Bude li kišna utrka,nebitno.Dani je napisao/la:Baš me zanima di će biti drs zona.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Bude li kišna utrka,nebitno.Dani je napisao/la:Baš me zanima di će biti drs zona.
Startno ciljna ravnina ili onaj dio prije njeDani je napisao/la:Baš me zanima di će biti drs zona.
At the Nurburgring, the DRS zone will be on the long run to the chicane – and include the kink.Ćale od Lewisa je napisao/la:mogle bi biti dvije DRS zone bez problema. Ako mora biti jedna ja bi da to bude radije prije šikane, (13. i 14. zavoj) tako da sporiji vozač pokuša ostat blizu pa napast na startno ciljnoj.
Pa nema veze tamo je uvijek bilo dosta akcije a i ima više mjesta nego na onoj drugoj ravnici.F1NAC je napisao/la:ma nebi ja stavio na startno ciljnu ravninu iz razloga jer prije ulaska u prvi zavoj je lagana nizbrdica. Nešto kao i u monacu prije šikane
King iCool je napisao/la:Pa nema veze tamo je uvijek bilo dosta akcije a i ima više mjesta nego na onoj drugoj ravnici.F1NAC je napisao/la:ma nebi ja stavio na startno ciljnu ravninu iz razloga jer prije ulaska u prvi zavoj je lagana nizbrdica. Nešto kao i u monacu prije šikane
Može kiše kao na Silverstoneu...... taman-aman..... Ne ponovila se VN Kanade.F1NAC je napisao/la:neeeeeeeeeee samo ne kiša ko u kanadi ... sls, zuta svijetla, crvena , itd lep auto
Kenny je napisao/la:zadnjih par godina se na svakoj trci najavljuje kiša