FORMULA 1 team - Sahara Force India F1 Team [1991-2018]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Re: FORMULA 1 team- FORCE INDIA
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2388 ... ttel-move/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sutil o Vettelovom preticanju
Sutil o Vettelovom preticanju
- Toon
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: mclaren
...malo poznat Andy Green će izgleda zamijeniti Marka Smitha na kraju ove sezone...kao što vjerojatno mnogi znaju Smith odlazi u Lotus...KLIK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Sato-san
- Navijam za: Kamui
Molit ću lijepo sve one koji su pljuvali po Kobayashiju neka se malo ugledaju kako izgleda vozačko pretjerivanje u kreaciji Adriana Sutila.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Apsolutno, ovo danas se zove bezglava vožnja. Sutilu to nije baš nepoznat pojam.Sato-san je napisao/la:Molit ću lijepo sve one koji su pljuvali po Kobayashiju neka se malo ugledaju kako izgleda vozačko pretjerivanje u kreaciji Adriana Sutila.

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Ovo je kompletno ista vožnja kao Kamui,od A do Ž isto,osim kaj je Sutil iznimno dobar na kiši pa je preuzeo inicijativu,ja ne vidim razliku nigdje,obje vožnje su kamikaze. A sad ne da branim Sutila,nego išlo mu je,trudio se,vidio je da prolazi kod ostalih pa je on išao isto,siguran sam da nebi baš tako vozio da je prošlu trku Koba kažnjen (kako je mogao biti)gringo73 je napisao/la:Apsolutno, ovo danas se zove bezglava vožnja. Sutilu to nije baš nepoznat pojam.Sato-san je napisao/la:Molit ću lijepo sve one koji su pljuvali po Kobayashiju neka se malo ugledaju kako izgleda vozačko pretjerivanje u kreaciji Adriana Sutila.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Mislim da je Sutilov glavni problem bila neupravljivost bolidom, stvarno ga je bacalo na sve strane
- Sato-san
Dobiš jednu izgubiš 3 pozicije.
Kobayashi je svoje lovio na spavanju i kad nisu bili oprezni, ovaj je gurao ljude sa staze i pokušavao zbilja nemoguće. Vidjelo se da Sutil dobro vozi po kiši i da mu leži, ali ovak se zaletit u zavoj pa kud puklo da puklo. Bilo ga je više oko staze nego na njoj.
Kobayashi je svoje lovio na spavanju i kad nisu bili oprezni, ovaj je gurao ljude sa staze i pokušavao zbilja nemoguće. Vidjelo se da Sutil dobro vozi po kiši i da mu leži, ali ovak se zaletit u zavoj pa kud puklo da puklo. Bilo ga je više oko staze nego na njoj.
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Ja sam misljenja da je Sutil pretjerao, ali nisam da ga se kazni... I tako je to borba za zacelje, koji bod vise manje... Nekim momcadima je to puno ok... Sve to stoji ali... Ocemo da se nesto i dogada na utrkama, ne? Pustite onda ove iza barem da se utrkuju i probaju pokazat sto znaju... Dok god ne lupaju u kandidate za naslov dobro je... (Buttona tu vise nisam ni racunao, smatram da je McMov jedini predstavnik vec odavno samo Hamilton)
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
HALO,pa pogle uvijete na staziSato-san je napisao/la:Dobiš jednu izgubiš 3 pozicije.

ah,kažnjavaju se manje stvari,ja tvrdim i siguran sam da je Hami napao tako nekog od ovih ispred dobio bi kaznutomidix je napisao/la:Ja sam misljenja da je Sutil pretjerao, ali nisam da ga se kazni... I tako je to borba za zacelje, koji bod vise manje... Nekim momcadima je to puno ok... Sve to stoji ali... Ocemo da se nesto i dogada na utrkama, ne? Pustite onda ove iza barem da se utrkuju i probaju pokazat sto znaju... Dok god ne lupaju u kandidate za naslov dobro je... (Buttona tu vise nisam ni racunao, smatram da je McMov jedini predstavnik vec odavno samo Hamilton)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Sato-san
Nisam niti ja da se kazni, al vjerujem da je Sutil bio frustriran jer mu je išlo, samo nikako da se to kapitalizira.
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
pa sigurno,quick sand sindrom,kaj više se trudiš ispravit loš potez to dublje tonešSato-san je napisao/la:Nisam niti ja da se kazni, al vjerujem da je Sutil bio frustriran jer mu je išlo, samo nikako da se to kapitalizira.
- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Evo kaznilo se Sutila i Buemija Link
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
kako su dosljedni u toj FIA-i da je prestrašnofankiđoe je napisao/la:Evo kaznilo se Sutila i Buemija Link

- gringo73
Slušaj, i ja sam utrkivanje, ali ako ako "svako" njegovo pretjecanje uključuje udaranje u drugi bolid, ili oni sretniji ako uspiju pobjeć...to se ne može dopustiti. Jedno je biti optimistačan, a durgo uništavati drugima trku, pa taman to bilo i za 12. mjesto. Iskreno, bio bih jako izenađen da je Sutil završio trku. I da, podržavam ovu kaznu koju je dobio.tomidix je napisao/la:Ja sam misljenja da je Sutil pretjerao, ali nisam da ga se kazni... I tako je to borba za zacelje, koji bod vise manje... Nekim momcadima je to puno ok... Sve to stoji ali... Ocemo da se nesto i dogada na utrkama, ne? Pustite onda ove iza barem da se utrkuju i probaju pokazat sto znaju... Dok god ne lupaju u kandidate za naslov dobro je... (Buttona tu vise nisam ni racunao, smatram da je McMov jedini predstavnik vec odavno samo Hamilton)

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ali nisi bio za da se kazni Kamuia zadnju iako je od 3 pretjecanja u dva imao 3 kontakta?gringo73 je napisao/la:Slušaj, i ja sam utrkivanje, ali ako ako "svako" njegovo pretjecanje uključuje udaranje u drugi bolid, ili oni sretniji ako uspiju pobjeć...to se ne može dopustiti. Jedno je biti optimistačan, a durgo uništavati drugima trku, pa taman to bilo i za 12. mjesto. Iskreno, bio bih jako izenađen da je Sutil završio trku. I da, podržavam ovu kaznu koju je dobio.tomidix je napisao/la:Ja sam misljenja da je Sutil pretjerao, ali nisam da ga se kazni... I tako je to borba za zacelje, koji bod vise manje... Nekim momcadima je to puno ok... Sve to stoji ali... Ocemo da se nesto i dogada na utrkama, ne? Pustite onda ove iza barem da se utrkuju i probaju pokazat sto znaju... Dok god ne lupaju u kandidate za naslov dobro je... (Buttona tu vise nisam ni racunao, smatram da je McMov jedini predstavnik vec odavno samo Hamilton)
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Mislim da se ne radi o namjernom udaranju...
Za ovo bi ga i ja kaznio... I za incident sa Kobayashiem i za neopreznu voznju s takvim saznanjem... To je bacilo drugo svjetlo na ovakvu voznju...The German (Sutil) was also fined $10,000 "in view of the driver's admission that he was aware of brake problems with his car throughout the race," according to the stewards.
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
- gringo73
Ne, jer su ono bila "kvrckanja", ovo je izvan okvira tolerancije... Pogotovo kad vidim da je bio svjestan problema s kočnicama (za to je dodatno kažnjen), to mi onda djeluje kao silovanje. Sutil se treba prodat za 2011. (puca na mjesto Petrova, jel da?) i to mu je malo dalo krila, a s obzirom da mu nije problem voziti nekontrolirano sad je to došlo do punog izražaja.schuey je napisao/la:ali nisi bio za da se kazni Kamuia zadnju iako je od 3 pretjecanja u dva imao 3 kontakta?gringo73 je napisao/la:Slušaj, i ja sam utrkivanje, ali ako ako "svako" njegovo pretjecanje uključuje udaranje u drugi bolid, ili oni sretniji ako uspiju pobjeć...to se ne može dopustiti. Jedno je biti optimistačan, a durgo uništavati drugima trku, pa taman to bilo i za 12. mjesto. Iskreno, bio bih jako izenađen da je Sutil završio trku. I da, podržavam ovu kaznu koju je dobio.tomidix je napisao/la:Ja sam misljenja da je Sutil pretjerao, ali nisam da ga se kazni... I tako je to borba za zacelje, koji bod vise manje... Nekim momcadima je to puno ok... Sve to stoji ali... Ocemo da se nesto i dogada na utrkama, ne? Pustite onda ove iza barem da se utrkuju i probaju pokazat sto znaju... Dok god ne lupaju u kandidate za naslov dobro je... (Buttona tu vise nisam ni racunao, smatram da je McMov jedini predstavnik vec odavno samo Hamilton)

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Samo me zanimalo,Vettel je kažnjen,Sutil je kažnjen,Kamui nije,kvcrkanje ili ne,sva 3 su izbacila čovjeka van iz utrke ili mu uništili trku,oštetili podosta bolid,tako da eto,ja sam mišljenja da je granica kažnjavanja individualna u FIA-i,naravno ne moram biti u pravu,no opet,nerelevantno je praktički kazna za takve vozače,osim Vettelugringo73 je napisao/la:Ne, jer su ono bila "kvrckanja", ovo je izvan okvira tolerancije... Pogotovo kad vidim da je bio svjestan problema s kočnicama (za to je dodatno kažnjen), to mi onda djeluje kao silovanje. Sutil se treba prodat za 2011. (puca na mjesto Petrova, jel da?) i to mu je malo dalo krila, a s obzirom da mu nije problem voziti nekontrolirano sad je to došlo do punog izražaja.
- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
To i je glavna razlika: Vettel i Sutil su izbacili, a Kobayashi ga je poslao u boks iliti uništio utrku.schuey je napisao/la: Samo me zanimalo,Vettel je kažnjen,Sutil je kažnjen,Kamui nije,kvcrkanje ili ne,sva 3 su izbacila čovjeka van iz utrke ili mu uništili trku,oštetili podosta bolid,tako da eto,ja sam mišljenja da je granica kažnjavanja individualna u FIA-i,naravno ne moram biti u pravu,no opet,nerelevantno je praktički kazna za takve vozače,osim Vettelu
Doduše, po meni je Kobayashi u tom dodiru bio taj koji je dobio udarac, a ne ga udjelio što je isto razlika
u usporedbi s preostala dva slučaja i također je bio ispred - ovo, narvno važi za ono pretjecanje s vanjske strane, čini mi se da je bio alguersuari.
A što se tiče dosljednosti FIA-e u kaznama, mislim da bi tu Alguersuari vjerojatno popio kaznu da je Kobayashi odustao.
Neka druga Kobayashijeva pretjecanja na toj trci su puno diskutabilnija od ovoga u kojem je netko oštećen (Alguersuari).
- gringo73
Švicarski Blick piše da će Force India imati postavu: Sutil - Di Resta, i Hulkenberg kao treći/rezervni vozač. Potvrda bi, navodno, trebala biti za nekoliko dana. Link
Nadam se da će se di Resta dobro snaći...gledao sam malo statistiku, zadnje "open wheel" natjecanje mu je bilo 2006 u Formuli 3 Euro. Tad je bio prvi, ispred Vettela.
Nadam se da će se di Resta dobro snaći...gledao sam malo statistiku, zadnje "open wheel" natjecanje mu je bilo 2006 u Formuli 3 Euro. Tad je bio prvi, ispred Vettela.

-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
u istom bolidugringo73 je napisao/la:Švicarski Blick piše da će Force India imati postavu: Sutil - Di Resta, i Hulkenberg kao treći/rezervni vozač. Potvrda bi, navodno, trebala biti za nekoliko dana. Link

Ma vidi se da je dečko talentiran, već na nekim treninzima u petak je znal biti brži od liuzzija, tako da vjerujem u njega i želim mu da bude uspješan u 2011.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Izgleda da će di resta biti službeno predstavljen u srijedu:link
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Evo, ono što se nagađalo sada potvrđeno i službeno. Za FI vozit ce Sutil i Di Resta, Hulkenberg na mjestu test vozača.
link
link