Ti se ne brojeK1M1 je napisao/la:Da, liverpool na žalost u gadnoj krizi.Dani je napisao/la: A kaj da ja velim za moje?
Kako ne? A Split i Mainz?Ferrari-BiH je napisao/la: Ove godine crveno nije u modi
Bar sto se nogometa tice
Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Ferrari-BiH
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Strani nogomet
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Schumy.d
- Legenda

Bilo bi im bolje da počnu igrati samo u gostujućim dresovima - bijelimFerrari-BiH je napisao/la: Ove godine crveno nije u modi
Bar sto se nogometa tice
- King iCool
- Veteran

- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
strašno
ali loša sutkinja kako bi Beusan rekao,svaki fizički kontakt sa sucem je kažnjiv 
OT:King daj makni taj avatar,malo buljim u video pa mi svako malo oko skoči na avatar
OT:King daj makni taj avatar,malo buljim u video pa mi svako malo oko skoči na avatar
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Schumy.d
- Legenda

Šta je najbolje, sutkinja je poslije tekme rekla za taj incident: "Bilo je lijepo!"schuey je napisao/la:strašnoali loša sutkinja kako bi Beusan rekao,svaki fizički kontakt sa sucem je kažnjiv
Baš me zanima za koga je sudila na tekmi.
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Lako moguce da Ferrari-BiH postane navijac Bayerna.
Rece Dzekin savjetnik.Ich weiß nichts davon, dazu gibt es keine Informationen. Was über Juve behauptet wurde, stimmt nicht. Es ist möglich, dass er nächstes Jahr bei Bayern München spielt."

- Ferrari-BiH
- Veteran

Vec sam jednom bio, za vrijeme jednog broja 20Scuderia je napisao/la:Lako moguce da Ferrari-BiH postane navijac Bayerna.![]()
![]()
Rece Dzekin savjetnik.Ich weiß nichts davon, dazu gibt es keine Informationen. Was über Juve behauptet wurde, stimmt nicht. Es ist möglich, dass er nächstes Jahr bei Bayern München spielt."
P.S. Sve sam razumio sta je rekao
- Scuderia
- Moderator

Ferrari-BiH je napisao/la:
Vec sam jednom bio, za vrijeme jednog broja 20![]()
P.S. Sve sam razumio sta je rekao![]()
Hehehe, a to je Brazzo, ha?
Pitali Dzekinog savjetnika, da li je tocno da ce se Dzeko preselit u Italiju, tocnije Juventus, on im je odgovorio da to nije tocno, ali da postoji mogucnost da iduce godine zaigra u Bayernu.
--
Navodno je jedina prepreka Gomez.

- Ferrari-BiH
- Veteran

ne bi bilo lose, imao bi s kime igratiScuderia je napisao/la: Hehehe, a to je Brazzo, ha?
Pitali Dzekinog savjetnika, da li je tocno da ce se Dzeko preselit u Italiju, tocnije Juventus, on im je odgovorio da to nije tocno, ali da postoji mogucnost da iduce godine zaigra u Bayernu.
A ne znam dokad ce biti strpljivi sa Gomezom, puno je placen a nista nije postigaoScuderia je napisao/la: --
Navodno je jedina prepreka Gomez.
- Scuderia
- Moderator

Cini se da je strpljenje pri kraju. Ova sezona je biti ili ne biti za njega.
Samo se nadam, (ako) kada dodje, da ne zavrsi kao Gomez.

- Ferrari-BiH
- Veteran

Cuj, Gomez je zabijao jednu sezonu i to zestoko, onu prethodnu je bilo tak-tak....Scuderia je napisao/la:Cini se da je strpljenje pri kraju. Ova sezona je biti ili ne biti za njega.
Dzeko vec trecu sezonu zabija redovno, mislio sam da ce odlaskom Misimovica prestati, ali nije...zabija i uz Diega. Kada pogeldas njegovu igru i Gomezovu vidis razliku, Dzeko svaku loptu moze smiriti, sna driblati, zabija objema nogama. Gomez je po meni tipicna "stozina", stoji i ceka (mozda je to moj dojam)
- Scuderia
- Moderator

Cuj, Gomez je zabijao jednu sezonu i to zestoko, onu prethodnu je bilo tak-tak....
Dzeko vec trecu sezonu zabija redovno, mislio sam da ce odlaskom Misimovica prestati, ali nije...zabija i uz Diega. Kada pogeldas njegovu igru i Gomezovu vidis razliku, Dzeko svaku loptu moze smiriti, sna driblati, zabija objema nogama. Gomez je po meni tipicna "stozina", stoji i ceka (mozda je to moj dojam)
Da, Gomez je zabijao ko` lud one sezone, prije nego sto je otisao u Bayern.
Nije to samo tvoj dojam, i moj je isti takav. Gomez je jednostavan takav tip napadaca koji ceka u kaznenom prostoru loptu, dok Dzeko to nije.
Takav tip napadaca fali Bayernu, i ako bude srece, doci ce. Nije za njega Talijanska liga....

- Ferrari-BiH
- Veteran

Scuderia je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:
Cuj, Gomez je zabijao jednu sezonu i to zestoko, onu prethodnu je bilo tak-tak....
Da, Gomez je zabijao ko` lud one sezone, prije nego sto je otisao u Bayern.
Nije to samo tvoj dojam, i moj je isti takav. Gomez je jednostavan takav tip napadaca koji ceka u kaznenom prostoru loptu, dok Dzeko to nije.
Takav tip napadaca fali Bayernu, i ako bude srece, doci ce. Nije za njega Talijanska liga....
Ma ja molim boga samo da ne ode u Italiju, meni ta liga nikako ne lezi, ne znam zasto ljudi toliko potenciraju njihovu ligu, koja je u zadnjih par godina po meni slabija cak i od Francuske lige. Vjerovatno ljudi vise gledaju na imena (Milan, Juve, Roma i sl...) jedino je Inter odskakao zbog Mou-a
- Scuderia
- Moderator

Ma ja molim boga samo da ne ode u Italiju, meni ta liga nikako ne lezi, ne znam zasto ljudi toliko potenciraju njihovu ligu, koja je u zadnjih par godina po meni slabija cak i od Francuske lige. Vjerovatno ljudi vise gledaju na imena (Milan, Juve, Roma i sl...) jedino je Inter odskakao zbog Mou-a
Po meni su Francuska i Talijanska tu negdje. Inter je malo popravio dojam, Milan, Juve, Lazio, slabo sve nesto....
Ma nece otici tamo. Nije bas toliko blesav.
Ima u ekipi jednoga koji je otisao u Italiju, pa se nakon godinu dana vratio u Njemacku.
Tamo ne bi zabijao kao ovdje, jer tamo igraju obranu. Doslovno 9-1-0 formaciju.
Sta ce u Italiji, ne zna jezik, a pitanje je veliko da li bi se uklopio u talijanski system igre - HEAVY BUNKER !!!!
Neka on dodje lijepo u Bavarsku, lijepo ce mu pristati ono njihovo odijelo, tu je Olic - Pranjic , a ima jednog zemljaka koji igra u Bayern amaterima Nazif Hajdarovica, tako da mu nece biti nikakav problem u Munchenu.
+ zna i jezik....
Samo se postavlja pitanje.... Sta se ceka?

- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
@ Scud i Ferrari - u ovom desetljeću su talijani tri puta osvajali ligu prvaka (Milanx2 i Inter), Englezi dva puta (ManU,Liverpool), Španjolci dva puta (Barca i Real) te po jednom Portugalci (Porto) i Nijemci (Bayern) tako da vam prića o "slabijoj" ligi ne drži baš vodu.
Da se razumijemo smatram englesku ligu daleko najatraktivnijom u Europi pa bih negdje podjednako smjestio Španjolsku i Talijansku...ne volim talijanske taktike i defanzive ali je sigurno po meni u top 3 u Europi (znači i u svijetu)...znate i sami što se događalo prije dvije tri godine sa najjačim talijanskim klubovima...
Da se razumijemo smatram englesku ligu daleko najatraktivnijom u Europi pa bih negdje podjednako smjestio Španjolsku i Talijansku...ne volim talijanske taktike i defanzive ali je sigurno po meni u top 3 u Europi (znači i u svijetu)...znate i sami što se događalo prije dvije tri godine sa najjačim talijanskim klubovima...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Schumy.d
- Legenda

Pazi Scuderia da se Real ne umješa u igru. 
Vjerujem da su i oni u potrazi za napadačem, a Džeko je sigurno opcija.
Vjerujem da su i oni u potrazi za napadačem, a Džeko je sigurno opcija.
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
"Bitka za Liverpool" kreće na sud danas. Stotine navijača kreće pred sud u nadi da će konačno Jenkiji otići.
Link
I Liverpool u lovu na Kranjčara.
Link
EDIT:
To uspjeli smo!! Hicks i Gillet odlaze!!
Evo i jedne prigodne Liverpoolove navijačke pjesme.
Update: Ameri podigli tužbu na sudu u Texasu!? Žele osporiti odluku Britanskog Vrhovnog suda.
Link
I Liverpool u lovu na Kranjčara.
Link
EDIT:
To uspjeli smo!! Hicks i Gillet odlaze!!
Evo i jedne prigodne Liverpoolove navijačke pjesme.
Update: Ameri podigli tužbu na sudu u Texasu!? Žele osporiti odluku Britanskog Vrhovnog suda.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- schuey
- Počasni član

- Kontakt:
http://www.net.hr/sport/page/2010/10/15 ... tml?pos=n1" onclick="window.open(this.href);return false;
kada ovako nekaj vidim,gadi mi se uopće gledat net,tv ili bilo kaj,koliko britanci mogu biti kreteni to majka samo voljet može,top 10 najgorih fejkovau nogometu i PAZI Bilić je među njima jer ga je ovaj pljusnuo po licu,i kaj je najgore,osim njega eduardo,ap izgledamo kao nacija debila,jebte svih top 10 može Pipo sam ispunit a ne da je BILIĆ simulirao,najgore razočaranje je osoba koja vodi emisiju,do sada mi je bio jedan od najsimpatičnijih voditelja na svijetu
kada ovako nekaj vidim,gadi mi se uopće gledat net,tv ili bilo kaj,koliko britanci mogu biti kreteni to majka samo voljet može,top 10 najgorih fejkovau nogometu i PAZI Bilić je među njima jer ga je ovaj pljusnuo po licu,i kaj je najgore,osim njega eduardo,ap izgledamo kao nacija debila,jebte svih top 10 može Pipo sam ispunit a ne da je BILIĆ simulirao,najgore razočaranje je osoba koja vodi emisiju,do sada mi je bio jedan od najsimpatičnijih voditelja na svijetu
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- lux007
- Rezervni vozač

englezi su glupa nacija... Nikad ih nisam volio... A imaju problema s nama Hrvatima jer smo ih izbacili sa EURO-a... Za Dudua se i ne zna jel bio penal ili nije a ono sto je bila na Bilicu je cisti crveni karton... A bitno da njihovi igraci ne simuliraju...
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
- schuey
- Počasni član

- Kontakt:
ma čisto,ali po njima je žena stručni komentator i po njima je to bilo simuliranje,ma strašno. Aza Dudua ja i danas tvrdim da je kontakta bilo,UEFAnikada ne odbacuje kazne ako nema razloga,a da je malo preuveličao,možda je no to i je odlika dobrog napadača,kao što rekoh Pipo nikada ondanebi igrao u životu da se kazne dijele za to
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Real sjeo na prvo mjesto primere jučerašnjim razbijanjem malage 4:1. Strijelci Ronaldo i Higuain po 2 puta
HALA MADRID!!!
- Schumy.d
- Legenda

Gledao sam tekmu i još jednom su dobru utakmicu odigrali.majstor iz maranella je napisao/la:Real sjeo na prvo mjesto primere jučerašnjim razbijanjem malage 4:1. Strijelci Ronaldo i Higuain po 2 putaHALA MADRID!!!
Ovo možda nije Real onako atraktivan kao lani, ali je definitivno najbolje disciplinirana i uravnotežena momčad u zadnjih nekoliko godina.
Ronaldo odigrao odlično, 2 gola i još 2 asistencije.
- Ferrari-BiH
- Veteran

Ovakav Real nisam gledao jos od doba celavog cike koji se previse znoji
- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
Ja sam čak stekao dojam, a čini se da se stari Stipe Sladojev slaže sa mnom, da je Real igrao s pola snage?!Ferrari-BiH je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ovakav Real nisam gledao jos od doba celavog cike koji se previse znoji
Dojma sam da mogu puno, puno više, i to su i pokazali u nekim situacijama, istodobno me nerviravši zbog nonšalancije u završnici. Trebali smo napuniti mrežu Milana do vrha, a zabili smo samo dva. Nije da sam nezadovoljan, dapače, ali brine me što, eto, dolazi do te nonšalancije u igri nakon vodstva.
Ostalo sve za

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
- Schumy.d
- Legenda

Bravo Real. Lijepo, jednostavno i učinkovito. 
Ja bih danas najviše pohvalio stoperski par Pepea i Carvalha. Jesu igrali uopće Pato i Zlatan večeras?
Fali Ramos dosta na desnoj strani, Arbeloa je malo presuzdržan.
I da, za zvižduke Robinhu
A Jurčeviću se poserem na njegovu Barcelonu. Stalno sere nešto po Realu kako još to nije to, kako je Milan suzdržan, a nije mu palo na pamet da je Milan igrao koliko im se dopustilo možda??
A Bayern...
Kad ne mogu oni zabiti gol, onda Rumunji sami sebi trpaju. 
Ja bih danas najviše pohvalio stoperski par Pepea i Carvalha. Jesu igrali uopće Pato i Zlatan večeras?
Fali Ramos dosta na desnoj strani, Arbeloa je malo presuzdržan.
I da, za zvižduke Robinhu
A Jurčeviću se poserem na njegovu Barcelonu. Stalno sere nešto po Realu kako još to nije to, kako je Milan suzdržan, a nije mu palo na pamet da je Milan igrao koliko im se dopustilo možda??
A Bayern...