Totalno isto i ja razmišljam suhe kvale, mokra utrka i napeto do kraja...Dero je napisao/la: Meni bi drago bilo vidjet suhe kvale da vidim napokon na čemu smo u poretku dok u utrci slobodno nek padne

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Totalno isto i ja razmišljam suhe kvale, mokra utrka i napeto do kraja...Dero je napisao/la: Meni bi drago bilo vidjet suhe kvale da vidim napokon na čemu smo u poretku dok u utrci slobodno nek padne
slažem se, također. Ja sam još pod dojmom Moto gp-a od ove nedjelje. Mokra staza. Ne vje ro ja tna utrka!Dodi_napalm je napisao/la:Totalno isto i ja razmišljam suhe kvale, mokra utrka i napeto do kraja...Dero je napisao/la: Meni bi drago bilo vidjet suhe kvale da vidim napokon na čemu smo u poretku dok u utrci slobodno nek padne![]()
Mislim da je bezveze osuđivat bilo kojeg vozača , našli su se obojica u škakljivoj i teškoj situaciji , desilo se što se desilo......padobranac je napisao/la:mislim da nije toliko brzine izgubio tako da ja ipak mislim da je riječ o propuštanju, ali zbilja je sve izvedeno kao da su vježbali na zatvorenom treningu tu varijantu: "natjeraj ga da presječe šikanu, ti brže mene pustiš i dok se ovaj sjeti vratit poziciju oba smo naprijedArmanini je napisao/la: ovo je bio specifican slucaj..
a i massa je izgubio brzinu u dvoboju tako i da je sve otvoreno u ferrariju i da se utrkuju njih dvoje alonso je imao lak posao za prestic obzirom na situaciju..
s druge strane, dobar potez ferrarija jer da je button isao propustit massu morao bi propustit obojicu..![]()
button je napravio glup potez, da je odmah nakon zavoja vratio poziciju, moguće je da bi uspio alonsa zadržat iza
Mcl je najviše vozio po kiši (dok je bilo sunce su sjedili u kafićimaIgor18 je napisao/la:Ak niš drugo, vidjet ćemo kak rade kišne gume. Ne znam tko je imao u predsezonskim testiranjima mogućnost isprobat ih kad je ono padala kiša u Barceloni?
Kolko je to moglo pomoći tim ekipama koje su uspjele odvozit par krugova?
Kako sad stvari stoje, bit će upravo tako.Dodi_napalm je napisao/la:Totalno isto i ja razmišljam suhe kvale, mokra utrka i napeto do kraja...Dero je napisao/la: Meni bi drago bilo vidjet suhe kvale da vidim napokon na čemu smo u poretku dok u utrci slobodno nek padne![]()
The track temperature is current 27 degrees under the overcast skies with a warm 28 Celsius ambient.
Lotus Renault GP :Some stats on Sepang: 65 percent of the lap is full trottle. Fuel consumption is 2.5kg/lap. Fuel effect is 0.45s/lap.
Gledaj dok ga FOM ne skine.dmarijon je napisao/la:nisam gledao 1. trening. Ima li netko snimku toga s Petroovim ovjesom?
Tako je. 1:43.657 bi bilo vrijeme za ulaz u 107% da su ovo bile kvale.ELESSAR je napisao/la:ma kakav vrh, pogledajte malo niže, prave vozače... ako se ne varam karthikeyan bi s ovim rezultatom uša u 107%...
Ludilo brale. Crvena zastava i SCFamilton je napisao/la:sudeći po ovim "sijerkovićima" i "čapkama", naprosto garantuju kišu:
http://www.wunderground.com/cgi-bin/fin ... day=Subota
kod nas počne u 10h + 6h razlike.... biće lludillo i na kvalifikacijama i trci
da, start pod SC i 20 krugova kruženjaSlash je napisao/la:Ludilo brale. Crvena zastava i SCFamilton je napisao/la:sudeći po ovim "sijerkovićima" i "čapkama", naprosto garantuju kišu:
kod nas počne u 10h + 6h razlike.... biće lludillo i na kvalifikacijama i trci.
da... bolidi plivaju, a hamilton viče: it's driveable let's race!! legendaIgor18 je napisao/la:da, start pod SC i 20 krugova kruženjaSlash je napisao/la:Ludilo brale. Crvena zastava i SCFamilton je napisao/la:sudeći po ovim "sijerkovićima" i "čapkama", naprosto garantuju kišu:
kod nas počne u 10h + 6h razlike.... biće lludillo i na kvalifikacijama i trci.