumama, tako da bi mi to bilo logicno.
Ili ostati 4-5 krugova duze.
Ferarist
Navijam za: Alonso i Ferrari

Post Postao/la Ferarist »

Chuck Norris je napisao/la:Razočaran sam sa Q3,morao je bolje
I ja sam se to pitao, ako ste primijetili Vettel izlazi zadnji i vozi po ugrijanoj stazi koja automatski ubrzava bolid. I nisam toliko razočaran jer starta sa čiste strane i može odmah napasti Hamiltona a možda i Vettela. AVANTI FERRARI, AVANTI NANDO!!!!!!!!!!!! =D> :mrgreen: :nabrijan:
AVANTI FERRARI, AVANTI!!!!!
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Ferarist je napisao/la:
I ja sam se to pitao, ako ste primijetili Vettel izlazi zadnji i vozi po ugrijanoj stazi koja automatski ubrzava bolid. I nisam toliko razočaran jer starta sa čiste strane i može odmah napasti Hamiltona a možda i Vettela. AVANTI FERRARI, AVANTI NANDO!!!!!!!!!!!! =D> :mrgreen: :nabrijan:
Mislim da tesko moze napasti Vettela i Hamiltona odmah na startu, makar nis nije nemoguce ali jako tesko.
Darkness rises when silence dies
Chuck Norris
Veteran
Veteran

GERMAN je napisao/la:
Nitrous Oxide Systems je napisao/la:Sutra ako ne uspije napredovati na startu, treba ici medju prvima u boks i tako pokusati odvoziti brzi krug-dva prije nego vodeci udju u boks, a i Ferrari je njezniji s gumama, tako da bi mi to bilo logicno.
Ili ostati 4-5 krugova duze.
Ne jer to ne donosi prednost

Slažem se s kolegom Nitrous...Ja sam takođe razmišljao da je to najpametnije,što prije u boks

Sutra ne bude li ispred Vettela zbogom i ovo malo šanse da ga može stići
Ferarist

elder je napisao/la:
Ferarist je napisao/la:
Mislim da tesko moze napasti Vettela i Hamiltona odmah na startu, makar nis nije nemoguce ali jako tesko.
Sve je moguće, sjetimo se prošle utrke i Webera kako je proklizao. Vettel je pod velikim pritiskom i mogućnost neke pogreške je velika, vidjećemo sutra sve. Nadam se najboljem i želim Nandu najljepši poklon sutra. :rodjendan:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Alonso says fifth place on Hungarian Grand Prix grid is no surprise
By Pablo Elizalde Saturday, July 30th 2011, 15:31 GMT

Fernando Alonso, FerrariFernando Alonso says he is not disappointed with his performance in qualifying for the Hungarian Grand Prix, despite failing to reach the first two rows of the grid.

The Ferrari driver, the man who has scored the most points in the last three races, will start tomorrow's event from fifth position after finishing over half a second off the pace of pole position.

Alonso admitted third place could have been possible had he managed a perfect lap, but said his position did not come as a surprise.

"It's the same result as a week ago, so yet again today, we're neither surprised nor disappointed," said Alonso. "It's true I did not do a perfect lap in Q3 and I'm happy to admit that, but I don't think I could have made it to the front row.

"Third place was within our grasp and it would have been a great place from which to start the race, but others did better than us, including my team-mate who drove a nice lap: it's important that both our cars are in positions from which we can fight for a place on the podium.

"All the same, better fifth than fourth as it means at least I start from the clean side of the track. It seems that when it's time for Q3, Red Bull has a magic button that suddenly makes them go faster, but then it seems the button switches off in the race."

The Spaniard believes the race is still very open, but predicted overtaking will be very hard, even with DRS.

"It's always very difficult to overtake here and I don't think DRS will change that much: maybe a good tow and a gust of wind will be of more use," he said.

"We will try and move up a few places tomorrow: we will need to maintain a good pace, doing a perfect job at the pitstops, of which I think there will be a lot, maybe three or four, because tyre degradation is significant.

"It will also be important to get the timing of the stops right. I reckon anything could still happen: it will be a very open race."
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Jako loše kvalifikacije, tu nema uopće dvojbe, mogao je i morao bolje, moje mišljenje je da se mogao možda upetljati i u borbu za pole ali dva brza kruga i oba dva je zeznuo u zadnjem sektoru, čak pola sekunde sporiji od hamiltona i vettela, razočaravajuće definitivno.
Sutra se najviše bojim Masse koji odlično starta i ako ostane nakon starta ispred Alonsa loše mu se piše.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ne kuzim zasto oni misli e da ovo nije surprise ? ocekivao sam bar 2 red minimalno
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Alonso-champ
Veteran
Veteran

konstantno je gubio,u prvom je bilo OK u drugom i u trcem gubio previse,sutra MORA izbiti pred Massu i Buttna a Hamo nek sredi Vettla i sve je moguce..
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Sanel je napisao/la:Jako loše kvalifikacije, tu nema uopće dvojbe, mogao je i morao bolje, moje mišljenje je da se mogao možda upetljati i u borbu za pole ali dva brza kruga i oba dva je zeznuo u zadnjem sektoru, čak pola sekunde sporiji od hamiltona i vettela, razočaravajuće definitivno.
Sutra se najviše bojim Masse koji odlično starta i ako ostane nakon starta ispred Alonsa loše mu se piše.
Uvijek je tu: ''Fernando is faster than you'' :biggrin:
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Ovoga puta bice jednostavnije:" Felippe let Fernando pass you" :biggrin:
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

mozda da probaju Felipe go in vettel
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Alonso mora do kraja prvog kruga biti treći (ispred Buttona), u protivnom gubi šanse za pobjedom (moje mišljenje).
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Tako nema gužvu ispred sebe, a nema nekog velikog gubitka s ranijim izlaskom, pogledaj samo kako se rspadaju Pirellijeve gume, pa tako ima i manje smeća na stazi

sam si predvidio 5 mjesto :biggrin:
Chuck Norris je napisao/la:Maksimalno 4. mjesto u kvalifikacijama,realnost 5. mjesto
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Kenny je napisao/la:
sam si predvidio 5 mjesto :biggrin:
Chuck Norris je napisao/la:Maksimalno 4. mjesto u kvalifikacijama,realnost 5. mjesto
U pravu si,ali ja to gledam po Massi :biggrin: mogao je do 3. pozicije,u prilog tome ide činjenica da je bolje vrijeme imao u Q2
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Chuck Norris je napisao/la:
U pravu si,ali ja to gledam po Massi :biggrin: mogao je do 3. pozicije,u prilog tome ide činjenica da je bolje vrijeme imao u Q2
Malo se zahebavam jer si to prognoziro, ali i ja vjerujem upravo zbog Masse da je mogo bit brži
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Ferarist

Danas mi je Nando bio dosta rezerviran i očito je negdje napravio par greškica i to su stvarno nijanse koje se pokažu u 2-3 desetinke a u utrci i na startu je nadoknadivo. Morat će startati i voziti jako agresivno ako misli biti u matematici za prvaka premda mislim da su se svi dosta kasno probudili jer je Vettelu dosta da skuplja bodove i sezonu privede kraju (nažalost).
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Valjda ce i "oni"imati peha,nije da se na to izvlacim ali tesko je vjerovati da ce RBR i Vettel odvoziti cijelu sezonu bez greski,pa tu vidim,da Fernando(pa i ostali)ima(ju)sansu,mozda to vec bude u Madzarskoj :)
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

Alonso: McLareni su favoriti za pobjedu na Hungaroringu

http://www.gp1.hr/alonso-mclareni-su-fa ... garoringu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori