Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Igor18 »

Vleki je napisao/la:bravo vettel i schumi - i četvrti naslov je tu!!!! (ROC)
Joj... kad bi deda vozio merđo ko ove bagy-je :lol:
Ipak sezona nije bez trofeja haah :D

U nedovoljno konkurentnom automobilu Michael nije mogao pokazati impresivno vozačko umijeće
Michael is faster than you!!
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Dodi_napalm »

http://en.espnf1.com/mercedes/motorspor ... 35698.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dosta toga je rekel, malo čudno zvuči, gotovo ko neki oblik zavjere :)
Uglavnom, vatre u njemu ima. samo da auto bude ok!!!
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Dodi_napalm je napisao/la:http://en.espnf1.com/mercedes/motorspor ... 35698.html
Dosta toga je rekel, malo čudno zvuči, gotovo ko neki oblik zavjere :)
Uglavnom, vatre u njemu ima. samo da auto bude ok!!!
Nije ni čudo da se je Nico nije žalio... 5 stupnja više krila...ko, da vozil u Monacu.
slikaslikaslika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Znači da nije sve crno i bijelo. Isti auto ali samo iz vana.
Očito je tijekom cijele sezone bilo puno previše problema na Schumijevom autu, ovo je očito samo jedan mali dio koji je iznjeo u javnost, nikad mi ispred tv ekrana ili kompijutera ne možemo znati šta se događa unutar ekipe. Mi samo vidimo rezultate u sekundama, stotinkama sekunde ili konačnim pozicijama na kraju utrke.
Eto, usprkos svim problemim sa autom koje je imao same vožnje bile su dobre, da nije bilo toliko problema sigurno da bi bilo i puno boljih rezultata.
Vjerujem da će sljedeće sezone biti automobil na razini kakvu zahtijeva Schumacher, tim više što je i Mercedes dao potporu.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ma sumnjam da je u pitanju teorija zavjere,prije bih rekao da je to šlampavost i aljkavost njegovih inženjera.za te stvari je zadužen vozačev glavni inženjer,čovjek koji je odgovoran da na njegovom autu sve bude onako kako on želi i da sve radi kako treba...čini mi se da su se baš zbog th stvari odlučili na kadrovske promjene
Miran
Navijam za: Mika Hakkinen

Post Postao/la Miran »

Ovo se mora pročitat, odlično napisano haha :) :
Schumi's Sekret Tageblog: My Season
"...I don't think I am going to be too much invited to the Barrichello ranchero for Christmas but that is the price you have to swallow." :D predobro
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

in Hungary Barrichello tried to go for a small gap that I was trying to fill with Mercedes. His fault, but what can you do. If that had been Ralf his car would have been in pieces and we would both be laughing about it after the race.

LOL :D

EDIT:
Having been Father Christmas to Rosberg in Brazil, how is he repaying me? On the third corner, he dives up the inside when I have been delayed by Barrichello, forcing me wide onto dirtiness and then I am spinning in front of the Force India

e moj Nico.. kad ćeš naučit da onaj drugi auto, koji je iste boje kao i tvoj igra za istu momčad.?!
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Fini pogled na sezonu i slažem se sa skoro svim, ali dajem lijevi nožni palac ako je to stvarno Schoo napisal. :)
slika
Miran
Navijam za: Mika Hakkinen

Post Postao/la Miran »

Dodi_napalm je napisao/la:Fini pogled na sezonu i slažem se sa skoro svim, ali dajem lijevi nožni palac ako je to stvarno Schoo napisal. :)
naravno da nije
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Schumacher: Mercedes will do better in 2011

Michael Schumacher reckons Mercedes Grand Prix will be able to make a ‘powerful leap forward’ in 2011 and he is hopeful the Brackley-based team will again be able to battle it out at the front of the grid and challenge the likes of Red Bull, Ferrari and McLaren.

Schumacher struggled in 2010 and after three years in retirement, his comeback season was no fairytale.

Indeed he was comprehensively beaten by his team-mate, Nico Rosberg and scored around half as many points. Despite that though, the 41-year-old is convinced he will be able to do better in 2011.

“I was away from the sport for three years. I am not 25 anymore, but 41. The car was a compromise and together with the structure of the tyres it was difficult to drive in such a way as I would like,” Schumacher told Germany’s Auto Motor und Sport.

“I braked as late as possible and tried to take as much speed into the corners as possible. But with these tyres, on our car, you had to make compromises and it is not always simple.

"There were many question marks throughout the season. But I am convinced they will not be there in 2011. We are clearly in a better situation for next year, because of the immense support from Mercedes.

"Nevertheless we must not be presumptuous that we will automatically fight for the championship. We will make a powerful leap forward – and, if everything goes well, we will win.”
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

sa ovim se potpuno slažem i smatram da je schumacher sve svoje naslove osvojio na nepravedan način.ustvari pročitajte razmišljanja od stirlin mossa.uglednog vozača formule 1.
F1 legenda Stirling Moss smatra da se tek ove sezone vidjelo koliko Schumacher vrijedi kad je imao jakog timskog kolegu...

81-godišnji Moss očito previše ne voli Schumachera, a smatra da je svojim ovogodišnjim nastupima potpuno uništio svoju reputaciju.

Nikad ga dosad nismo vidjeli kako vozi uz bok jednako dobrog timskog kolege''To što je on sedmerostruki F1 prvak potpuno uništava reputaciju i ugled titule svjetskog prvaka. Bilo ga je svugdje ove sezone,'' izjavio je britanski vozač koji je vozio od 1951. do 1961. godine.

''Nikad ga dosad nismo vidjeli kako vozi uz bok jednako dobrog timskog kolege. U Ferrariju toga nije bilo i zato smo stekli krivi dojam o njemu,'' dodao je Moss pa zaključio:

''No to što nastavlja i sljedeće sezone je zanimljivo, iako iskreno ne bih bio previše zabrinut da vozim protiv njega.''

=D> =D>
slika
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

senamozart je napisao/la:sa ovim se potpuno slažem i smatram da je schumacher sve svoje naslove osvojio na nepravedan način.ustvari pročitajte razmišljanja od stirlin mossa.uglednog vozača formule 1.
F1 legenda Stirling Moss smatra da se tek ove sezone vidjelo koliko Schumacher vrijedi kad je imao jakog timskog kolegu...

81-godišnji Moss očito previše ne voli Schumachera, a smatra da je svojim ovogodišnjim nastupima potpuno uništio svoju reputaciju.

Nikad ga dosad nismo vidjeli kako vozi uz bok jednako dobrog timskog kolege''To što je on sedmerostruki F1 prvak potpuno uništava reputaciju i ugled titule svjetskog prvaka. Bilo ga je svugdje ove sezone,'' izjavio je britanski vozač koji je vozio od 1951. do 1961. godine.

''Nikad ga dosad nismo vidjeli kako vozi uz bok jednako dobrog timskog kolege. U Ferrariju toga nije bilo i zato smo stekli krivi dojam o njemu,'' dodao je Moss pa zaključio:

''No to što nastavlja i sljedeće sezone je zanimljivo, iako iskreno ne bih bio previše zabrinut da vozim protiv njega.''

=D> =D>
Apsolutno se ne slažem s ovim......Jest da mu je ova sezona bila prlično slaba,ali njegovih 7 titula mu ne more niko oduzet,a ni osporit.Ipak triba znat nekog đavla da bi osvojia 7 titula svjetskog prvaka.....Tipične engleske pi***rije
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

opet stirling moss valja gluposti,boli njegovih nula naslova a schumacherovih SEDAM :D
čuj na nepravedan način osvojeni naslovi,koje gluposti.
mislim,kako netko može misliti da prosječan vozač može osvojiti sedam naslova u formuli 1,i biti u direktnoj borbi za bar još tri.šta onda misliti o vozačima koji imaju po jedan,dva ili tri naslova,ili čak nula naslova...
istina,čovjek je bio bog u ferrariju i nitko mu ništa nije mogao.ferrari je imao dobitnu kombinaciju za apsolutnu dominaciju,i sad su oni trebali dovesti raikkonena da se takmiči sa schumacherom unutar ekipe da bi stirling moss mogao reći: bravo schumi,dobar si.
hajdemo osporiti i alonsove naslove,Sennina dva naslova,Mansellov naslov itd. jer tobože oni nisu imali jakog vozača sa timskog kolegu dok su ih osvajali.
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

stirling moss prokleti flejmer foruma.. :D
a i složit se s njim je uff
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

ne se obazirat na takve antinjemačke provokacije, znamo da engleze boli svaki njemački uspjeh (sjetimo se povijesti ;) ) i svakom svojoj izjavom samo to potvrđuju iako se odavno dobro zna a da ne spominjemo englesku mržnju prema Hrvatima
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Ma za ovu izjavu Mossa mogu se samo nasmijati i reči ajde stari bolje šuti.
Nebi se on brinuo da vozi protiv njega, da naravno, stari pa ti više nemreš ni na plejki vozit!
Po njemu Alonsove su također potpuno nezaslužene. Jer, on je svoje titule osvojio kad je pokraj sebe imao nedoraslog timskog kolegu.
Tako da Alonso 0 bodova!!!
Naravno nisam nigdje vidil da neš govori kontra svojih zlatnih engleza

Deda, bolje ti je da šutiš, uživaj u penziji i ostatku života, imaš 81 godinu provedi to u miru i uživaj a nemoj lupetat budalaštine.
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2490 ... r-in-pack/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mansell vjeruje da je Mercedes sljedeće iznenađenje u F1, te da Schoo ima još dosta toga za pokazati. Sve je fino obrazloženo pa mi ostaje samo se složiti s navedenim. ;)
slika
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

vidc je napisao/la: hajdemo osporiti i alonsove naslove,Sennina dva naslova,Mansellov naslov itd. jer tobože oni nisu imali jakog vozača sa timskog kolegu dok su ih osvajali.
Ispravak netocnog navoda,Sennina 3 naslova,ali nije vazno,iduce godine svi u Mostar jer tamo dolazi Sumi i ekipa.
http://www.24sata.hr/f1/legendarni-schu ... akl-199853" onclick="window.open(this.href);return false;
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

A.Senna je napisao/la:
vidc je napisao/la: hajdemo osporiti i alonsove naslove,Sennina dva naslova,Mansellov naslov itd. jer tobože oni nisu imali jakog vozača sa timskog kolegu dok su ih osvajali.
Ispravak netocnog navoda,Sennina 3 naslova,ali nije vazno,iduce godine svi u Mostar jer tamo dolazi Sumi i ekipa.
http://www.24sata.hr/f1/legendarni-schu ... akl-199853" onclick="window.open(this.href);return false;
'ajde nek se neka zvijezda i Mostara sjetila :D
slika
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

evo ako nekog navijač ili ti ga simpatizera schumija zanima, malo mi je dosadno pa sam našel filmić jednog starta schumija koji je bio jedan od svijetlijih trenutaka ove sezone! uživajte u njegovom osobnom iskustvu prvog kruga vn njemačke :doubt:
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Još malo o povratku:

http://www.autosport.com/news/report.php/id/88678" onclick="window.open(this.href);return false;

@vleki, odličan video. Kako je samo riješio ovu trojicu. Otresao ih kao slinu.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

kowalski je napisao/la:Još malo o povratku:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/88678" onclick="window.open(this.href);return false;
@vleki, odličan video. Kako je samo riješio ovu trojicu. Otresao ih kao slinu.
hvala @kowalski
evo ako vas zanima još malo više o michaelu:

http://edition.cnn.com/2010/WORLD/europ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. filmići su malo duži, točnije ima ih tri komada na toj stranici pa ko može i kome se da nek izvoli

ukratko govori o njegovom uspjehu u motosportu opčenito, pa o njegovom humanitarnom radu kroz manifestacije i tekme koje odigra, pa do njegovog prijateljskog odnosa sa vettelom u rocu i opčenito i jedan sitan detalj koji je mene osobno najviše fascinirao- jedan od filmića je o motorima i kako objašnjava schubertovom stručnjaku kao treba podesiti kacigu, da može bolje čuti zvuk motora jer mu se navodno previše isprepletao zvuk zraka od turbulencije: mislim da taj detalj dovoljno govori o kakvoj picajzli je riječ -u pozitivnom smislu ovo mislim. možete si zamisliti kako je raditi sa njim dok je riječ o set upu bolida recimo :D
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

'Nova pravila naškodit će prljavom vozaču kao što je Schumacher'
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/n ... acher.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

evoo da nabacim komentar,samo par dana nakon što sam iznio mišljenje i nekima dobropoznate činjenice (topic;Ayrton Senna) o Mossu,čovjek potvrđuje isto. Nema smisla uopće raspravljati o njemu jer sve se zna,kakv je,čime je opterećen i između ostaloga,jedan je pojam važan-ovo je međusezona i nema vijesti pa svaka glupost izlazi u javnost,nisi ga mogao čuti kada su govorili "pravi" vozači jel nitko ga nije šljivio ni dva posto kao ni njegovo mišljenje
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

vegi696 je napisao/la:'Nova pravila naškodit će prljavom vozaču kao što je Schumacher'
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/n ... acher.html" onclick="window.open(this.href);return false;
...jel MS prljav ili nije je pojedinačni dojam no olinjalo prdalo tu svoju tvrdnju nije potkrijepio nikakvim argumentom jer ga nema - na ovakve izjave se ne bismo trebali osvrati već ih eventualno stavljati u viceve...
...eh da je 1962. u Goodwoodu stari jet-setter imao manje sreće bili bi lišeni ovih njegovih gluposti...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Odgovori