Moj pulen takoder jako dobra voznja,ali nisam jos vidio antipaticnog lika od Bradla

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Haha...ali skoro si pogodioDani je napisao/la:Fulao sam zavoj ,ali sam pogodio da će Simoncelli opet napraviti sranje. Jednom riječju on je tele. Usrao sebi i Lorenzu utrku. A Spies je na krilima očito nove šasije maestralno došao do prve pobjede.
Točno tako. Tek sam sada pogledao snimku moto2, i stvarno - odlična trka i odlična pobjeda marqueza! I baš si nešto maštam da do kraja sezone uhvati (antipatičnog) Bradla. Kad već Ianonne tako tužno tone.Bibi je napisao/la:Spies je i konacno zasluzio pobjedu.Odlicna voznja danas!
Moj pulen takoder jako dobra voznja,ali nisam jos vidio antipaticnog lika od Bradla
Momcad je privatna, ali motor koji koristi Simoncelli je identican onome koji koriste vozaci Repsol Honde.dmarijon je napisao/la:Simoncelli možda jest tele, ali je zlatno tele!![]()
Možemo se ljutit što ruši prvake ko čunjeve, ali šta čovjek radi na (privatnom?) motoru.... rijetko kada se takvo što vidi.
Još jedna sitnica. Simoncelli ima 72 kile, Pedrosa npr. 49. Koliko se samo na tome gubi ili dobiva na startu i po krugu.
Nebi se slozio da je Ducati tako los. No cak i da je, sjeti se da je Rossi od jos "jadnije" Yamahe napravio pobjednicki motor, tako da nije samo stvar u motoru.Armanini je napisao/la:osim naravno rossija, al bolje je ne gledat ovaj jadan ducati..
James Hunt je napisao/la:Momcad je privatna, ali motor koji koristi Simoncelli je identican onome koji koriste vozaci Repsol Honde.dmarijon je napisao/la:Simoncelli možda jest tele, ali je zlatno tele!![]()
Možemo se ljutit što ruši prvake ko čunjeve, ali šta čovjek radi na (privatnom?) motoru.... rijetko kada se takvo što vidi.
Još jedna sitnica. Simoncelli ima 72 kile, Pedrosa npr. 49. Koliko se samo na tome gubi ili dobiva na startu i po krugu.
neznma, meni se cini da je predaleko.. ovaj noviji rossijev je jos sporiji od ovog koji vozi hayden..James Hunt je napisao/la:Nebi se slozio da je Ducati tako los. No cak i da je, sjeti se da je Rossi od jos "jadnije" Yamahe napravio pobjednicki motor, tako da nije samo stvar u motoru.Armanini je napisao/la:osim naravno rossija, al bolje je ne gledat ovaj jadan ducati..
Mislim da je Rossijevo vrijeme jednostavno proslo...
Nisi me shvatio. Simoncelli vozi sluzbeni/tvornicki motor, samo sto skuplja bodove za privatni tim, a ne za tvornicki tim.Armanini je napisao/la:James Hunt je napisao/la:Momcad je privatna, ali motor koji koristi Simoncelli je identican onome koji koriste vozaci Repsol Honde.dmarijon je napisao/la:Simoncelli možda jest tele, ali je zlatno tele!![]()
nije samo motor na motoru
Pa na kraju sezone je Stoner (Ducati), uz Lorenza, bio uvjerljivo najbolji. S druge strane Yamaha 2003. (znaci godinu prije nego je dosao Rossi) je bila prilicno losa. Po meni je ipak puno veci problem sto je od tada proslo vec 7 godina...kako Rossiju, tako i cijeloj njegovoj ekipi (Burgess & co.).Armanini je napisao/la:al oke, ja sam i ocekivao upravo ovakvu nekakvu formu, nista se ne napravi preko noci, ducati je i prosle godine bio puno losiji od honde i yamahe.. sljedece godine sa novim motorima cemo vidjet ako ce uspjet slozit motor skupa sa rossijem..
ma vraga.. nisu privatni motori slozeni isto kao i tvornicki.. pritom mislim na aerodinamicke pakete, setupove..James Hunt je napisao/la:
Nisi me shvatio. Simoncelli vozi sluzbeni/tvornicki motor, samo sto skuplja bodove za privatni tim, a ne za tvornicki tim.
Drugim rijecima, ima potpuno identicno "oruzje" () koje imaju Stoner i Pedrosa.
James Hunt je napisao/la:a na kraju sezone je Stoner (Ducati), uz Lorenza, bio uvjerljivo najbolji. S druge strane Yamaha 2003. (znaci godinu prije nego je dosao Rossi) je bila prilicno losa. Po meni je ipak puno veci problem sto je od tada proslo vec 7 godina...kako Rossiju, tako i cijeloj njegovoj ekipi (Burgess & co.).
Neznam cemu se cudis kada je to cesta praksa u Hondi (a i u ostalim momcadima) - naravno, sve ovisi o raspolozivim resursima. Npr. Rossi 2001. nije vozio za tvornicku momcad pa je imao identicnu potporu koju su imali i sluzbeni vozaci.Armanini je napisao/la:ma vraga.. nisu privatni motori slozeni isto kao i tvornicki.. pritom mislim na aerodinamicke pakete, setupove..James Hunt je napisao/la:
Nisi me shvatio. Simoncelli vozi sluzbeni/tvornicki motor, samo sto skuplja bodove za privatni tim, a ne za tvornicki tim.
James Hunt je napisao/la:Neznam cemu se cudis kada je to cesta praksa u Hondi (a i u ostalim momcadima) - naravno, sve ovisi o raspolozivim resursima. Npr. Rossi 2001. nije vozio za tvornicku momcad pa je imao identicnu potporu koju su imali i sluzbeni vozaci.Armanini je napisao/la:ma vraga.. nisu privatni motori slozeni isto kao i tvornicki.. pritom mislim na aerodinamicke pakete, setupove..James Hunt je napisao/la:
Uostalom, Honda je jos na pocetku sezone objavila da ce uz sluzbene vozace (Pedrosa, Stoner) i Simoncelli imati tvornicke motore.