Ili nazoves max tv- ovce i kazes dajte osnovni extra paket i gledas na rtl-uF1NAC je napisao/la:pijat uzmi škale .. na krov nabodi na krov satelitsku i amen D:
Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- V3GI
- Rezervni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a

- Scorpyo
- Rezervni vozač

- Navijam za: Dobre utrke
Ali zato ostaneš bez MotorsTV...V3GI je napisao/la:Ili nazoves max tv- ovce i kazes dajte osnovni extra paket i gledas na rtl-uF1NAC je napisao/la:pijat uzmi škale .. na krov nabodi na krov satelitsku i amen D:
- Walter
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Ja sam na RTV SLO2 i oni na sajtu imaju prenos programa uživo.
Pitam se kada budu prenosili F1 hoće li isključiti prenos uživo.
- V3GI
- Rezervni vozač

- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Iskljuciti ce prijenosWalter je napisao/la:Ja sam na RTV SLO2 i oni na sajtu imaju prenos programa uživo.
Jedina ti je sansa naci Slovenski proxy ( al to je skoro pa nemoguce

- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
vraga je nemoguce najveci hakeri su slovenci 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
alogoc
- Navijam za: alonsa
Kad i na kojem programu?[/quotealien_ri je napisao/la:alogoc je napisao/la:emisija na BBC!!!!!
Upravo traje na stream2 preko satelita astra2b 28.2e
- redcode
- Navijam za: Nikoga
od svih programa bbc-ja na strimingu steka samo bbc one... aaaaa ne mos vjerovati...
nadam se da na http://livetv.ru/rs/allupcomingsports/7/" onclick="window.open(this.href);return false; nece
nadam se da na http://livetv.ru/rs/allupcomingsports/7/" onclick="window.open(this.href);return false; nece
-
Alonso-champ
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Walter je napisao/la:Ja sam na RTV SLO2 i oni na sajtu imaju prenos programa uživo.
nece sigurno
Alonsista hasta la muerte..
- Walter
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Toga sam se i plašio.Alonso-champ je napisao/la:Walter je napisao/la:Ja sam na RTV SLO2 i oni na sajtu imaju prenos programa uživo.
nece sigurno
- alien_ri
- Navijam za: MSC
Ja sam u trenutku tvog posta trazio po BBC kanalima, pa i gledao na http://www.tvguide.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false; necu li negdje nesto naci, ali nigdje ni "F" od Formule.alogoc je napisao/la:Kad i na kojem programu?alien_ri je napisao/la:alogoc je napisao/la:emisija na BBC!!!!!Upravo traje na stream2 preko satelita astra2b 28.2e
Ocito se preko satelitske moze dobiti nesto vise za razliku od Internet stream-ova. Takodjer u tu grupu spada Red Button kojeg nema sanse dobiti na stream-u, barem ja jos nisam pokruzio kako.
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
-
alogoc
red button je stream 2 na satelitu, sad vrte pregled prosle sezone
- alien_ri
Hvala na pojasnjenju
Znaci samo na satelitskoj? Na iPlayer-u to ne radi?
M.Schumacher:
- pinkdpanter
- Rezervni vozač

- Navijam za: kimi raikkonen
Bnet ima u paketu SLO2, i kaj očete reć da tu nebu prenosa f1, odnosno da bu to blokirano, pa kaj bu u to vrijeme onda na slo2, ne kužim pa ja plačam Bnet zbog tog programa, a oni meni prodaju muda pod bubrege. Bumo vidli,tj bum ih sutra zvao i pitao !
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
-
batiCRO
- Navijam za: Button
pozz ljudi.. ja vas več duže vrijeme pratim.. a sad sam se odlucil na sljedeći korak i registriral se...
i mene muče iste brige ko i večinu vas.. imam dvije opcije.. kupit mpg4 i probat nac slovence ak je moguce, ili na ORF1(jer to lovim na tv-u) tam je f1 išao. A može li mi netko reč dal bude i ove godine?
- King iCool
- Veteran

- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Da, ORF 1 će prenositi i ove godine. Imaš u petak prvi slobodni trning pa zatim kvale i trku naravno.batiCRO je napisao/la:pozz ljudi.. ja vas več duže vrijeme pratim.. a sad sam se odlucil na sljedeći korak i registriral se...i mene muče iste brige ko i večinu vas.. imam dvije opcije.. kupit mpg4 i probat nac slovence ak je moguce, ili na ORF1(jer to lovim na tv-u) tam je f1 išao. A može li mi netko reč dal bude i ove godine?
-
batiCRO
- Navijam za: Button
odlično.. bolje bi moglo bit samo da znam njemački...King iCool je napisao/la:Da, ORF 1 će prenositi i ove godine. Imaš u petak prvi slobodni trning pa zatim kvale i trku naravno.batiCRO je napisao/la:pozz ljudi.. ja vas več duže vrijeme pratim.. a sad sam se odlucil na sljedeći korak i registriral se...i mene muče iste brige ko i večinu vas.. imam dvije opcije.. kupit mpg4 i probat nac slovence ak je moguce, ili na ORF1(jer to lovim na tv-u) tam je f1 išao. A može li mi netko reč dal bude i ove godine?
može li mi neko reč.. ako sam slovence primal na analognu antenu znači li to da bum i sad preko mpg4 playera mogel gledat?
- homersimpson
- Početnik

ako blokiraju vidjet ćeš crni ekran, raznobojne vertikalne pruge ili snijeg to što ti plačaš Bnet ili bilo koji drugi program njih nije briga - bar ih nije bilo prošlih godina - isto je i na MaxTV, OptiTV, iskonu ...pinkdpanter je napisao/la:Bnet ima u paketu SLO2, i kaj očete reć da tu nebu prenosa f1, odnosno da bu to blokirano, pa kaj bu u to vrijeme onda na slo2, ne kužim pa ja plačam Bnet zbog tog programa, a oni meni prodaju muda pod bubrege. Bumo vidli,tj bum ih sutra zvao i pitao !
-
alogoc
kolko vidim na rasporedu maxtv-a Sport1 nece prenosit 1.trening u petak u pol 3
- 7Times
Danas sam montirao satelitsku, na Thor imam RTL i dva RAI Sport-a.
Cuo sam da prenose F1 ali nisam siguran da li skrembluju kad je utrka.
Prije nisu.
Cuo sam da prenose F1 ali nisam siguran da li skrembluju kad je utrka.
Prije nisu.
-
LewisF1
- Navijam za: Lewis Hamilton
Kupio sam danas satelit sa dva LNB jer vidim da ne bude niš od naših.
Nakon puno muke sam našao Astru gdje je RTL, ali onu sa BBC ne mogu nikak. Može mi netko reći što mi je sad činiti kad imam Astru sa RTLom? Da bi uhvatio BBC je li treba još kamo tanjur pomicat i gdje bi mi trebao biti drugi LNB u odnosu na onaj sa RTLom? Htio bi da mogu vidjet obje Astre istovremeno ako je moguće?
Nakon puno muke sam našao Astru gdje je RTL, ali onu sa BBC ne mogu nikak. Može mi netko reći što mi je sad činiti kad imam Astru sa RTLom? Da bi uhvatio BBC je li treba još kamo tanjur pomicat i gdje bi mi trebao biti drugi LNB u odnosu na onaj sa RTLom? Htio bi da mogu vidjet obje Astre istovremeno ako je moguće?
-
grumf
- Navijam za: ferrari
zašto ja nemam bbc na hotbird-uroljicz je napisao/la:Jedno pitanje.
Nastimao sam astru na 28.2, stream-ve imam,kompletan paket Skay mi otvara(CS) ali BBC-HD i BBC one HD neotvara.Tu je bila najava da ce ici F1.uopste namam signala
hvala
RESENO..na hotbirdu 13.0 otvara bez problema
- alien_ri
Malo sam bacio pogled na TV Guide-ove, pa sam nasao kvale na slijedecim programima:
ORF1, SLO2, RTL, BBC1, RAI 2
BBC pocinje sat vremena ranije, moguce da bude prije neka emisija tipa F1 studio
ORF1, SLO2, RTL, BBC1, RAI 2
BBC pocinje sat vremena ranije, moguce da bude prije neka emisija tipa F1 studio
M.Schumacher:
- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
...ne - ako si ih gledao na analognu znači da ih i dalje možeš gledati na analognu TV jer taj dio na koji ih primaš analogno još nisu digitalizirali pa ti digitalni prijemnik tu ne može ništa pomoći...kada će taj dio slovenije digitalizirati moći ćeš ih gledati preko digitalnog prijemnika...batiCRO je napisao/la: može li mi neko reč.. ako sam slovence primal na analognu antenu znači li to da bum i sad preko mpg4 playera mogel gledat?
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- kevin
- Navijam za: Hamilton
Hoće li se moći pratiti preko neta Slo 2 ili to oni samo povremeno idu uživo 
kad bi svaki čovjek bio čovjek,onda bi svaki kamen bio dragulj
-
conordoo
- Navijam za: MS i 46
ok ekipa..bbc1 london (onaj koji ide na iplayer)
http://www.bbc.co.uk/bbcone/programmes/ ... 2011/03/26" onclick="window.open(this.href);return false; (kvale u 6 (5 uk time) prijenos i snimka u 14 (13 uk time))
http://www.bbc.co.uk/bbcone/programmes/ ... 2011/03/27" onclick="window.open(this.href);return false; (trka u 8 (7 uk time) naravno prijenos)
i ono zasto BBC valja su face iza mikrofona:
Commentator David Coulthard
Commentator Martin Brundle
Presenter Jake Humphrey
Participant Eddie Jordan
samo da stream ne pukne
http://www.bbc.co.uk/bbcone/programmes/ ... 2011/03/26" onclick="window.open(this.href);return false; (kvale u 6 (5 uk time) prijenos i snimka u 14 (13 uk time))
http://www.bbc.co.uk/bbcone/programmes/ ... 2011/03/27" onclick="window.open(this.href);return false; (trka u 8 (7 uk time) naravno prijenos)
i ono zasto BBC valja su face iza mikrofona:
Commentator David Coulthard
Commentator Martin Brundle
Presenter Jake Humphrey
Participant Eddie Jordan
samo da stream ne pukne