Idemo po pobjedu na ćilimu u TurskojBad-Boy je napisao/la:Tako je kolega od sljedece utrke bi se i ja prikljucio nasoj ekipi i natjecanjuSpretni Pajkan je napisao/la:Prijavili bi novu ekipu,ja i Bad_Boy,a zvala bi se Volkswagen Winning Team.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Idemo po pobjedu na ćilimu u TurskojBad-Boy je napisao/la:Tako je kolega od sljedece utrke bi se i ja prikljucio nasoj ekipi i natjecanjuSpretni Pajkan je napisao/la:Prijavili bi novu ekipu,ja i Bad_Boy,a zvala bi se Volkswagen Winning Team.
Pocele su patke jer na vide kako konkurenteMansell je napisao/la:Volskwagen i k tom jos winning. E jeste ga nasli...
Da,to je taktika zavaravanja protivnika da nas podsvjesno potcijene,kao "nazvali se Volkswagen,pa šta će oni"Bad-Boy je napisao/la:Pocele su patke jer na vide kako konkurenteMansell je napisao/la:Volskwagen i k tom jos winning. E jeste ga nasli...
Vidim da ti je kolega banan mogu ja uskocitiSpretni Pajkan je napisao/la:Da,to je taktika zavaravanja protivnika da nas podsvjesno potcijene,kao "nazvali se Volkswagen,pa šta će oni"Bad-Boy je napisao/la:Pocele su patke jer na vide kako konkurenteMansell je napisao/la:Volskwagen i k tom jos winning. E jeste ga nasli...
Da puno bodova nema štaluka_kimi je napisao/la:Možete se nastavit natjecat pod ovim imenom, ostat će vam i bodovi budući da je ova ekipa postojala i prije udruženja, došlo je samo do promjene u vozačkoj postavi.
Moram malo potkurit.wolfman je napisao/la:Da puno bodova nema štaluka_kimi je napisao/la:Možete se nastavit natjecat pod ovim imenom, ostat će vam i bodovi budući da je ova ekipa postojala i prije udruženja, došlo je samo do promjene u vozačkoj postavi.
Može,prijavio bih sve isto,samo usera Mosley,umjesto Bad-Boy.Mosley je napisao/la:
Vidim da ti je kolega banan mogu ja uskociti
Ako ti rezultat nije bitan mozeSpretni Pajkan je napisao/la:A svašta-nešto.
Nego,sad mi je upa user pod imenom tomica,za ekipu,tako da,ako ne bude promjena,prijavija bih nas dvojicu za ekipu.
Minardi - bitno je sudjelovati xDtomica je napisao/la:Ako ti rezultat nije bitan mozeSpretni Pajkan je napisao/la:A svašta-nešto.
Nego,sad mi je upa user pod imenom tomica,za ekipu,tako da,ako ne bude promjena,prijavija bih nas dvojicu za ekipu.