Utrke 2011 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- darky
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: VN Kanade, Circuit Gilles Villeneuve, 10.-12.6.2011.
pa to se da jednostavno riješiti
- zabraniti zatvaranja,
- nema slaloma (imaš samo jedan obrambeni potez)
- kad krene preticanje nema guranja van
no ostaje pitanje kako bi to suci proveli jer su nesposobni i ovakva pravila provoditi
- zabraniti zatvaranja,
- nema slaloma (imaš samo jedan obrambeni potez)
- kad krene preticanje nema guranja van
no ostaje pitanje kako bi to suci proveli jer su nesposobni i ovakva pravila provoditi
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Za ovu FIA-u bi Mamić rekao dobar naziv

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
ma krivo postavljate stvari..
odluke o kazni nakon utrke su najispravniji i najposteniji nacin.. ukoliko se kazni tijekom utrke to je neopvratno i najcesce unisti utrku, a da pritom kazna moze bit fer i ne fer, posto suci imaju malo vremena i nemaju sve informacije u vidu iskaza obje strane sukoba..
jest da ukoliko se dobije kazna u utrci onda se jos moze eventualno spasit utrka, pogotovo ove sezone, but still..
kazem, ovo svako tretiranje kontakta je jasno, a i ocito je i potrebno posto zadnje vrijeme ispada da vozaci vise "neznaju" preticat..
neznam jesam li vec ovdje negdje pisao pa da se ne ponavljam previse, ali svako drugo preticanje je uz dodir, svako trece uz odustajanje.. izuzev nekih vozaca koji i dalje pustaju mjesta i sa kojima se moze trkati.. eto cak i button koji je bio slika i prilika fer borbi, ostavljanja dovoljno mjesta izgubio glavu..
massa kobayashi nakon restarta utrke - primjer je bio svima kako se moze po kisi vozit, napadat i branit do limita, bez kontakta..
odluke o kazni nakon utrke su najispravniji i najposteniji nacin.. ukoliko se kazni tijekom utrke to je neopvratno i najcesce unisti utrku, a da pritom kazna moze bit fer i ne fer, posto suci imaju malo vremena i nemaju sve informacije u vidu iskaza obje strane sukoba..
jest da ukoliko se dobije kazna u utrci onda se jos moze eventualno spasit utrka, pogotovo ove sezone, but still..
kazem, ovo svako tretiranje kontakta je jasno, a i ocito je i potrebno posto zadnje vrijeme ispada da vozaci vise "neznaju" preticat..
neznam jesam li vec ovdje negdje pisao pa da se ne ponavljam previse, ali svako drugo preticanje je uz dodir, svako trece uz odustajanje.. izuzev nekih vozaca koji i dalje pustaju mjesta i sa kojima se moze trkati.. eto cak i button koji je bio slika i prilika fer borbi, ostavljanja dovoljno mjesta izgubio glavu..
massa kobayashi nakon restarta utrke - primjer je bio svima kako se moze po kisi vozit, napadat i branit do limita, bez kontakta..
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Kobayashi-Heidfeld? Očit primjer namjernog ranog kočenja.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Armanini
- Svjetski prvak
nije on rano kocio, vec se malo "proracunao" za sirinu izlaska koji je mokar pa je zato toliko usporio smo da ostane na suhom djelu staze..
nego upravo gledam vijesti i jao meni..
button je do pobjede dosao fantasticnim preticanjem 4 zavoja do kraja.. jos da bude bolje, puste snimku gdje vettel izljece.. koji mamlazi pisu vijesti to je strasno.. u biti nis cudno gleadjuci na nase novinarstvo..
nego upravo gledam vijesti i jao meni..
button je do pobjede dosao fantasticnim preticanjem 4 zavoja do kraja.. jos da bude bolje, puste snimku gdje vettel izljece.. koji mamlazi pisu vijesti to je strasno.. u biti nis cudno gleadjuci na nase novinarstvo..
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ja se još uvijek sjećam 24 sata i njihove tvrdnje na početku sezone 2007. da je Mclarenov bolid kanta.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- mrd
- Profesionalni vozač
jel zna neko di se može pogledati trka sada na netu, pošto na bbc-u nema?

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Imam osjećaj da bi na toj trci Button bio Senna, a RBR Williamsi, a za 2 i 3 mjesto da bi se borili Mercedesi i AlonsoJames Hunt je napisao/la:
EDIT:
Zasto se slazem sa onima koji kazu da je utrka upropastena?
Sjetite se Doningtona 1993. Da je tada SC izlazio svaka dva kruga i da je crvena zastava prekinula trku na dva sata u trenucima kada je Senna letio stazom, a Williamsi su stalno bili na travi, Prost i/ili Hill bi pobijedili bez prevelikih problema, a Donington 1993. nikada nebi usao u povijest kao jedna od najboljih utrka F1. Eto, zato je ova trka propustila priliku da udje u povijest uz bok Doningtonu i ostalim velikim trkama. Stvorila se umjetna zanimljivost od trke koja nije mogla biti dosadna.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- mrd
- Profesionalni vozač
Evo sad sam pogledao utrku, pošto sam jučer gledao samo do prekida. Ako nekome treba, na ovom kanalu se stalno vrti bbc snimka utrke http://www.justin.tv/st3alth2point0#/w/1331536816/3" onclick="window.open(this.href);return false; pošto na bbc sajtu još nema.
Što se tiče same utrke, mislim da je ovdje jenson pokazao hamiltonu kako se vozi kad si na nižim pozicijama sa jačim autom, ne znam koliko bi lewis imao strpljenja da je na njegovom mjestu. Volim hamija, smatram da f1 treba još takvih vozača, ali mogao bi malo da pogleda današnju vožnju svoga kolege i nešto nauči pa da imamo one-two finish u valenciji.
Što se tiče same utrke, mislim da je ovdje jenson pokazao hamiltonu kako se vozi kad si na nižim pozicijama sa jačim autom, ne znam koliko bi lewis imao strpljenja da je na njegovom mjestu. Volim hamija, smatram da f1 treba još takvih vozača, ali mogao bi malo da pogleda današnju vožnju svoga kolege i nešto nauči pa da imamo one-two finish u valenciji.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Privatni snimci s tribine, ima stvari koje nismo vidili na TV-u

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ovdje se tek vidi da je Kobayasi namjerno usporio ili je toliko mutav da je tražio brzinu ili ko zna šta prćko po volanu u sred zavoja.gringo73 je napisao/la:Privatni snimci s tribine, ima stvari koje nismo vidili na TV-u
http://www.youtube.com/watch?v=5qUkjg48YAU" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa čak Rosberg bez prednjeg krila je brže prošao kroz taj zavoj!!!

- vidc
- Veteran
ne vjerujem da je namjerno usporio.ja mislim da je lijevim točkovima prešao na mokri dio staze i da je usporio da se vrati na suhi dioĆale od Lewisa je napisao/la:ovdje se tek vidi da je Kobayasi namjerno usporio ili je toliko mutav da je tražio brzinu ili ko zna šta prćko po volanu u sred zavoja.gringo73 je napisao/la:Privatni snimci s tribine, ima stvari koje nismo vidili na TV-u
http://www.youtube.com/watch?v=5qUkjg48YAU" onclick="window.open(this.href);return false;
- F1NAC
- Moderator
koji powerslide kobayashijaaaaaa 

- Armanini
- Svjetski prvak
vidc je napisao/la:ne vjerujem da je namjerno usporio.ja mislim da je lijevim točkovima prešao na mokri dio staze i da je usporio da se vrati na suhi dioĆale od Lewisa je napisao/la:ovdje se tek vidi da je Kobayasi namjerno usporio ili je toliko mutav da je tražio brzinu ili ko zna šta prćko po volanu u sred zavoja.gringo73 je napisao/la:Privatni snimci s tribine, ima stvari koje nismo vidili na TV-u
upravo to i ja mislim.. stoji da je svejedno ugrozio nicka, ali reno ima strasnu trakciju pa je bilo bitno samo ostati na suhom djelu, malo se preracunao i napravio nespretnu stvar.. ah tko zna.. mozda i jest namjerno..
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
VN Europe, Valencia Street Circuit, 24.-26.6. 2011.

Prva utrka: 24. kolovoza 2008.
Dužina kruga: 5 440 metara
Ukupno krugova: 57
Najbrži krug: T. Glock - 1:38:683 (2009., Toyota)
Postolje 2010.: 1. S Vettel 2. L Hamilton 3. J Button
Petak
1. slobodni trening 10:00 - 11:30
2. slobodni trening 14:00 - 15:30
Subota
3. slobodni trening 11:00 - 12:00
Kvalifikacije 14:00
Nedjelja
Utrka 14:00

- Armanini
- Svjetski prvak
Re: VN Europe, Valencia Street Circuit, 24.-26.6. 2011.
ah sto reci..
najiritantnjia staza u kalendaru..
ne ocekujem nis, sve kao i do sad, jedino cu ovaj put i ja zeljeti kisu..
najiritantnjia staza u kalendaru..
ne ocekujem nis, sve kao i do sad, jedino cu ovaj put i ja zeljeti kisu..
- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Na toj stazi ni snijeg nebi pomogao....
- Alonso The Best
- Navijam za: Fernando Alonso-Ferrari
Najdosadnija staza u kalendaru.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ne znam zašto ta stazi ima toliko hejtera ali meni je ok. Za vozače dosta zahtjevana,bolid mora biti doro podešen jer bi i najmanja greška mogla rezultirati zabijanjem u zid...ja se veselim vikendu.
- F1NAC
- Moderator
ocekujem pobjedu Ferrarija i dnf vettela

- darky
- Profesionalni vozač
ferariji na prvom zavoju rade krkljanac i svi osim HRT-a i Virgina ispadaju van u masovnom sudaruF1NAC je napisao/la:ocekujem pobjedu Ferrarija i dnf vettela

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Gdje su DRS zone?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Tamo prije zavoja 10 će se mjeriti zaostatak a koristit će se do zavoja 17...Samo na ravnim djelovima naravno.Slash je napisao/la:Gdje su DRS zone?
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Opa, dosta je to, mogla bi čak ove godine bit ne ubitačno dosadna utrka.King iCool je napisao/la:Tamo prije zavoja 10 će se mjeriti zaostatak a koristit će se do zavoja 17...Samo na ravnim djelovima naravno.Slash je napisao/la:Gdje su DRS zone?
Nadam se da je Hamilton otkazo pretplatu na 2. mjesto tu i da ove godine pobjeđuje

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.