Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Mika_bar
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Formula 1 team-Mercedes Grand Prix

Post Postao/la Mika_bar »

Morgan Freeman je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=BvovA9cjJFo
Ha ha! Dobar! E da je još i on unutra...
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

haha odlicno!

Mika kralj!

definitivno najdrazi vozac..
rFactor F1 HR server Info
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Nikako dobro za Mercedes. Zasto? Krenuli su dosta rano u razvijanje ovog bolida, a "muvaju" se na pozicijama slicnima kao i prosle godine....
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Scuderia je napisao/la:Nikako dobro za Mercedes. Zasto? Krenuli su dosta rano u razvijanje ovog bolida, a "muvaju" se na pozicijama slicnima kao i prosle godine....
ma šta slično,prošle godine su bili na boljim pozicijama u australiji...vrlo loše zasad,vidjet ćemo kako će se dalje sve odvijati
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

nakon onih optimističnih izjava konstatirao sam da je schumacher jedva velika REKLAMA.ništa više.živi bili pa vidjeli. nico ga u kvalama vodi 1:0 i mislim da će schumi i ostati na toj nuli.
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Razocaran sam sa nastupom pogotovo nastupom schumija. Vidjet cemo kak ce sutra proc utrka nadam se bar u top 8 obadvoje.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Morgan Freeman

Post Postao/la Morgan Freeman »

Jako sam razočaran jer vidim još jednu sezonu razočaranja za Schumia a to njemu sigurno ne treba. Pa čovjek ima 7 naslova drži večinu rekorda u F1 i zašto bi se sada u 42-oj godini borio za tamo neka 7. mjesta, pa zašto? To njemu sigurno nije treba da si ovako rasipa ugleda koji je stvarao 15 godina u F1 najbolje mu je da se povuče nego da nastavi s ovom sramotom.
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Ne treba sudit po 1. kvalama.. da je tako ja bi rekao da je Ferrari najveće razočaranje. Više od mjesec dana se najavljivalo kako imaju odličana auto, da su glavni favoriti a gle di su. Kolko zaostaju, Alonso 1.7 sekundu a Massa 2 sekunde. Čak je iza Rosbergovog Mercedesa..
Očito se još taj Mercedes nije posložen. Tak je i na testiranjima bilo, jedan dan ide odličnu drugi dan neš nevalja i izgube totalno brzinu koja je tu bila predhodnog dana.
Činjenica je da je i jučer i danas bilo dosta problema. Nije ovo loš auto, istina da mu fali brzine al to se može kroz određeno vrijeme riješiti. Samo da sve sjedne na mjesto i taj Kers da riješe kak spada.
Izjava Browna prije kvala dala je naslutiti ovakav rasplet
KLIK
Michael is faster than you!!
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Evo razmisljanja nakon kvala:
NICO ROSBERG

“I’m disappointed as when I went to bed last night, I was hopeful of a good qualifying performance. In the morning, a few things didn’t work on my car, but the team did a good job and almost all of the systems were working for Qualifying, so we need to find out what happened. I did make a small mistake in Q3 which possibly cost me a place but it hasn’t quite come together for us this weekend. One good thing is that I will start on the clean side of the grid, and we will do our best to score some good points tomorrow.”

MICHAEL SCHUMACHER

“Clearly that was not an ideal start to the season, and I cannot deny that I am disappointed. It’s not about that KERS only worked intermittently or that I could probably have made it to Q3, but it is because our performance did not turn out as we expected. From our testing experience, we were around the pace of Ferrari, however this did not translate today. We faced more problems here than at the test with several issues throughout the whole weekend. We now have to look deeply into it to understand why it turned out to be like this, because for the moment we are not where we wanted to be.”

ROSS BRAWN

“Without doubt, today was quite a disappointing qualifying session for the team. We expected to be more competitive however we haven’t got the car working as well as we had hoped today. The fundamentals are good but we’ve had rather too many challenges this weekend to be able to get the most out of it. We are in good shape for the race tomorrow in terms of tyre availability and the car looked pretty reasonable on the longer runs so let’s wait and see what happens.”
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Mansell je napisao/la:Evo razmisljanja nakon kvala:
NICO ROSBERG

“I’m disappointed as when I went to bed last night, I was hopeful of a good qualifying performance. In the morning, a few things didn’t work on my car, but the team did a good job and almost all of the systems were working for Qualifying, so we need to find out what happened. I did make a small mistake in Q3 which possibly cost me a place but it hasn’t quite come together for us this weekend. One good thing is that I will start on the clean side of the grid, and we will do our best to score some good points tomorrow.”

MICHAEL SCHUMACHER

“Clearly that was not an ideal start to the season, and I cannot deny that I am disappointed. It’s not about that KERS only worked intermittently or that I could probably have made it to Q3, but it is because our performance did not turn out as we expected. From our testing experience, we were around the pace of Ferrari, however this did not translate today. We faced more problems here than at the test with several issues throughout the whole weekend. We now have to look deeply into it to understand why it turned out to be like this, because for the moment we are not where we wanted to be.”

ROSS BRAWN

“Without doubt, today was quite a disappointing qualifying session for the team. We expected to be more competitive however we haven’t got the car working as well as we had hoped today. The fundamentals are good but we’ve had rather too many challenges this weekend to be able to get the most out of it. We are in good shape for the race tomorrow in terms of tyre availability and the car looked pretty reasonable on the longer runs so let’s wait and see what happens.”

Sve mi to mirisi na proslogodisnju sezonu, jer slicne su izjave davali i prosle sezone...nadam se da grijesim, no, kako je pocelo.... :roll:
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

ak niš drugo imaju dosta guma za utrku
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...isto su izjavljivali u Mcl...oni su to za sada pokazali (bar se ja tome nadam)...više bi trebala brinuti Schumyeva "dijagnoza" "We are not exactly where we want to be, but we don't know the reasons why this is the cars. You can have theories, but we want to analyse, understand and take action."
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Mika_bar
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Mika_bar »

Morgan Freeman je napisao/la:Jako sam razočaran jer vidim još jednu sezonu razočaranja za Schumia a to njemu sigurno ne treba. Pa čovjek ima 7 naslova drži večinu rekorda u F1 i zašto bi se sada u 42-oj godini borio za tamo neka 7. mjesta, pa zašto? To njemu sigurno nije treba da si ovako rasipa ugleda koji je stvarao 15 godina u F1 najbolje mu je da se povuče nego da nastavi s ovom sramotom.
Da, ja još ni danas ne shvaćam zašto se uopće i vratio?
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

e pa to boldano najviše zabrinjava.
Al treba uzet u obzir da je i sama staza u australiji specifična sama po sebi. Schumi je reko da su na testiranjima po brzini bili blizu Ferrarija i da je odjednom brzina nestala. E sad, kad pogledam rosberga na kvalama on je zaista tu kod oko Ferrarija, jedino kaj je problem to kaj Ferrari nije brz (na kvalama) da bi to bilo nešto pohvalno.
No, možda bu u samoj utrci bolje, ili pak kad se dođe u Maleziju.. bez obzira na kvale vjerujem da imaju dobar bolid, ne još posložen na pravi način ali kad se sve sredi bit će to dobro
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

mercedes..

dajte pocnite shvacati kako svijet formule funckionira..
rFactor F1 HR server Info
slika
I C E
Navijam za: Msc

Post Postao/la I C E »

Mislim da mercedes nije koritsio trkaci paket kojeg su bili spremili u baecrloni
Neno Koš
Navijam za: Renault F1

Post Postao/la Neno Koš »

I C E je napisao/la:Mislim da mercedes nije koritsio trkaci paket kojeg su bili spremili u baecrloni
mislim da je caka kod mercedesa da su koristili svoj trkaći paket u Barceloni, a ostali nisu zato su bili visoko. sad kad svi imaju pakete za Australiju stvari se mjenjaju, a Mercedes se čini svejedno trkaćim paketom približio vodećima, prije nego su imali svi iste pakete u Jerezu i prvih nekoliko dana Barcelone (prvih testova tamo).
Saša
Navijam za: USF1

Post Postao/la Saša »

Armanini je napisao/la:mercedes..

dajte pocnite shvacati kako svijet formule funckionira..
prosvijetli nas
Bolje biciklom u kurvanje,nego Mercedesom na utrku
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

I C E je napisao/la:Mislim da mercedes nije koritsio trkaci paket kojeg su bili spremili u baecrloni
Inace da. Cini mi se da je stara verzija spojlera bez onog dodatnog djela koji se nastavlja na zlijeb na spojleru.
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Sad je završila prva utrka i mislim da je odnos snaga pokazan više nego dovoljno gdje je tko.

I iskreno mislim da ce opet biti problema golemih za naš Mercedes GP, jedan Reb Bull malte ne i ne koristi KERS, Mclaren je odvozio svega 20 krugova na testiranjima i sada pokazuje zavidnu brzinu, da ne spominjem Petrova koji je opet bio ispred Alonsa. Sve u svemu naslucujem probleme.
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Očekujem puno bolje izdanje na sljedećoj utrci.
Nadam se da je ovo bio samo jedan loš vikend i da kad se dođe na stazu koja nije "ulična" da će i mečka bolje radit
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Nisam homofob, ali reklama je toliko gay da ne mogu vjerovati ! :D

http://www.youtube.com/watch?v=C9DBlGpn ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo neka se trkaju.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

dmarijon je napisao/la:Nisam homofob, ali reklama je toliko gay da ne mogu vjerovati ! :D

http://www.youtube.com/watch?v=C9DBlGpn ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
haha predobro :D samo mi nije jasno kako mogu tako red bull reklamirat. :? Ovo je više reklama za red bull nego za mercedes. :biggrin:
slika
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

K1M1 je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:Nisam homofob, ali reklama je toliko gay da ne mogu vjerovati ! :D

haha predobro :D samo mi nije jasno kako mogu tako red bull reklamirat. :? Ovo je više reklama za red bull nego za mercedes. :biggrin:
kako god bilo DAJTE MENI TE AUTE NA POČETKU REKLAME xD
oprostite ako ću sad ispasti noob no koji je taj lik koji im maše nakraju? xD
Odgovori