Cestitke i svima ostalima.

Trenutno vodeci, Chuck Norris, pada polako ali sigurno.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Hvala. Ja niti ne znam da li mi je to prva ili druga pobjeda ukupno ali ove sezone je definitivno prva.Scuderia je napisao/la:Cestitke King iCool-u na (ako se ne varam) prvoj pobjedi u ovoj sezoni,. (ako se ne varam) druga ukupno.![]()
Cestitke i svima ostalima.![]()
![]()
Trenutno vodeci, Chuck Norris, pada polako ali sigurno.![]()
Ne vidim razloga zašto bi se prekidalo. Ak se tebi više eventualno ne bi dalo vodit ja bi tak i tak to ponovno pokrenuo jel je meni ovaj podforum nezamisliv bez ove kladionice. Da mi je samo znati tko je stavio ne. Garant Chuck, on hoće bit upamćen kao zadnji pobjednik.Scuderia je napisao/la:Druga ukupno. Sada vidio u ukupnoj statistici.
Evo nove ankete, traje 7 dana, nakon toga ce sve vidjeti.
Razlog sam vec bio napisao. No evo, dao sam narodu da odluci.luka_kimi je napisao/la: Ne vidim razloga zašto bi se prekidalo. Ak se tebi više eventualno ne bi dalo vodit ja bi tak i tak to ponovno pokrenuo jel je meni ovaj podforum nezamisliv bez ove kladionice. Da mi je samo znati tko je stavio ne. Garant Chuck, on hoće bit upamćen kao zadnji pobjednik.![]()
Scud daj rezultate, mislim da sam opet pobijedio, i to sa značajnom razlikom. Možda uhvatim Chucka do kraja.
hehehe, pusti ti to, izgleda da ces prekinuti dominaciju pobjednika moderatoraChuck Norris je napisao/la:Ako sam dobro sračunao
1.Chuck 305
2.Luka 283
3.Scud 282
4.Wolfman 280
Kraj sezone,umor čini svoje,počela se prednost topiti
Da ne bi ona 2 gola u 90 min Rijeke i Istre bilo bi gotovo,još bi povečao prednost
Ha čuj i sad vi to možete sreditiScuderia je napisao/la:hehehe, pusti ti to, izgleda da ces prekinuti dominaciju pobjednika moderatoraChuck Norris je napisao/la:Ako sam dobro sračunao
1.Chuck 305
2.Luka 283
3.Scud 282
4.Wolfman 280
Kraj sezone,umor čini svoje,počela se prednost topiti
Da ne bi ona 2 gola u 90 min Rijeke i Istre bilo bi gotovo,još bi povečao prednost( zadnje dvije sezone moderatori su pobjedjivali
)
To ovisi i od rezultata,koji koeficijenti prolazeluka_kimi je napisao/la:Hmmm, standard ipak opada, ja sam prošle godine pobijedio sa 352 boda. Pobjednik je dosta loš ove godine.
Razlika od eventualnih 30 bodova nije od koeficijenata, trust me.Chuck Norris je napisao/la:To ovisi i od rezultata,koji koeficijenti prolazeluka_kimi je napisao/la:Hmmm, standard ipak opada, ja sam prošle godine pobijedio sa 352 boda. Pobjednik je dosta loš ove godine.
Jesi no oduzmi 352 sa 12 i dobit ces pravo stanje stvari, jer je pobjednik prosle godine dobio 2 boda gratis za pobjeduluka_kimi je napisao/la:Hmmm, standard ipak opada, ja sam prošle godine pobijedio sa 352 boda. Pobjednik je dosta loš ove godine.
Hm....Chuck Norris je napisao/la:Mislim da sam sa današnjim kolom riješio pitanje pobjednika
Buahahaha, ne možeš me skinut niti da hoćeš. Meni je samo žao što nisam otpočetka ovako dobro gađao, bio sam 8. do prije par kola, sad evo u zadnji 7-8 kola imam 4 pobjede ja mislim i jednu diobu 1.mjesta sa Scuderiom, zatim par drugih mjesta i to. Eh, da sam otpočetka bio ovakav...Chuck Norris je napisao/la:Ovo kolo sam fulao samo Osijek-Karlovac.Šteta da sam to pogodio da dobijem 8 dodatnih bodova pa da stignem tih lukinih famoznih 352 boda pa da ga ušutim
Daj suti, nitko ne mora znati da imam tu namjeru....luka_kimi je napisao/la: Buahahaha, ne možeš me skinut niti da hoćeš. Meni je samo žao što nisam otpočetka ovako dobro gađao, bio sam 8. do prije par kola, sad evo u zadnji 7-8 kola imam 4 pobjede ja mislim i jednu diobu 1.mjesta sa Scuderiom, zatim par drugih mjesta i to. Eh, da sam otpočetka bio ovakav...
Scud, bannaj ga, bannaj ga... Vrijeđa!![]()
Ma idem na sve ili ništa, riskiram drugo mjesto za posljednji hara-kiri potez. Šteta, ali prava šteta zbog mojeg prvog dijela sezone. Da sam bio ovakav dosad, imali bi jako zanimljivu borbu.Chuck Norris je napisao/la:Hrabra prognoza luka za zadnje kolo ali mislim da i sve pogodiš teoretski da me ne možeš stići![]()
Pa i ja sam svoju 1. pobjedu ostvario tek u 19.kolu i od tada mislim 4 pobjede,tako da sam i ja u drugom djelu tek pokazao svoje umijećeluka_kimi je napisao/la:Ma idem na sve ili ništa, riskiram drugo mjesto za posljednji hara-kiri potez. Šteta, ali prava šteta zbog mojeg prvog dijela sezone. Da sam bio ovakav dosad, imali bi jako zanimljivu borbu.Chuck Norris je napisao/la:Hrabra prognoza luka za zadnje kolo ali mislim da i sve pogodiš teoretski da me ne možeš stići![]()
Da,5-ta, cestitke.wolfman je napisao/la:pobjeda za kraj, moja 5 mislim![]()
drvena medalja šta ćeš