F1 PROGNOZA UTRKA (ex kladara) - PITANJA, KRITIKE, KOMENTARI
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- luka_kimi
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimi
Re: F1 PROGNOZA UTRKA (ex kladara) - PITANJA, KRITIKE, KOMEN
OK, u dogovoru s kolegama odlučeno je da vam se ispuni želja. Gađat ćemo prvu desetorku. 

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Samo da ispravim sam sebe,12 bodova sam mislio napisat a ne 20Chuck Norris je napisao/la:
Ako sam dobro zbrojio(nek ispravi me neko ako griješim) za točno pogođen poredak se može dobiti samo maximalno 20 bodova dok za pogođene dnf-ove čak 11,a za dvoboje više od 15(da sad ne računam).
...put u raj nije posut ružama...
- luka_kimi
- Moderator
Ekipa, kako vi odlučite, tako će i biti. Anketa je postavljena.MAXY je napisao/la:pozdrav
s obzirom da je istekla predlanjska kazna za amatere, dotični se mogu prijavit u kladionicu ove godine ili...?

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- luka_kimi
- Moderator
TRENUTNE EKIPE:
Force Croatia - spacedoc, Steering wheel
Scuderia Ferrari GP - Ferrari-BiH, Scuderia
FINEGI Team - F1NAC, V3GI
McFerrari - luka_kimi, Arai
FE Team - Chuck Norris, Schumy.d
The Toonblue GP - bluemonday, Toon Army
Kisell Tean - Mansell, K1M1
P@rking GP - King iCool, P@rtibrejker
No Name Team - lux007, Dani
Istrian Drinking Team - spojler, 130R
Prijave naravno još uvijek traju, čekamo branitelje naslova Alliance GP, čekamo 227 GP, kao i Schurrari GP koji je fantastično debitirao u šrošloj sezoni.
Force Croatia - spacedoc, Steering wheel
Scuderia Ferrari GP - Ferrari-BiH, Scuderia
FINEGI Team - F1NAC, V3GI
McFerrari - luka_kimi, Arai
FE Team - Chuck Norris, Schumy.d
The Toonblue GP - bluemonday, Toon Army
Kisell Tean - Mansell, K1M1
P@rking GP - King iCool, P@rtibrejker
No Name Team - lux007, Dani
Istrian Drinking Team - spojler, 130R
Prijave naravno još uvijek traju, čekamo branitelje naslova Alliance GP, čekamo 227 GP, kao i Schurrari GP koji je fantastično debitirao u šrošloj sezoni.

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Bibi i ja cemo igrati takodjer (za Ying&Yang i ove godine)
Pozdrav
Pozdrav
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
A šta su uopće skrivili da su bili pod kaznom?luka_kimi je napisao/la:Ekipa, kako vi odlučite, tako će i biti. Anketa je postavljena.MAXY je napisao/la:pozdrav
s obzirom da je istekla predlanjska kazna za amatere, dotični se mogu prijavit u kladionicu ove godine ili...?
Btw. glasao za svejedno mi je...
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
King iCool je napisao/la: A šta su uopće skrivili da su bili pod kaznom?
Imas na prvoj stranici ove teme, odmah na pocetku ako se ne varam.

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ah daa, to su bili oni... sjećam se.Scuderia je napisao/la:King iCool je napisao/la: A šta su uopće skrivili da su bili pod kaznom?
Imas na prvoj stranici ove teme, odmah na pocetku ako se ne varam.
TNX Scud!
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ja sam glasao za NE. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. 

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Također glasao za ne
...put u raj nije posut ružama...
- luka_kimi
- Moderator
Anketa je gotova, rezultat je jasan i glasan. Eventualna prijava ekipe Amateri GP za novu sezonu bit će odbijena. 

- MAXY
- Navijam za: Amateri GP
pozdrav ljudi...
javljam se da zahvalim ovoj desetorci koja se u anketi nije izjasnila protiv sudjelovanja amatera gp.
očito ima onih koji nisu zlopamtila, već su svijesni da bi tako snažna ekipa kao amateri gp drastično pojačala konkurenciju u ovom natjecanju...
no dobro... rezultati su takvi kakvi jesu... ove godine nema ni potrebe da pokušavamo slat prijavu... pa se vidimo možda s istom anketom dogodine...
javljam se da zahvalim ovoj desetorci koja se u anketi nije izjasnila protiv sudjelovanja amatera gp.

očito ima onih koji nisu zlopamtila, već su svijesni da bi tako snažna ekipa kao amateri gp drastično pojačala konkurenciju u ovom natjecanju...
no dobro... rezultati su takvi kakvi jesu... ove godine nema ni potrebe da pokušavamo slat prijavu... pa se vidimo možda s istom anketom dogodine...

Amateri GP - dvostruki prvaci F1 kladionice 2009.
- Scuderia
- Moderator
Anketa je po meni bila potpuno besmislena, no bio sam nadglasan od svojih kolega ( luke i K1M1-ja), i tako je postavljena ova anketa. Rezultat vise nego jasan.
4:12
Zadnju opciju i ne racunam, jer vecina ljudi vas je zaboravila, a ima i dosta novih ljudi koji nisu uopce upoznati sa situacijom kakva je bila.
Tako da....
4:12
Zadnju opciju i ne racunam, jer vecina ljudi vas je zaboravila, a ima i dosta novih ljudi koji nisu uopce upoznati sa situacijom kakva je bila.
Tako da....

- Schumy.d
- Legenda
Gledaj, VARAO SI. I to javno.MAXY je napisao/la:pozdrav ljudi...
javljam se da zahvalim ovoj desetorci koja se u anketi nije izjasnila protiv sudjelovanja amatera gp.![]()
Samim tim potezom si pokazao jedno veliko nepoštovanje (da se grublje ne izrazim) prema voditeljima i prema ostalim sudionicima ove kladionice.
I nemamo uopće o čemu pričati više... Svaki normalan član vas neće podržati.
- MAXY
- Navijam za: Amateri GP
varao nisam ja već moj kolega...Schumy.d je napisao/la:Gledaj, VARAO SI. I to javno.MAXY je napisao/la:pozdrav ljudi...
javljam se da zahvalim ovoj desetorci koja se u anketi nije izjasnila protiv sudjelovanja amatera gp.![]()
Samim tim potezom si pokazao jedno veliko nepoštovanje (da se grublje ne izrazim) prema voditeljima i prema ostalim sudionicima ove kladionice.
I nemamo uopće o čemu pričati više... Svaki normalan član vas neće podržati.
al neću se više vraćat na to.
dvije bitne stvari treba napomenuti:
1. vodstvo kladionice nas je kaznilo zabranom nastupa u 2010.
2. pouku smo naučili i kaznu odslužili
ili ti misliš da je vanzemaljčev pokušaj stjecanja nedopuštene prednosti na jednoj jedinoj utrci u 2009. sezoni toliko drastičan i nevjerojatan potez da zaslužuje doživotnu zabranu. nije ovo valjda forum katoličke mladeži pa ste svi sveci ovdje?
svakodnevno smo svjedoci raznoraznih varanja u sportu i dok se jedni zgražaju nad tim, drugi ih podržavaju...
maradonina i henryijeva "božja ruka" je bilo varanje, al šta misliš da je nekog u argentini i francuskoj bilo briga za to... ne nije... klanjali su im se ko bogovima...
šumaherovo zabijanje u žaka 1997. je bilo varanje. i jel vozio šumaher opet f1 slijedeće godine? jest. da ne nabrajam i sve druge njegove "poteze" vrijedne spomena u ovom kontekstu. i tebi je taj varalica idol, a ovdje se meni praviš svetac i zgražaš nad vanzemaljčevim varanjem.
evo i alonso u singapuru 2008. je varao i svi smo svijesni toga. dal sam ja zbog toga prestao navijat za njega? ne nisam, al ja ne gajim iluzije da sam svetac...
Amateri GP - dvostruki prvaci F1 kladionice 2009.
- Schumy.d
- Legenda
Nisam ni ja svetac, ali koliko vidim, ja sam u većini ljudi koja je glasovala, a znaš kako se kaže: "3 glave su pametnije od jedne"
- luka_kimi
- Moderator
Evo, ja ću svom kolegi Scuderiji dati punomoć da riješi ovu situaciju. Stojim iza njega štogod on odlučio. 

- Scuderia
- Moderator
Slucaj Amateri GP
Anketa je bila postavljena, omjer je bio 12:4 da im se zabrani nastup ove sezone. I postuje se izbor vecine. Ne vjerujem da bi se ista promijenilo i iduce godine, i tamo one druge, pa ja objavljujem sljedece :
Potpuni DSQ ekipe Amateri GP iz ovog natjecanja. Do kraja rada ove kladionice, nemaju pravo nastupa.
Argumenti za potpuni DSQ :
- afera vanzemaljac -
-pravljenje voditelja budalama
- POZIVANJE NA PRAVILA DRUGIH SUDIONIKA, A U TOM TRENUTKU/MOMENTU KRSE ISTE
- bespotrebno ulazenje u konflikte sa ostalim clanovima/natjecateljima + bespotrebni kilometarski postovi
-kladionica je bila skoro pred zatvaranjem, cudo je spasilo zatvaranje iste
-odlazak pojedinih clanova/natjecatelja iz F1 kladionice
Rok zalbe ovdje u ovoj temi, ili meni na pp, ne postoji.
Svako eventualno pisanje clanova te ekipe u ovoj temi, ce se brisati, te ako i dalje nastave, sankcionirati.
Odluka stupa na snagu: Odmah
Anketa je bila postavljena, omjer je bio 12:4 da im se zabrani nastup ove sezone. I postuje se izbor vecine. Ne vjerujem da bi se ista promijenilo i iduce godine, i tamo one druge, pa ja objavljujem sljedece :
Potpuni DSQ ekipe Amateri GP iz ovog natjecanja. Do kraja rada ove kladionice, nemaju pravo nastupa.
Argumenti za potpuni DSQ :
- afera vanzemaljac -
-pravljenje voditelja budalama
- POZIVANJE NA PRAVILA DRUGIH SUDIONIKA, A U TOM TRENUTKU/MOMENTU KRSE ISTE
- bespotrebno ulazenje u konflikte sa ostalim clanovima/natjecateljima + bespotrebni kilometarski postovi
-kladionica je bila skoro pred zatvaranjem, cudo je spasilo zatvaranje iste
-odlazak pojedinih clanova/natjecatelja iz F1 kladionice
Rok zalbe ovdje u ovoj temi, ili meni na pp, ne postoji.
Svako eventualno pisanje clanova te ekipe u ovoj temi, ce se brisati, te ako i dalje nastave, sankcionirati.
Odluka stupa na snagu: Odmah

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Kako ide to s logotipima (novi sam u kladionici
) sta svaki team radi svoj ili naprave voditelji pa podjele i dal je obavezno imati logo ??

- Schumy.d
- Legenda
Ma nema veze logotip, to je ionako forme radi.V3GI je napisao/la:Kako ide to s logotipima (novi sam u kladionici) sta svaki team radi svoj ili naprave voditelji pa podjele i dal je obavezno imati logo ??

Tek toliko, svaka momčad ima svoj, pa možete i vi svoj napraviti. A i ne morate, stvar je na vama.

- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
- Navijam za: Lotus F1 team
evo moj timski kolega se konsultovao s mnom i naravno idemo u dobranu naslova...
neka pobijedi najbolji
neka pobijedi najbolji

- blekii
- Prvak F1 kladionice 2010.
... slažem se kolega neka najbolji pobjedi...
... inače smo spremili malo konzervativniji bolid, kao dobru platformu za updateve tokom sezone, nešto kao i prošle godine kad smo "eksplodirali" na pola sezone ...
... inače smo spremili malo konzervativniji bolid, kao dobru platformu za updateve tokom sezone, nešto kao i prošle godine kad smo "eksplodirali" na pola sezone ...

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
iako sam u debitanskom timu valjda ce bit bolje od HRT 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Nemoj sumljati u nase znanje i SRECUF1NAC je napisao/la:iako sam u debitanskom timu valjda ce bit bolje od HRT

- Silver_Neelsen
- Navijam za: Nikoga
Prijavio bih 227GP team opet. Isti sastav kao prošle sezone. 18. u poretku vozača na kraju. Ah, bar više nisam rookie