U potpunosti se slažem, a time bi istodobno i vettelu pomogao jer bi drugi vozači manje bodova osvajali... ajmo mark... do 2.mjesta...sennacher je napisao/la:Ovaj bi baš mogao malo poraditi barem na drugom mjestu u poretku jer ipak vozi taj RedBull. Ako ovako nastavi, pored Buttona, Alonsa i Hamiltona može biti na kraju jedino peti.
Mark Webber
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
RedBull&Ferrari
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: RedBull Ferrari Schumi
Re: Mark Webber
- Vettelovka
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Vettel
klima je napisao/la:RedBull&Ferrari je napisao/la:U potpunosti se slažem, a time bi istodobno i vettelu pomogao jer bi drugi vozači manje bodova osvajali... ajmo mark... do 2.mjesta...sennacher je napisao/la:Ovaj bi baš mogao malo poraditi barem na drugom mjestu u poretku jer ipak vozi taj RedBull. Ako ovako nastavi, pored Buttona, Alonsa i Hamiltona može biti na kraju jedino peti.
Ko da vas je cuo....[/quote]
pa hvala Bogu da ko da ih je čuo, nadam se da ce ga sačuvat na startu i iskoristit kako treba do kraja utrke
Zadnja izmjena: Vettelovka, dana/u 25 lip 2011, 19:52, ukupno mijenjano 2 puta.
- Spretni Pajkan
- Početnik

- Navijam za: Mark Webber i male momcad
A 3 podija ove sezone do sada su ništa? 
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- King iCool
- Veteran

- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Svakog vozača se prvo uspoređuje sa timskim kolegom pa tako i Webbera a u usporedbi sa Vettelom 3 podija su sramota ako znaš da on ima 7 podija iz iz 7 utrka od čega je 5 pobjeda i 2 druga mjesta i to u istom bolidu.Spretni Pajkan je napisao/la:A 3 podija ove sezone do sada su ništa?
-
RedBull&Ferrari
- Navijam za: RedBull Ferrari Schumi
daleko od toga da je to ništa, ali na ostale 4 utrke nije bio na podiju, realno moglo je to i bolje biti... ovu bodovnu razliku je vettel zapravo skoro sam napravio, kad webber završi 2. onda i ostali odmah manje bodova pokupe i to se dosta bodovno osjeti nakon par trka... nitko sretniji od mene da se vrati onaj stari mark iz prošle sezone... pa napisao sam već da sam prošle sezone navijao za njega da osvoji naslov... ali ove sezone nije pravi, niti momčadski da bar vettelu malo čuva leđa...Spretni Pajkan je napisao/la:A 3 podija ove sezone do sada su ništa?
još kad čujem ove provale i bedastoće da ga redbull namjerno sabotira... pa da je mogao odvozit svih 7 utrka kako zna(i bez problema koji NISU bili namjerno potencirani od redbulla, osjećam se glupo da uopće moram to naglašavat, ali ovdje ima jako maštovitih i ljubomornih ljudi), vettel bi imao bodovnu razliku od preko 100 bodova za svima osim za webberom koji bi bodovno sigurno bio bliže nego što je trenutačno... a i konstruktorski naslov bi imali već u džepu...
- Zweki
- Gerijatrija foruma

Sada kad sam skužio na koga me podsjeća, strah me i gledati ga. Nik Praskaton. 

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Spretni Pajkan
- Početnik

- Navijam za: Mark Webber i male momcad
- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

Kog zanima Webber i šta on piše, vijest da počeo pisati kolumnu za BBC. "I have joined the BBC Sport website as a columnist and will be providing regular updates throughout the rest of the Formula 1 season, both about the grands prix and about other things that have caught my eye across the world of sport."
Evo prva!
Evo prva!

- elder
- Svjetski prvak

- Navijam za: Lewis Hamilton
-
Memphis
- Navijam za: Ferrari
trebo je preći vettela bez obzira na naredbu da sebi digne rating
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
A cuj...treba potpisati novi ugovor...Memphis je napisao/la:trebo je preći vettela bez obzira na naredbu da sebi digne rating

-
Memphis
nema veze, ne bi mu nitko zamjerio jer vettel ne bi toliko izgubio koliko bi on dobio.Scuderia je napisao/la:A cuj...treba potpisati novi ugovor...Memphis je napisao/la:trebo je preći vettela bez obzira na naredbu da sebi digne rating
- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
Mark Webber says he ignored team orders in British Grand Prix battle
Šteta kaj ga nije prošao.. izgleda da je mali cendrao prek radija da zaustave Webbera
Šteta kaj ga nije prošao.. izgleda da je mali cendrao prek radija da zaustave Webbera
Michael is faster than you!!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

Zbog čega sramota?! Za mene je sramota kad netko radi nesportske stvari (bilo vozači, bilo momčad), a ovo nije to. Ako Mark ne želi vozit za momčad, nek osnuje momčad kao Bruce McLaren i vozi.elder je napisao/la:Jedva cekam presicu, ovo je sramota kaj rade.

- elder
- Svjetski prvak

- Navijam za: Lewis Hamilton
Za mene je sramota jer jedno govore a drugo rade iskrljucivo radi toga sam rekel.gringo73 je napisao/la:Zbog čega sramota?! Za mene je sramota kad netko radi nesportske stvari (bilo vozači, bilo momčad), a ovo nije to. Ako Mark ne želi vozit za momčad, nek osnuje momčad kao Bruce McLaren i vozi.elder je napisao/la:Jedva cekam presicu, ovo je sramota kaj rade.
Darkness rises when silence dies
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Ma s*re! Na DRS ravnici uopce nije koristio kers u zadnjem krugu dok vettel jeje i tu mu se uspio dovoljno odvojit. Da je i Webber tu koristil kers valjda bi došao u poziciju da ga prođe,a to nije smio...Igor18 je napisao/la:Mark Webber says he ignored team orders in British Grand Prix battle
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
Horner kaže da će popričat s njim u 4 oka. Očito je da se ne smije dirat Vettel pa i dok je u ogromnoj bodovnoj prednosti. Za mene je to glupost.Igor18 je napisao/la:Mark Webber says he ignored team orders in British Grand Prix battle
Ono što sam pričao se i događa, čim su malo škakljiviji uvjeti Webber se pokazuje kao brži i snalažljiviji vozač.
Očito je da ga sputavaju u momčadi, sjetimo se samo njegovih davnih vožnji kad je često kantu Jaguara u kvalama dogurao do 4. i 5. pozicije.

- Armanini
- Svjetski prvak

i ja nekako mislim da mu je vise dosta i da ce on sam otic iz rbra..
iako.. odluka je potpuno opravdana, i donio bi je svaki tim.. 3 kruga pred kraj riskirat nepotrebno..
neznam o kakvim skakljivijim uvjetima pricate, kad je po skakljivim uvjetima vettel na pocetku utrke zdimio napred ko sto napravi svaku utrku..
iako.. odluka je potpuno opravdana, i donio bi je svaki tim.. 3 kruga pred kraj riskirat nepotrebno..
neznam o kakvim skakljivijim uvjetima pricate, kad je po skakljivim uvjetima vettel na pocetku utrke zdimio napred ko sto napravi svaku utrku..
- Cuky
- Moderator

pa ne treba riskirat...mogli su isto tako i Vettelu reći da je Webber brži i da ga pusti naprijed kad su znali da Webber ima i brzine i želje za ić ispred...ah da...pa u RB-u nema timskih naredbi...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak

u svakom timu ima timskih odredbi..
mjesto se propusta ako je potrebno za prvenstvo (primjer ferr lani), ne propusta se ako je netko brzi jer ne bi vettel propustio webbera vec bi se branio.. ko sto se i branio jer po komentarima njih dvojice oni su se trkali do kraja..
mjesto se propusta ako je potrebno za prvenstvo (primjer ferr lani), ne propusta se ako je netko brzi jer ne bi vettel propustio webbera vec bi se branio.. ko sto se i branio jer po komentarima njih dvojice oni su se trkali do kraja..
- Cuky
- Moderator

Armanini je napisao/la:u svakom timu ima timskih odredbi..
Mislim da se Horner nebi složio...jer po njemu u RB-u nema odredbi
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak

- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
Mark Webber To Have Show Down Meeting With Red Bull Owner Dietrich Mateschitz
LG sponsored Australian formula one driver Mark Webber, is heading to Austria for a secret show down meeting with Red Bull racing team owner Dietrich Mateschitz.
Webber has told close friends in England that he believes his car is being "restricted" and that he has been given a slower car to drive this season than his fellow driver Sebastian Vettel.
Privately Webber has said that he is not happy with Red Bull team principal Christian Horner who he believes is showing favouritism to Vettel.
A close friend of Webber said "He believes that he has a slower car, he wants to discuss the issue directly with Mateschitz the owner of the team. He said that Mateschitz's attitude to him being in the team will determine whether he signs with Red Bull in 2012".
Webber told BBC Sport: "The team and I are talking about whether I continue with Red Bull in 2012 and its positive.
"What happened on Sunday does not turn my world upside down."
During the final five laps of the race at Silverstone, which was won by Ferrari's Fernando Alonso, Webber was told over the team radio to "maintain the gap" behind Vettel, even though the Australian appeared to have superior pace to the German.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Ferrari4ever
- Test vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Apsolutno podupirem Webera , jer nekako mi je drag prgavi Australac ...iako ovo neće bit dobro za RB , u vrhuncu sezone kad postaje gusto oni se bave prepucavanjima i borbicama unutar momčadi ...možda je i ciljano , ne znam
... Forza Massa ...