Ja se ispričavam, imam dvije ekipe sa Croatia nešto, zamijenio sam vas.
K1M1, ništa strašno, samo staviš ekipi Force Croatia 27 bodova za ovu utrku.
EDIT: Evo, i da odmah napišem jedan prijedlog za iduću sezonu (znam, rano je još, ali ovo će biti jedna od radikalnijih stvari, pa da je spomenem unaprijed

).
Dakle, vidio sam da je 2009., kada je kladionica još bila u nastajanju, moj kolega K1M1 predložio da se boduje samo prva osmorica i to na način kako se boduju vozači u F1. Prijedlog mi se svidio, te, imajući u vidu da je K1M1 ostao pri svojim rječima, pitao sam i Scuderiu što on misli o tome, i on mi je odgovorio da bi to moglo biti lijepo osvježenje za iduću sezonu.
Dakle, moj bi prijedlog bio sljedeći: nakon što završi utrka, te se naprave rezultati sa postojećim bodovanjem i svime što ide uz to, prvih 10 dobiva sljedeće bodove:
1.
25
2.
18
3.
15
4.
12
5.
10
6.
8
7.
6
8.
4
9.
2
10.
1
Ostali, normalno 0 bodova. Zašto ovo? Pa, mislim da bi bilo lijepo kada bismo imali određen sustav bodovanja i da je broj bodova uvijek jednak, dakle, da se pobjeda uvijek jednako nagrađuje. Prema sadašnjem sustavu bodovanja ispada da se više nagrađuju oni koji pobjede u utrkama koje su dosadne, nego oni koji su face i koji izvuku pobjedu kada je kaotična utrka.
Istina je da će mnoge ekipe dugo čekati prvi bod, i da će to možda biti malo demotivirajuće, ali mislim da bi to upravo dalo draž natjecanju - vrlo se lako možeš "obrukat" i osvojiš jednu veliku debelu nulu. Prema sadašnjem sustavu to nije moguće, uvijek se uhvati neki bod.
Jeste li za?