MotoGP/WSBK/MotoE
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: MotoGP/WSBK
Two Yamaha riders trailed him on the podium, but they are still desperate for more power. Lorenzo was using a new engine for this round, but not the upgraded version that is so desperately needed by the reigning World Champion.
Chassis changes will be made over the next few weeks, but a big advance in horsepower is expected around the time of the Czech Republic GP... by which time Yamaha's main focus may have turned to developing the 1000cc engine for the MotoGP overhaul.
Znači još se čeka snažnija verzija. Vjerojatno zato Lorenzo nije vozio na limitu.
Chassis changes will be made over the next few weeks, but a big advance in horsepower is expected around the time of the Czech Republic GP... by which time Yamaha's main focus may have turned to developing the 1000cc engine for the MotoGP overhaul.
Znači još se čeka snažnija verzija. Vjerojatno zato Lorenzo nije vozio na limitu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Legenda
Nitko ne komentira ovu trku? Nažalost, nije bila nešto. osim kratke napetosti zbog mogućnosti kiše.
Zadnji zavoj u 125 je bio dobaaaaaaaaaaaaaaar!
Zadnji zavoj u 125 je bio dobaaaaaaaaaaaaaaar!

Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
Kako ću komentirati, kada nemam kaj? Užas od utrke.

- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
bas to..
gledanje postaje gubljenje vremena..
ajd pozitivno je mali pomak ducatija..
svijetla tocka utrke loris.. konacno da je on uspio bit na celu te zadnje grupice..
i vozio je ko zmaj.. klizanja na kocenju su mi nesto posebno.. a i zadnji zavoj je izvukao na granici..
ostalo.. - blah..
simonceli.. koji k??
gledanje postaje gubljenje vremena..
ajd pozitivno je mali pomak ducatija..
svijetla tocka utrke loris.. konacno da je on uspio bit na celu te zadnje grupice..
i vozio je ko zmaj.. klizanja na kocenju su mi nesto posebno.. a i zadnji zavoj je izvukao na granici..
ostalo.. - blah..
simonceli.. koji k??
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
A trka je baš takva da se nema skoro šta ni komentirat. Da, Loris je napokon odvezao dobru trku. Simoncelli je ili pokleknio pod ovim pritiskom koji su mu nabili nakon sudara ili nije bio njegov dan. Evo vidim da je Spies potpisao s Yamahom i za sljedeću godinu. A Pedrosa neće voziti ni u Silverstonu. Bilo je nekih glasina da je pao i na treningu (kros) i da je tu opet pogoršao stanje.

-
- Legenda
Mislim da Simonceli nije pokleknu. Mislim da je čovjek izvukao apsolutni maksimum iz motora koji ipak nije tvornički motor, kao svi ispred njega. Vidjelo se koliko je forsirao da uhvatio Rossija, ali jednostavno nije išlo i popustio je pred kraj. Ovo je bila štreberska staza. Siguran sam da nas čeka puno odličnih i zanimljiv utkra uskoro.
Samo neka se trkaju.
- gringo73
Warm up je na totalno mokroj stazi, pada kiša. U Moto2 Marquez je svoj motor poprilično demolirao, u MotoGP su pali Rossi i RdP na istom mjestu istu uzrok, bez posljedica. Bit će zanimljivo zagrijavanje pred F1 

- Armanini
- Svjetski prvak
hehe da 
odlicno ako bude kisa..
vremena kvalifikacija su me sokirala..
samo trojica u sekundi.. dovi malo preko sekunde, svi ostali min 2..
mah.. neda mi se vise.. radije cu pogledat finish lemansa..

odlicno ako bude kisa..
vremena kvalifikacija su me sokirala..
samo trojica u sekundi.. dovi malo preko sekunde, svi ostali min 2..
mah.. neda mi se vise.. radije cu pogledat finish lemansa..
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- gringo73
Edwards - heroj ulice!
Dobro je za prvenstvo da Lorenzo nije uzeo bod...uh, koji ogromni razmaci između vozača, čak i obilaženja za krug. Idemo sad gledat "osice"

Dobro je za prvenstvo da Lorenzo nije uzeo bod...uh, koji ogromni razmaci između vozača, čak i obilaženja za krug. Idemo sad gledat "osice"

- Armanini
- Svjetski prvak
vidim da sam na vrijeme prestao gledat - nakon pada simoncelia je sve bilo rjeseno..
jos jedna losa utrka..
jos jedna losa utrka..
- Dani
- Legenda
Gringo kako moze biti pad Lorenza dobar za prvenstvo? Pa tek sa ce biti nemoguce stici Stonera.

- Armanini
- Svjetski prvak
po meni je takodjer dobar jer je ionako prvak poznat jos od pocetka sezone, a ovako bi trebalo bit dobre borbe za ostale pozicije..
i sto manje gledat tog gnjusa u dobroj poziciji - meni pase
i sto manje gledat tog gnjusa u dobroj poziciji - meni pase

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
kako moto gp vozaci mogu voziti po takvoj kisurini i takvim uvjetima, a ove nase tetkice odma prekidaju utrku....
McLaren u <3
- Armanini
- Svjetski prvak
moto gp vozaci nemaju ni blizu problema sa vidljivoscu - sprayom koliko imaju f1 vozaci..
nije stvar samog gripa (uz uvjet da nema lokvi) vec vidljivoscu koja je ravna nuli i predstavlja preveliki rizik..
eto u situaciji button hamilton button ga nije vidio, jer on u retrovizoru vidi samo svoj sprej i dogodi se nesreca..
jest da bi mi svi htjeli da stisnu zube i da se vidi tko ima najveca muda, jer se nekad vozilo po svemu i svacemu, ali jbga, treba se pomirit i shvatit da u danasnjem svijetu sa tolikim ulozima rizik je neisplativ..
primjer o cemu su jucer pricali dc i brundle.. utrka u suzuki, nisam siguran za godinu, gdje je brundle zbog uvjeta na stazi "sredio" jednog suca, otvorio mu nogu, .. ..
nije stvar samog gripa (uz uvjet da nema lokvi) vec vidljivoscu koja je ravna nuli i predstavlja preveliki rizik..
eto u situaciji button hamilton button ga nije vidio, jer on u retrovizoru vidi samo svoj sprej i dogodi se nesreca..
jest da bi mi svi htjeli da stisnu zube i da se vidi tko ima najveca muda, jer se nekad vozilo po svemu i svacemu, ali jbga, treba se pomirit i shvatit da u danasnjem svijetu sa tolikim ulozima rizik je neisplativ..
primjer o cemu su jucer pricali dc i brundle.. utrka u suzuki, nisam siguran za godinu, gdje je brundle zbog uvjeta na stazi "sredio" jednog suca, otvorio mu nogu, .. ..
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Mislis na 1994 u suzuki ?Armanini je napisao/la:moto gp vozaci nemaju ni blizu problema sa vidljivoscu - sprayom koliko imaju f1 vozaci..

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Armanini
- Svjetski prvak
- gringo73
Ma ne znam, meni je Lorenzo puno "stabilniji", konstantniji vozač od Stonera. Mislim da će Yamaha jačat kroz sezonu i nekako mi je draže da ovaj (Lorenzo) ne bude u vodstvu prije ljetne pauze, jer mislim da tad slijedi ofenziva...naravno, sve je to moja pretpostavkaDani je napisao/la:Gringo kako moze biti pad Lorenza dobar za prvenstvo? Pa tek sa ce biti nemoguce stici Stonera.

- Piquet20
- Svjetski prvak
Po meni je tesko reci tko je vise, a tko manje stabilan. Svi su oni puni samopouzdanja (i stabilnosti) kada im rezultati idu na ruku, a cim nesto ne stima pocnu sa padovima.gringo73 je napisao/la:Ma ne znam, meni je Lorenzo puno "stabilniji", konstantniji vozač od Stonera. Mislim da će Yamaha jačat kroz sezonu i nekako mi je draže da ovaj (Lorenzo) ne bude u vodstvu prije ljetne pauze, jer mislim da tad slijedi ofenziva...naravno, sve je to moja pretpostavka
Sto se Stonera tice, drago mi je da je dokazao svim nevjernim tomama (iako ih jos uvijek ima) da je jedan od najboljih vozaca danasnjice, i da nije s Ducatijem osvojio naslov samo zato sto je motor radjen po njemu.

- gringo73
Sad mi pao na pamet jedan intervju s Preziosijem gdje je bilo pitanje odnos motora prema stilovima vožnje Rossija i Stonera, gdje je on rekao kao "Stoner nema stil vožnje"James Hunt je napisao/la: Sto se Stonera tice, drago mi je da je dokazao svim nevjernim tomama (iako ih jos uvijek ima) da je jedan od najboljih vozaca danasnjice, i da nije s Ducatijem osvojio naslov samo zato sto je motor radjen po njemu.

-
- Legenda
i opet se, i ovaj vikend poklapaju Moto gp i F1...
ali grbava nizozemska- tu će se pokazati junaci
(osim ako su stavili novi sloj asfalta)

ali grbava nizozemska- tu će se pokazati junaci

Samo neka se trkaju.
- gringo73
Poklapa se, ali se ne preklapaju satnice:dmarijon je napisao/la:i opet se, i ovaj vikend poklapaju Moto gp i F1...![]()
ali grbava nizozemska- tu će se pokazati junaci(osim ako su stavili novi sloj asfalta)
12.00 RACE 125 cc
13.15 RACE Moto2
15.00 RACE MotoGP
- taman kad završe kvalifikacije F1, "trk" na MotoGP trku

Vidio sam da će Rossi koristit šasiju za 2012 s ovogodišnjim motorom. I ubacuju novi mjenjač (nalik Hondinom). H.Aoyama će najvjerojatnije vozit tvorničku Hondu umjesto Pedrose.

- Dani
- Legenda
E moj gringo ništa od Lorisa ovaj vikend. Danas očekujem harakiri utrku. Marco na poleu, uf biti će svega na prvom zavoju.

- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Spies se prošetao do svoje prve MotoGP pobjede. Fantastična vožnja.
- Dani
- Legenda
Fulao sam zavoj ,ali sam pogodio da će Simoncelli opet napraviti sranje. Jednom riječju on je tele. Usrao sebi i Lorenzu utrku. A Spies je na krilima očito nove šasije maestralno došao do prve pobjede.