A ja među prvima.

Ajde probal bum ja vodit, ak već neće nitko. Zbrojil bum za nekoliko dana sve ove utrke.

Ak mi ne bude išlo bum odustal.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Od 26.4 su dvojica ( luka_kimi, K1M1). Nemam vise veze s tim.Bibi je napisao/la:Wtf pa trojica su?Ako netko nemre mogli su obavijestit prije
meni su rekli da sam pobjedio kanadu i valenciju ...K1M1 je napisao/la:mislim da sam pobijedio....kud baš sad kad je kladionica u raspadu..
Iskreno,potpuno neozbiljnoGERMAN je napisao/la:Neznam ali jedno mi ni jasno,kak je voditelj mogao "dati otkaz" usred sezone
Trebalo bi da petorica i stalno se mjenjaju svako jednu utrku racuna.James Hunt je napisao/la:Najlakse je kritizirati.
Postoji mali milijon razloga zbog kojih netko tko je na pocetku sezone odlucio biti voditelj sada mozda vise to nemoze biti i nemate mu sta predbacivati jer je vodjenje kladionice bila njegova dobra volja.
A ako voditelji ne uspijevaju vise voditi kladionicu kako treba, sigurno se medju svima vama moze naci 1-2 zainteresirane osobe da pomognu u daljnjem odrzavanju natjecanja.
Budite konstruktivni.
Bila su 3 voditelja i sad nema nijednog. Ako ti se neda, onda to objaviš na vrijeme da se eventualno stvari poprave. Ovako je neozbiljno do jaja.James Hunt je napisao/la:Najlakse je kritizirati.
Postoji mali milijon razloga zbog kojih netko tko je na pocetku sezone odlucio biti voditelj sada mozda vise to nemoze biti i nemate mu sta predbacivati jer je vodjenje kladionice bila njegova dobra volja.
A ako voditelji ne uspijevaju vise voditi kladionicu kako treba, sigurno se medju svima vama moze naci 1-2 zainteresirane osobe da pomognu u daljnjem odrzavanju natjecanja.
Budite konstruktivni.
bravo svaka čast .. Imaš pivuivan mesar je napisao/la:rezultati vn kanade vn europe i vn engleske ce biti u prognozama engleske jer ove dvije mape su zakljucane