Mislim, nije tolko ni bitno, ali definitivno jedva čekam novu makinu, sa jakim prednjim gripom

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
LOLF1NAC je napisao/la:hahaha prosvjetilo si krivu sliku. Gle mozes odma uocit razliku u prednjem krilu na gornjoj i donjoj slici ja bi reko da je donja slika ovogodisnji bolid a gornja valjda novitet
sorry igor18, nije bilo namjerno. to sam ja probal (donja slika) mgp w01 ili bolid iz 2010. pretvoriti u photoshopu da čim više sliči onome koji je novi - kojeg su stavili mercedesovci na svoju stranicu. jer mi se činilo da nije pravi bolid nego nacrtani! pa da to sa ovim starim bolidom koji je uslikan na jednom testiranju demantiram, ništa specijalno.Igor18 je napisao/la: ak je to prava slika kako bi novi bolid trebao izgledat
V3GI je napisao/la:Ako tako izgleda ljepši je od ferrarija
Zna schumi sklepat bolid
Da li je ljepšiIgor18 je napisao/la:Lijepši od FerrarijevogA kada bude i službeno predstavljen biti će još lijepši (i brži)
vidjet ćemo uskoroF2004_the_best_ever je napisao/la:Da li je ljepšiIgor18 je napisao/la:Lijepši od FerrarijevogA kada bude i službeno predstavljen biti će još lijepši (i brži)
, to je subjektivna stvar a da li je brži
, tu je mjerodavna jedino štoperica.
Vleki je napisao/la:pogledajte filmić do kraja, molim! link
ross govori neke ključne riječi (prednosti) u odnosu na predhodnika.
Ako nekoga zakaci nosom presijeci ce ga na polaDodi_napalm je napisao/la:uffff kakav nos bolida.. ko da ga je neko lopatom opalil..
nek samo bude brz