meni je više žao simoncelija koji si je sam upropastio dobru trku, a mora se priznat da su mnogi radili budalaštine abraham,spies,clutchow,edwards...
BTW mene više zanima što bibi ima za reći o padu svog ljubimca

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Hahaha, svi junaci mukom zamukošeDani je napisao/la:Nitko ne komentira sudar?
[ http://d.yimg.com/i//ng/sp/eurosport/20 ... 37a415.jpg ]
Je, je... Negdje sam pročitao (talijanska stranica) da su vremena bila oko1'40-1'41.Dani je napisao/la:Jel to soma kubika?
I kamion mečka u talijanskome timu, ajoj.
Ovo (800cc) se smatra najmanje omiljeno doba kraljevske klase. Ovaj link ti je službeno (i kratko) koje su promjene. A do Estorila se moraju podnijeti zahtjeva za sudjelovanje:dmarijon je napisao/la:davno sam čitao, i zaboravio: Kako to da se vraćaju na 1000? koje će biti druge teh. karakteristike?
Nisam bio u mogucnosti ranije komentirat pa cu sada recwolfman je napisao/la:ma šta se ima komentirat...rossi je htio,staza mokra,nije prošlo...jedino što stoner nije imao sreće pa mu je pogodio kotać![]()
meni je više žao simoncelija koji si je sam upropastio dobru trku, a mora se priznat da su mnogi radili budalaštine abraham,spies,clutchow,edwards...
BTW mene više zanima što bibi ima za reći o padu svog ljubimca
Prošlog tjedna operacije su još imali i Crutchlow i De Puniet.Dani je napisao/la:Pedrosina operacija prošla uspješno.
link
Samo da je malo glavu hladnjiu imao mogao je pobijediti, opet ga je kostalo njegovo nestrpljenje (po ko zna koji put)wolfman je napisao/la:pa nije honda baš bila toliko brža, lorenzo se sasvim solidno nosio na pravcu iako bi u paraboliki pedrosa došao blizu
meni je bolja bila moto2...iannone je strašan vozać no nije mogao tako cjelu trku