Nico Rosberg
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- matrix_23
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: M. Schumachera
Re: Nico Rosberg
Imam osjećaj da je Nico danas mogao do postolja, ali opet nije imao sreće.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Veliki peh za Rosberga. Bio je brz po onakvim uvjetima i možda bi se borio za pobjedu da ga Webber nije pokupio sa sobom.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
On je Webbera pokupioKing iCool je napisao/la:Veliki peh za Rosberga. Bio je brz po onakvim uvjetima i možda bi se borio za pobjedu da ga Webber nije pokupio sa sobom.

fascinantno,na onoj brzini,on je izašao skroz sa staze i riskirao da se razleti po stazi jer gubi grip i opet nije uspio izbjeć sudar,zaista peh 2 trke za redom
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Mislim da je u onom letu webber držao fige "Daj da pokupim ALonsa"schuey je napisao/la:On je Webbera pokupioKing iCool je napisao/la:Veliki peh za Rosberga. Bio je brz po onakvim uvjetima i možda bi se borio za pobjedu da ga Webber nije pokupio sa sobom.
fascinantno,na onoj brzini,on je izašao skroz sa staze i riskirao da se razleti po stazi jer gubi grip i opet nije uspio izbjeć sudar,zaista peh 2 trke za redom

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Bome skoro je i uspio,dobro da nije,sad je tek zanimljivoDero je napisao/la:Mislim da je u onom letu webber držao fige "Daj da pokupim ALonsa"schuey je napisao/la:On je Webbera pokupioKing iCool je napisao/la:Veliki peh za Rosberga. Bio je brz po onakvim uvjetima i možda bi se borio za pobjedu da ga Webber nije pokupio sa sobom.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
možda malo ružno od mene al moram se zahvalit Rosbergu što je pretekao Hamiltona kad je počela trka, jer da nije mislim da bi 90% bio Hamilton taj koji nebi mogao izbjeć Webbera na stazi i ponovno odustajanje, a ja bi tek onda popizdio jer mi je tog Webbera već dosta.

- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
-
- Početnik
sad mi je tek palo na pamet da je rosberg mogao i pobijediti ako bi uspio zadrzati alonsa i hamiltona iza sebe. sjecamo se da je alonso zastekao u boksu i ham ga je proso, dakle, proso bi i ga i rosberg koji je bi bio ispred ham (ako bi mogao ocuvat poziciju). mislim da je to vec druga utrka u kojoj je mogao doc do 1. pobjede. ustvari treća,: singapur 2008 ako se ne varam, kina ili malezija? 2010, koreja 2010.Forza je napisao/la:Nico bi danas možda završio na postolju ali nije imao sreče.
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
već kad svi pričaju kad bi bilo onda bi bilo pa ću ja tako, da je weber pogodio alonsa, rosberg bi došao na 2 mjesto a vettel bi odustao tako da bi tada imao veliku šansu pobijediti

- Forza
- Profesionalni vozač
Twitter : nico_rosberg Nico Rosberg
"Visited team 2day+got extensive insight into next year'scar.Very confident we will b strong.Maybe not fastest straight away but not far off."
"Visited team 2day+got extensive insight into next year'scar.Very confident we will b strong.Maybe not fastest straight away but not far off."

- kowalski
- Rezervni vozač
Evo što kaže Nico:
"I had a strong start today and when Michael pitted ahead of me, I had clear air and was able to make up positions thanks to our good strategy. From then, it got a little chaotic but the team made a great call to get me on new rubber when the safety car came out. Unfortunately Jenson did the same and there was a lot of chaos with lapped cars so I wasn't able to make up any further positions. Michael let me past which was nice as he was on used rubber against my new tyres."
E moj Nico, bilo bi lijepo da si i ti Michaela propustio u Japanu.
"I had a strong start today and when Michael pitted ahead of me, I had clear air and was able to make up positions thanks to our good strategy. From then, it got a little chaotic but the team made a great call to get me on new rubber when the safety car came out. Unfortunately Jenson did the same and there was a lot of chaos with lapped cars so I wasn't able to make up any further positions. Michael let me past which was nice as he was on used rubber against my new tyres."
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Vjeruj mi bolje da nije jer bi se digla takva prašina da bi msc protjerali iz f1kowalski je napisao/la:Evo što kaže Nico:

- Forza
- Profesionalni vozač
Potez vrjedan pohvale sa strane Msc-ja. Vidi se, da mu je stalo do uspjeha ekipe.vegi696 je napisao/la:Vjeruj mi bolje da nije jer bi se digla takva prašina da bi msc protjerali iz f1kowalski je napisao/la:Evo što kaže Nico:

- Piquet20
- Svjetski prvak
Jos jednom je bio "best of the rest"...nazalost, kod njega se to toliko ne naglasava kao kad recimo Kubica postigne istu stvar. 

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Da je Rosby u Japanu igrao momčadski, Schumacher bi bio na postolju, ali kao što kolega vegi696 kaže, možda i bolje da nije. Mediji bi razapeli schumachera.
Danas je Schumi mogao držati rosberga i utrkivati se s njim, ali je vidio da nema smisla zadržavati rosberga koji na svježim gumama može ići puno brže i pokazao da je timski igrač. Šteta što se rosberg nije uspio probit kroz gužvu. No možda je ovom potezom skrenuo malo pozornost i rosbergu da nekada treba gledat i ono što je najbolje za tim.
Danas je Schumi mogao držati rosberga i utrkivati se s njim, ali je vidio da nema smisla zadržavati rosberga koji na svježim gumama može ići puno brže i pokazao da je timski igrač. Šteta što se rosberg nije uspio probit kroz gužvu. No možda je ovom potezom skrenuo malo pozornost i rosbergu da nekada treba gledat i ono što je najbolje za tim.
Michael is faster than you!!
- Piquet20
- Svjetski prvak
Slazem se i mislim da je to jako dobro za Mercedes jer ce nakon ovoga imati sigurno puno "zdraviju" atmosferu u timu tokom zimske stanke u kojoj bi onda vozaci zajednickim snagama mogli puno pridonijeti vecoj konkurentnosti bolida u iducoj sezoni.Igor18 je napisao/la:Da je Rosby u Japanu igrao momčadski, Schumacher bi bio na postolju, ali kao što kolega vegi696 kaže, možda i bolje da nije. Mediji bi razapeli schumachera.

- ice_man
- Početnik
Mene zanima kako to da je Rosberg uz 3 odlaska u boks uspio osvojiti 6.mjesto dok su svi ovi oko njega MSC., KUB., HULK. išli samo 1 a opet na kraju ostali iza.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
to i mene zanima. on je tijekom SC-a isao 2 puta u boks i zavrsio 6. nekuzim.
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
pa zato jer su totalno smuljali redosljed i nije znalo ni tko je gdje ni tko se sa kime bori za koju poziciju
utrka je u trenutku izlaska SC bila totalno u kaosu upravo zbog lošeg vođenja sa kontrolnog tornja i sudaca koji blage veze nemaju.
utrka je u trenutku izlaska SC bila totalno u kaosu upravo zbog lošeg vođenja sa kontrolnog tornja i sudaca koji blage veze nemaju.
- Igor18
- Veteran
Stvar je u tome da su kubica i hulkenberg u trenutku izlaska SC-a zaostajali za cijeli krug. To je dalo prostora Rosbergu za odlaske u box.
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Kaj nebi ovi sporiji trebali prestic vodece i SC dok se ne poslože iza SC-a po redu kakvom su bili prije?
- Igor18
- Veteran
Nije ih SC propustio.
Inače ih treba pustit ali već nekoliko puta sam primjetio da SC ne propusti zaostale da se vrate u krug.
Inače ih treba pustit ali već nekoliko puta sam primjetio da SC ne propusti zaostale da se vrate u krug.
- Piquet20
- Svjetski prvak
Ne treba ih propustiti, to pravilo je vrijedilo samo jedne godine (mislim da 2008.).Igor18 je napisao/la:Nije ih SC propustio.

- ice_man
- Početnik
Pravilo se koristilo 2007., neznam da li je i naredne godine.
Ali mi je još uvijek nejasna činjenica da Rosberg u trenutku izlaska SCa može sebi priuštitii 2 kruga za redom u boks i opet biti 6.
A vjerojatno je bila konfuzna situacija kao i u Valenciji sa SCom.
Ali mi je još uvijek nejasna činjenica da Rosberg u trenutku izlaska SCa može sebi priuštitii 2 kruga za redom u boks i opet biti 6.
- Piquet20
- Svjetski prvak
Pa Vettel je morao voziti polako iza SC-a, kao i svi od 8. mjesta nadalje (jer su bili predjeni za krug)...a Rosberg je nakon svakog odlaska u box jurio po stazi.ice_man je napisao/la:Pravilo se koristilo 2007., neznam da li je i naredne godine.

Sa SC-om se svaki krug vozilo oko 40 sekundi sporije (iznad 1:55), a za box im je najcesce trebalo oko 20ak sekundi.
Vremena Vettela za vrijeme SC-a:
51. krug: 1:21.294
52. krug: 1:54.015
53. krug: 1:58.356
54. krug: 1:58.887
55. krug: 1:56.048
Vremena Rosberga za vrijeme SC-a:
51. krug: 1:30.416 (PITSTOP)
52. krug: 1:51.700
53. krug: 1:27.008
54. krug: 1:55.065 (PITSTOP)
55. krug: 1:45.060