Sa 1. na 5. mjesto ;(
Unistili ste me

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
nisam baš pratio,zašto je promijenjeno?luka_kimi je napisao/la:Uh, majko mila, kako su se izmjenili rezultati.
Hvala Partibrejkeru što me upozorio.![]()
Rezultati stižu za 5-10 minuta.
Zato što nisam vidio da je Buemi otišao u boks, tako da sam svima dvoboj Buemi - Alguersuari računao dajući 3 boda u Buemijevu korist, a zapravo je Alguersuari završio ispred.spojler je napisao/la:nisam baš pratio,zašto je promijenjeno?luka_kimi je napisao/la:Uh, majko mila, kako su se izmjenili rezultati.
Hvala Partibrejkeru što me upozorio.![]()
Rezultati stižu za 5-10 minuta.
Eto, ipak prva pobjeda....Ferrari-BiH je napisao/la:![]()
cestitke timskom
Problem su dvoboji. Kada stavljam dvoboje, ravnam se po kvalifikacijama.Chuck Norris je napisao/la:Predlažem da se ovaj put izvanredno otvori tema za prognozu i traje do početka kvalifikacija jer mnogi neće između stići postati prognozu
Scuderia je napisao/la:Problem su dvoboji. Kada stavljam dvoboje, ravnam se po kvalifikacijama.Chuck Norris je napisao/la:Predlažem da se ovaj put izvanredno otvori tema za prognozu i traje do početka kvalifikacija jer mnogi neće između stići postati prognozu![]()
Ne znam, kako ce to sve ispasti.
Ja vec imam 3 boda, a ti?Scuderia je napisao/la:@spadeoc.
Sta je timski, ranije se prognoza stavlja, ha?
Znaci, ovu utrku smo sve karte bacili na mene ?
Samo pazi, da ne bi ostao samo na ta tri boda.Ferrari-BiH je napisao/la:
Ja vec imam 3 boda, a ti?![]()
Ugledaj se na timskog i pocni pobijedjivati, ili te gume zezaju?Ja idem sa kisnim setupom, a ti se kockaj sa suhim, ba cemo zbrajati bodove ili stetu.
I jaChuck Norris je napisao/la:Hrabra prognoza mog kolege,nadam se da ćeš pogoditi pobjednika utrke
A cuj, ja sam jos prije kvala znao da nece startati utrkuK1M1 je napisao/la:Hoće li se di grassi računat kao dnf ili ne? Moje mišljenje je da ga nebi trebali racunat jer nije ni započeo utrku.
Poredak na f1.comK1M1 je napisao/la:Hoće li se di grassi računat kao dnf ili ne? Moje mišljenje je da ga nebi trebali racunat jer nije ni započeo utrku.
Trebalo bi onako kako se vodi na službenim stranicama,mada sam mišljenja da je on DNS a ne DNFK1M1 je napisao/la:Hoće li se di grassi računat kao dnf ili ne? Moje mišljenje je da ga nebi trebali racunat jer nije ni započeo utrku.
Macak ti uvijek zahebes stvarluka_kimi je napisao/la:DiGrassi se neće računati kao DNF, već smo imali takvu situaciju ove sezone, ja mislim u Maleziji, sa De la Rosom, koji uopće nije ni startao u utrku, pa ga se iz istog razloga nije računalo kao DNF. (tu nam je kolega King iCool bio posebno glasan)
Eto, sad će rezultati, kroz jedno pola sata.
Imao sam problema sa gumama, a i kocnice mi nisu radile kako bi trebale inace.Ferrari-BiH je napisao/la:
Macak ti uvijek zahebes stvar![]()
Nisam mislio na tebe, nego na ovog sto ima macka na avataruScuderia je napisao/la:Imao sam problema sa gumama, a i kocnice mi nisu radile kako bi trebale inace.Ferrari-BiH je napisao/la:
Macak ti uvijek zahebes stvar![]()
![]()
![]()
Kad zbrojis i oduzmes, mogao bi biti lijep rezultat za ekipu.
krivo citirao citat.Ferrari-BiH je napisao/la:
Nisam mislio na tebe, nego na ovog sto ima macka na avataru![]()
A tebi svaka cast, ja imam 3 boda za post prije kvala, pogodio sam pobjednika i neso dvoboja, nesto DNF-a....ma bit ce nesto
Da mi je vidjet tabelu pa da idem na miru gledat kako Rossi pobjedjujeScuderia je napisao/la:krivo citirao citat.Ferrari-BiH je napisao/la:
Nisam mislio na tebe, nego na ovog sto ima macka na avataru![]()
A tebi svaka cast, ja imam 3 boda za post prije kvala, pogodio sam pobjednika i neso dvoboja, nesto DNF-a....ma bit ce nesto![]()
![]()
Ne znam jos kakav je system bodovanja, ali bit ce dvoznamenkasti broj.