Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Formula 1 team-Mercedes Grand Prix
Mercedes je od Kine napravio veliki posao i mislim da ce se boriti za postolje,cak su bolji i od McM.. 

Alonsista hasta la muerte..
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Treba pricekati kvalifikacije, i sutrasnju utrku.Alonso-champ je napisao/la:Mercedes je od Kine napravio veliki posao i mislim da ce se boriti za postolje,cak su bolji i od McM..
Nije im prvi puta, da su dobri na slobodnim treninzima, pa kasnije u kvalifikacijama daleko iza.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Scuderia je napisao/la:Treba pricekati kvalifikacije, i sutrasnju utrku.Alonso-champ je napisao/la:Mercedes je od Kine napravio veliki posao i mislim da ce se boriti za postolje,cak su bolji i od McM..
Nije im prvi puta, da su dobri na slobodnim treninzima, pa kasnije u kvalifikacijama daleko iza.
slažem se, al kažem ako budu ovakvi i na kvalama a i u utrci postolje im ne gine...
Alonsista hasta la muerte..
- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Bob Bell u boksu. Očito je nešto i on uštimao.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
-
- Navijam za: Ferarri
napokon im je krenulo jos malo im treba srece i eto postolja!!!
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Za španjolsku je najavljen novi prednji spojler što bi trebalo pridonjeti velikom koraku unaprijed. Pošto trenutni izgleda u rangu Lotusa a i funkcionalnost ovako oskudna je upitna.

- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
U Barci novi sistem hladjenja kao i novi ispusni sistem,za ostalo nista ne pise sem da su u Turskoj imali neku reviziju prednjeg krila.For the next round in Spain there will be a lot of changes on the Mercedes, with a new cooling system and exhausts. In Istanbul, however, they have again been taking advantage of this front wing, as used in China, with a slot in the main plane (highlighted in yellow). Together with a different aero and mechanical set-up, this has significantly improved the handling of the car.
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
2011 Spanish Grand Prix: Preview
The Spanish Grand Prix, Round Five of the 2011 Formula One World Championship, takes place on Sunday 22 May at the Circuit de Catalunya outside Barcelona.
Michael Schumacher
“The Spanish Grand Prix is traditionally where it really feels like the European season gets underway and holds a lot of good memories for me. Of course, we know the Circuit de Catalunya very well from testing, but it will be interesting to see the effect of KERS, the DRS and the Pirelli tyres on a track where overtaking is always difficult. While I was not happy with my weekend in Turkey, there have been clear signs of improvements for us as a team, which obviously push and re-boost my motivation even more. It’s more than encouraging to see that the hard work of the team is starting to pay off. We are all determined to make progress.”
Nico Rosberg
“Our upward trend is clear for all to see, even though we still have a little more progress to make in race configuration compared to qualifying. I’m looking forward to Barcelona, where we will also be introducing an update package for the car, and I’m excited to see how it works. We showed a good level of performance at the final winter test on this circuit, and hopefully we can translate that into a strong result this weekend.”
Ross Brawn, Team Principal
“The last two races in Turkey and China have proved that we can be quick in certain conditions but we need to focus on achieving that level of performance consistently over the entire race weekend. We will have an aerodynamic development package for the Spanish Grand Prix, along with refinements to our suspension package, which should help to find the consistency in the car that we are looking for. The Circuit de Catalunya is such a familiar venue to the teams that we should be able to maximise our practice time to focus on this, and I hope to see another step forward and a positive weekend.”
Norbert Haug, Vice-President, Mercedes-Benz Motorsport
“The Spanish Grand Prix at the Circuit de Catalunya is a serious yardstick for cars and drivers every year. While the layout of the circuit does not look particularly special at first glance, this track is in fact very special indeed: a car that can perform well here will perform everywhere. Like most other teams, we will introduce a number of technical upgrades at this fifth Grand Prix of the season. Our target is to continue the trend that we began two races ago in China, and to further improve our car.”
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OQN6S3Rd ... dded#at=99[/youtube]
The Spanish Grand Prix, Round Five of the 2011 Formula One World Championship, takes place on Sunday 22 May at the Circuit de Catalunya outside Barcelona.
Michael Schumacher
“The Spanish Grand Prix is traditionally where it really feels like the European season gets underway and holds a lot of good memories for me. Of course, we know the Circuit de Catalunya very well from testing, but it will be interesting to see the effect of KERS, the DRS and the Pirelli tyres on a track where overtaking is always difficult. While I was not happy with my weekend in Turkey, there have been clear signs of improvements for us as a team, which obviously push and re-boost my motivation even more. It’s more than encouraging to see that the hard work of the team is starting to pay off. We are all determined to make progress.”
Nico Rosberg
“Our upward trend is clear for all to see, even though we still have a little more progress to make in race configuration compared to qualifying. I’m looking forward to Barcelona, where we will also be introducing an update package for the car, and I’m excited to see how it works. We showed a good level of performance at the final winter test on this circuit, and hopefully we can translate that into a strong result this weekend.”
Ross Brawn, Team Principal
“The last two races in Turkey and China have proved that we can be quick in certain conditions but we need to focus on achieving that level of performance consistently over the entire race weekend. We will have an aerodynamic development package for the Spanish Grand Prix, along with refinements to our suspension package, which should help to find the consistency in the car that we are looking for. The Circuit de Catalunya is such a familiar venue to the teams that we should be able to maximise our practice time to focus on this, and I hope to see another step forward and a positive weekend.”
Norbert Haug, Vice-President, Mercedes-Benz Motorsport
“The Spanish Grand Prix at the Circuit de Catalunya is a serious yardstick for cars and drivers every year. While the layout of the circuit does not look particularly special at first glance, this track is in fact very special indeed: a car that can perform well here will perform everywhere. Like most other teams, we will introduce a number of technical upgrades at this fifth Grand Prix of the season. Our target is to continue the trend that we began two races ago in China, and to further improve our car.”
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OQN6S3Rd ... dded#at=99[/youtube]
Michael is faster than you!!
- ivan599
- Početnik
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
Ipak ce biti i novi ispušni sistem i prednje krilo.
Ovo zvuci jako samouvjreneno "Uz to, Auto Motor und Sport piše i da će Mercedes u Barceloni imati novi aerodinamički paket koji uključuje i fleksibilna prednja krila koja će, tvrde, biti najbliža ideji Adriana Neweya koju je primijenio na Red Bullovom RB7."
Ovo zvuci jako samouvjreneno "Uz to, Auto Motor und Sport piše i da će Mercedes u Barceloni imati novi aerodinamički paket koji uključuje i fleksibilna prednja krila koja će, tvrde, biti najbliža ideji Adriana Neweya koju je primijenio na Red Bullovom RB7."

- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Ja se nadam da ce bit tako ali treba pocekat kvalifikacije da vidimo kolki korak naprijed (ili iza) su napravili.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Bit ce oni brzi na kvalifikacijama, vjerojatno opet najbrzi iza Red Bulla, jos uvijek moraju u utrci pronaci formu.
- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Imaju oni solidnu formu u utrci ali najveci je problem sto mecka doslovno zdere gume 

Zadnja izmjena: GERMAN, dana/u 17 svi 2011, 07:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Na to sam ja i mislio pod formom u utrci.
- Mansell
- Test vozač
Ja nisam uocio da oni nesto posebno ranije idu u boks od ostalih u turskoj.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
- Igor18
- Veteran
Brown je izjavio (kada se osvrtao na Schumacherovu utrku) nešto slično sljedećem "šteta za Michaela, sudar, promet bla bla...jer on nije imao problema sa potrošnjom guma" valjda za razliku od Rosberga...
Ma na tom mercedesu valjda kad jedan bolid nema problema, drugi ima i obrnuto
nije se dogodilo da oba bolida rade bez problema 
Nadam se da će sa ovim updateovima biti konkurenti za pobjede i postolja na svakoj utrci... Vidljiv je pomak dosada u sezoni, nisu imali nikakve dodatke na bolidu a idu prema naprijed, što potvrđuje Brownove riječi da jednostavno iz utrke u utrku bolje shvaćaju bolid.
Očekujem da ga u Barceloni još bolje shvate i da mečka juri na vrhu poredka
Ma na tom mercedesu valjda kad jedan bolid nema problema, drugi ima i obrnuto

Nadam se da će sa ovim updateovima biti konkurenti za pobjede i postolja na svakoj utrci... Vidljiv je pomak dosada u sezoni, nisu imali nikakve dodatke na bolidu a idu prema naprijed, što potvrđuje Brownove riječi da jednostavno iz utrke u utrku bolje shvaćaju bolid.
Očekujem da ga u Barceloni još bolje shvate i da mečka juri na vrhu poredka
- Morgan Freeman
Nije li to zabranjenoivan599 je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86

Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
u pravilima jest, ali se može zaobići... to znamo po red bullu...Morgan Freeman je napisao/la:Nije li to zabranjenoivan599 je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86
- ivan599
- Početnik
- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
Slaba vajda od update-a.
Bili bi na postolju da su drugi stajali mirno,ovako ce opet biti bori se za 5. ili 6. mjesto i smisljaj nove izgovore do kraja sezone.
Development rate je kod Mclarena i Red Bulla najveci a Ferrari je odmah tu iza.Mercedes tesko da to moze pratiti.
Spanija je jedan od pokazatelja kakav ce biti ostatak sezone,ako do spanije se ne desi veca promjena u performansama kasnije je jako tesko.
Bolje bi bilo da pocnu sa radom na W03 ako zele pobjede i postolja.Tako ce barem imati skoro dvije sezone za pripremu.
Drugacije ih necemo vidjeti na postolju a da je to zasluzeno pravim performansama auta a ne sto je odustala prva polovina grida.
Po meni bolje i to nego da cekaju da se porokaju Vettel,Weber,Hamilton na startu pa da slave neko Rosbergovo postolje.
Poenta je da u modernoj F1 ako se ne zovete Mclaren ili Ferrari jako jako jaaako tesko da cete doci do pobjeda i postolja tokom sezone ako niste usli u sezonu s pobjednickim autom.Ja navijam za Mercedes ali moram biti realan,jednostavno mi se cini da je ova sezona jos jedan promasaj i borba za mrvice koje ostanu od drugih....Bolje im je da gledaju kad Neweyu istice ugovor i plate njega sto su platili Schumiju i eto im pobjednickog bolida i reklame i svi vozaci ce letiti za mjesto kod njih,ovako je pitanje vremena kada ce brkonjama iz Mercedesa ponestati strpljenja
Bili bi na postolju da su drugi stajali mirno,ovako ce opet biti bori se za 5. ili 6. mjesto i smisljaj nove izgovore do kraja sezone.
Development rate je kod Mclarena i Red Bulla najveci a Ferrari je odmah tu iza.Mercedes tesko da to moze pratiti.
Spanija je jedan od pokazatelja kakav ce biti ostatak sezone,ako do spanije se ne desi veca promjena u performansama kasnije je jako tesko.
Bolje bi bilo da pocnu sa radom na W03 ako zele pobjede i postolja.Tako ce barem imati skoro dvije sezone za pripremu.
Drugacije ih necemo vidjeti na postolju a da je to zasluzeno pravim performansama auta a ne sto je odustala prva polovina grida.
Po meni bolje i to nego da cekaju da se porokaju Vettel,Weber,Hamilton na startu pa da slave neko Rosbergovo postolje.
Poenta je da u modernoj F1 ako se ne zovete Mclaren ili Ferrari jako jako jaaako tesko da cete doci do pobjeda i postolja tokom sezone ako niste usli u sezonu s pobjednickim autom.Ja navijam za Mercedes ali moram biti realan,jednostavno mi se cini da je ova sezona jos jedan promasaj i borba za mrvice koje ostanu od drugih....Bolje im je da gledaju kad Neweyu istice ugovor i plate njega sto su platili Schumiju i eto im pobjednickog bolida i reklame i svi vozaci ce letiti za mjesto kod njih,ovako je pitanje vremena kada ce brkonjama iz Mercedesa ponestati strpljenja
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- Igor18
- Veteran
Mercedes je iz utrke u utrku napredovao, a nisu donoili nikakve updateove. Iz utrke u utrku uče i iz naučenog pokušavaju izvući još performansi.
I ovi updateovi koje su donjeli nisu onaj "veliki update" kao npr. kod McLarena koji je donjeo 12 novih dijelova.. Treba vidjeti sutra i prekosutra kako će funkcionirati i kakve koristi će biti od tih noviteta koje su donjeli.
I ovi updateovi koje su donjeli nisu onaj "veliki update" kao npr. kod McLarena koji je donjeo 12 novih dijelova.. Treba vidjeti sutra i prekosutra kako će funkcionirati i kakve koristi će biti od tih noviteta koje su donjeli.
The team’s programme for today focused on evaluating the new developments to the MGP W02 car for this weekend.
Tyre evaluations, particularly with the new Pirelli hard compound tyre, took priority in the afternoon session.
For Ross, the team successfully achieved the evaluation of the new items the team put on the car today. “It was a pretty comprehensive programme and, as always, we will piece together all of the data tonight, and decide how we will approach the rest of the weekend. We’ve got to find some performance on the car, but today was a reasonable start.”
Norbert was quite happy with the total of 126 laps achieved by Michael and Nico today. “Today gave us the opportunity to learn a lot about the new prime tyre which has not been tested before at this track. At the beginning, it looked difficult to make this tyre work for most of the teams, however we have learned a lot today which will be useful to get the set-up of our cars right tomorrow and on Sunday. Our target for the rest of the weekend is to again be in the top five as at the last two races.”
- ivan599
- Početnik
Ovakvim tempom razvoja bolida cu past u tešku depresiju radi žalovanja jer postolja vidjet nece tako skoro. 

- Igor18
- Veteran
Put u Monaco

Prestizanje Ferrarijeve krntije

Prestizanje Ferrarijeve krntije

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
Očekujem slike s Gazdom, rukovanje pa odojak, piva, koke, skakanje u bazen, valjanje po luci i to... 

jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!