ajd ajd igrat ću,imam octa doma,nacjedim jabuke i malo mineralne i eto,jeftinije od tvogZweki je napisao/la:Obzirom da nećeš probat, neću ti ni reći za igru.
A što se tiče te plave piconjele, da pogodio si i to odmah iz prve.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ajd ajd igrat ću,imam octa doma,nacjedim jabuke i malo mineralne i eto,jeftinije od tvogZweki je napisao/la:Obzirom da nećeš probat, neću ti ni reći za igru.
A što se tiče te plave piconjele, da pogodio si i to odmah iz prve.
kvalitetno,ne dalmatinsko,Badel Pelinkovac47 je napisao/la:pa jel nije iz Zadra?! šta bi trebo pit ak ne dalmatinsko
70-ak kuna a nije ti ni zaljuljalo ako treniraš redovno,hočeš moj recept? malo je jako ali isplati se,plus brže se napit ne možeš,i NAPOMENA;samo za osobe starije od 18 godina;padobranac je napisao/la:prošlu subotu:
1. crno vino 0,25 l
2. konjak (brandy) 0,12 l
3. pivo 0,5 l
4. lavov 0,03l
nis strasno
Zemljotres ga zovem,al nije ni tvoje ime daleko,za amatere,ako si iskusan samo ti je tlo nestabilnoSchumy.d je napisao/la:Schuey, koje je ime ovog tvog koktelčića?
Sigurno "Rigoletto party"
lakše češ 3 dcl tog popit nego ovog ali ovo je legalno i godine iskustva i dosade po birtijamaF1NAC je napisao/la:po tvom opisu to je gore od absintha
ne ne,ne rigaš,praksaF1NAC je napisao/la:mah i ja sam isto znao mjesat svasta od likera do vodke i tako toudre te brzo al rigas uf
heh,da si vidio nakon skupa nebi ti bilo dvojbeno u kakva zemljo-pomična stanja se znam dovest tako da odgovor je-NEArmanini je napisao/la:schuey - ovaj tvoj zemljotres.... to se ti ne salis?
Born to be wildArmanini je napisao/la:ma pitam jer meni taj mix izgleda kao samoubojstvo
Zweki je napisao/la:[ http://img580.imageshack.us/img580/7956/dsc8033d.jpg ]
A iza lonac graha i zelja.