Formula 1 team - Oracle Red Bull Racing [RB18]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Morgan Freeman
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mercedes
Re: Formula 1 team - Red Bull Racing
Jel mislite da taj Blown difusor znači Rb-u kao nekad DDD Brawnu bez kojega su oni praktički upali u prosjek?
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
dok ne dobije lošiji bolid teško da se takvo što može očekivati.zašto bi on startao s najboljim bolidom iz 4. reda kad jednostavno može startati prvi skoro svaku utrku.onda kada bude startao iz 4. reda ja sam poprilično uvjeren da neće previše napredovati u utrci jer tada bolid neće moći puno brže, pod uvjetom da se kvalifikacije i utrka odvijaju u normalnim uvjetima bez vanrednih situacija itd.dečko jednostavno jako dobro koristi bolid i sumnjam da bi ga itko od aktuelnih vozača mogao nešto bolje iskoristiti.znam da je većini ljudi dosadno za gledati takve vozače,ali šta je tu je, meni se svejedno gade ove promjene pravila bez ikakvog objašnjenja u sred sezone samo zato da bolid i vozač koji se uvjerljivo najbolji ove sezone ne osvoje naslov 5 utrka prije kraja prvenstva. ali eto, većina podržava takve stvari...senamozart je napisao/la:normalno je da ću to napisati da vettel samo može pobijediti ako starta prvi ili drugi.bar tako statistika govori.ako je nešto drugačije uvjeri me u to ali čisto sumljam da sam pogriješio-
zašto to pišem.pa svi ovdje znamo da su i hamilton i alonso,schumacher i da dalje ne nabrajam (evo sjetio sam se barichella i hockeneima) sa nižih startnih pozicija dolazili ili do pobjede ili do postolja.sjeti se webbera u kini.ima tih primjera milijun ali vettela u toj priči nema.
e to bih volio vidjeti.ima super bolid,ima eto znanje,majstor je,svjetski prvak je pa je red i da vidimo kako pobjeđuje u utrci ako je plasiran od 3-4 mjesta na niže.
mislim ovo je tema red bull nije seb vettel ali ovaj vozi za tu momčad koja mu je dala raketu.pa nek se malo probija da vidimo i to umijeće vožnje.
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
mozda polomi prednje krilo na startu pa mora u box na zamenu i onda se vrati kao 8.,12. ili 22.???
- vidc
- Veteran
startat s pole pozicije i slomiti krilo je vanredna situacija...ali s obzirom na to da uglavnom starta s PP onda nema u koga ni udariti pa da polomi prednje krilo.kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:mozda polomi prednje krilo na startu pa mora u box na zamenu i onda se vrati kao 8.,12. ili 22.???
ono što neki žele je da vettel ima auto koji je brz za 5. poziciju u kvalifikacijama pa da onda pobjedi i time dokaže da je dobar vozač
- F1NAC
- Moderator
nesto kao hamiltonu u monaku da mu se desi 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Veseli Helmut Marko kaže da će zabrana off-throtle blown difuzora koštati RBR oko pola sekunde:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/92717
http://www.autosport.com/news/report.php/id/92717

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- F1NAC
- Moderator
neznam dali njemu treba vjerovat ..

- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
To je tvoja pretpostavka,i mene isto zanima vidit kako bi se Sebo ponaša ako bude plasiran na kojem treningu od 3.-4. mista pa na niže,ali Vettel je ipak u BNW-u i Torro Rossu dolazija do bodova sa nižih startnih pozicija,a još su i BNW i Torro Rosso dosta slabije ekipe(bile) u odnosu na vodeće.I ja isto osobno ne vjerujem da je bolji od Alonsa i Hamiltona po tom pitanju,ali trenutno je od svih ostalih vozača na gridu (možda je tu negdi sa Buttonom).Živi bili pa vidili,nadan se da bi baš Silverstone moga donit neku njegovu nižu startnu poziciju,pa da i to vidimo.senamozart je napisao/la:normalno je da ću to napisati da vettel samo može pobijediti ako starta prvi ili drugi.bar tako statistika govori.ako je nešto drugačije uvjeri me u to ali čisto sumljam da sam pogriješio-
zašto to pišem.pa svi ovdje znamo da su i hamilton i alonso,schumacher i da dalje ne nabrajam (evo sjetio sam se barichella i hockeneima) sa nižih startnih pozicija dolazili ili do pobjede ili do postolja.sjeti se webbera u kini.ima tih primjera milijun ali vettela u toj priči nema.
e to bih volio vidjeti.ima super bolid,ima eto znanje,majstor je,svjetski prvak je pa je red i da vidimo kako pobjeđuje u utrci ako je plasiran od 3-4 mjesta na niže.
mislim ovo je tema red bull nije seb vettel ali ovaj vozi za tu momčad koja mu je dala raketu.pa nek se malo probija da vidimo i to umijeće vožnje.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
BMWSpretni Pajkan je napisao/la:To je tvoja pretpostavka,i mene isto zanima vidit kako bi se Sebo ponaša ako bude plasiran na kojem treningu od 3.-4. mista pa na niže,ali Vettel je ipak u BNW-u i Torro Rossu dolazija do bodova sa nižih startnih pozicija,a još su i BNW i Torro Rosso dosta slabije ekipe(bile) u odnosu na vodeće.I ja isto osobno ne vjerujem da je bolji od Alonsa i Hamiltona po tom pitanju,ali trenutno je od svih ostalih vozača na gridu (možda je tu negdi sa Buttonom).Živi bili pa vidili,nadan se da bi baš Silverstone moga donit neku njegovu nižu startnu poziciju,pa da i to vidimo.senamozart je napisao/la:normalno je da ću to napisati da vettel samo može pobijediti ako starta prvi ili drugi.bar tako statistika govori.ako je nešto drugačije uvjeri me u to ali čisto sumljam da sam pogriješio-
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Znan da je BMW,ali BNW mi lipše zvuči.-ferrari-F1- je napisao/la:BMWSpretni Pajkan je napisao/la:To je tvoja pretpostavka,i mene isto zanima vidit kako bi se Sebo ponaša ako bude plasiran na kojem treningu od 3.-4. mista pa na niže,ali Vettel je ipak u BNW-u i Torro Rossu dolazija do bodova sa nižih startnih pozicija,a još su i BNW i Torro Rosso dosta slabije ekipe(bile) u odnosu na vodeće.I ja isto osobno ne vjerujem da je bolji od Alonsa i Hamiltona po tom pitanju,ali trenutno je od svih ostalih vozača na gridu (možda je tu negdi sa Buttonom).Živi bili pa vidili,nadan se da bi baš Silverstone moga donit neku njegovu nižu startnu poziciju,pa da i to vidimo.senamozart je napisao/la:normalno je da ću to napisati da vettel samo može pobijediti ako starta prvi ili drugi.bar tako statistika govori.ako je nešto drugačije uvjeri me u to ali čisto sumljam da sam pogriješio-

U svakom slučaju,nadamo se nekim preokretima već u Silverstoneu,i da će nova pravila tu malo zakuhat.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Se*e, tak da može imat izliku ako stvarno bude tak. Ako ipak ne bude, onda se budu mogli još više naslađivati.F1NAC je napisao/la:neznam dali njemu treba vjerovat ..
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
ma kenjaju, odnosno možda bu im i uzelo tolko al već dobrano rade na aero paketu koji će neutralizirat taj gubitak.. tak da vjerovatno bu ostalo na nuli kaj se tiće gubitka...
zabranom izgube nešto vremena, novim paketom to pokriju i na kraju ista meta isto odstojanje
zabranom izgube nešto vremena, novim paketom to pokriju i na kraju ista meta isto odstojanje
Michael is faster than you!!
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ne vjerujem da će to pokriti tek tako. Svi konstantno rade na aero paketu, pa tako i RBR. Davno bi dodali tih 0.5 sekundi s kojima bi trebali pokriti sadašnji gubitak da su mogli. Što je aerodinamika bolja to su i dobici s razvojem sve manji i manji.Igor18 je napisao/la:ma kenjaju, odnosno možda bu im i uzelo tolko al već dobrano rade na aero paketu koji će neutralizirat taj gubitak.. tak da vjerovatno bu ostalo na nuli kaj se tiće gubitka...

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Cuky
- Moderator
Evo pošto je Newey u RB-u mislim da je prikladno da ovo stavim ovdje. Neznam dal ste znali (ja do prije 5 minuta nisam) da je Newey an idej za EBD došao još 2003. kad je to implementirao na MP4/18, koji na kraju nikada nije vozio utrku
http://scarbsf1.com/mac_floor.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://scarbsf1.com/mac_floor.html" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
Tko god misli da će ova nova odluka o ispušnim plinovima dovoljno zahvatiti RbR da prestanu biti dominantni su malo tupavi,
sigurno će ih usporiti, ali će i usporiti svaki drugi tim koji koristi istu tehnologiju (McM, Ferrari itd),
tako da ja očekujem jedino usporavanje F1, ali ne i svrgavanje RbR-a sa 1. mjesta (iako bih jako htio da se to dogodi...)
sigurno će ih usporiti, ali će i usporiti svaki drugi tim koji koristi istu tehnologiju (McM, Ferrari itd),
tako da ja očekujem jedino usporavanje F1, ali ne i svrgavanje RbR-a sa 1. mjesta (iako bih jako htio da se to dogodi...)
- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Ferrari i Mercedes ce profitirati a Red bull i Mclaren (vec su se vidjele posljedice zbog mape motora) ce najvise izgubiti oko 0.5 sec.Centurion je napisao/la:Tko god misli da će ova nova odluka o ispušnim plinovima dovoljno zahvatiti RbR da prestanu biti dominantni su malo tupavi,
- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
Red Bull ove sezone mogu jedino pobjediti da im skinu motor i tada bi cini mi se bilo pitanje...jednostavno ovaj bolid ih sve potrga...titule su njihove odavno,siguran sam da cemo jos malo koprcanja vidjeti os strane Mclarena i Ferrarija ali mislim da oni ne mogu vise nista uciniti ove sezone kada je titula u pitanju,a o Mercedesu da ne pricam,njima je bolje da se spremaju za 2015. mozda onda naprave konkurentan bolid
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- Igor18
- Veteran
Newey says diffuser ban will hit Red Bull Racing 'quite heavily'
Nekako mi se čini da malo pili naopako
- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Nebi reko da za Neweya da pili naopako.Igor18 je napisao/la:Newey says diffuser ban will hit Red Bull Racing 'quite heavily'
- Cuky
- Moderator
ja baš za njega bih. Često je tako bilo i u McLarenu dok je radio tamo, na testiranjima bi se išlo sa puno goriva, kukalo da je bolid loš i onda u igri za naslov do kraja.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Igor18
- Veteran
Newey mi se ne čini kao čovjek koji će kukat i pomirit se sa situacijom...
Imam osjećaj da spremaju neki jebeni update, kojim će pokriti taj gubitak od difuzora...
Imam osjećaj da spremaju neki jebeni update, kojim će pokriti taj gubitak od difuzora...
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Da. Da bar naši kukaju i imaju ovakve rezultate. Oni pak obrnuto, svaku utrku optimizam, nabrijavanje i onda 0.Igor18 je napisao/la:Newey mi se ne čini kao čovjek koji će kukat i pomirit se sa situacijom...
Neće se ništa značajno desit promjenom pravila, ako ništa Red Bull će sasvim sigurno ostat daleko prvi.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F1NAC
- Moderator
Nikad neznas mozda ocajnicki krenu popravljat gubitke pa im dođe to na loše. Ipak se usred sezone promjenilo pravilo i sad sve nanovo treba (mislim skoro na novoIgor18 je napisao/la:Newey mi se ne čini kao čovjek koji će kukat i pomirit se sa situacijom...

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
mislim,da ce u kvalama RBR dalje derati dok u samoj utrci nece biti vise toliko dominantni-bar se nadam 

Alonsista hasta la muerte..
- Igor18
- Veteran
na kraju... neka pravda je ipak zadovoljena.... kolko god su ih na sve načine pokušali usporit oni ipak 1 i 2.
ipak, drago mi je kaj je Webber za promjenu dobil vettela
ipak, drago mi je kaj je Webber za promjenu dobil vettela