Utrke 2011 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
Tommy
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: VN Belgije, 27. - 29.kolovoza, Circuit de Spa-Francorcha

Post Postao/la Tommy »

Schumy.d je napisao/la: Rosberg je bolji od njega, to ne poričem.
Ali da te pitam da li bi bio paradoks da čovjek koji nije vozio bolid formule 4 godine bude brži u sezoni od svog kolege? :?:
Pričekajmo sljedeću sezonu pa da vidimo da li će ga ovaj "gaziti".
Bez sumlje postoji vise faktora zasto je Rosberg bolji, ali to nista ne mjenja cinjenicu da Schummaher trenutacno daleko losiji od svojeg momcadskog kolege.
Schumy.d je napisao/la: A po meni Rosberg ne rastura ništa. Samo vozi koliko može, ništa ekstra. ;)
To ti ispada jos gore od Schummahera, da ga rastura prosjecan vozac ;)
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

ccc... gledaje od kud je startao Massa a FIA to nije vidjela? :badgrin:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CfyHfXhY ... r_embedded#![/youtube]

Nema veze kolko je on sad time dobio ili ne, al je start ilegalan.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Marlboro
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Marlboro »

hahaha kako im je to promaklo :D :D :D :D
slika
slika
mkrajaci

Post Postao/la mkrajaci »

Genijalac, zato je i završio prije Alonsa, joj kad to Nando vidi. :biggrin:
Dođite k istini i ona će vas osloboditi.
bugatti1001
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Safety Car

Post Postao/la bugatti1001 »

Ova utrka mi je bila jedna od onih koje mi se uopće ne sviđaju, a zbog sunce-kiša vremena mislim da je Ferrari imao najmanje sreće.
slika
~IsR~Lux
Početnik
Početnik
Navijam za: V8

2010 FORMULA 1 SINGTEL SINGAPORE GRAND PRIX

Post Postao/la ~IsR~Lux »

Singapore
Race Date: 26 Sep 2010
Circuit Name: Marina Bay Street Circuit
Number of Laps: 61
Circuit Length: 5.073 km
Race Distance: 309.316 km
Lap Record: 1:45.599 - K Raikkonen (2008)
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Re: 2010 FORMULA 1 SINGTEL SINGAPORE GRAND PRIX

Post Postao/la Igor18 »

Prerano je za točne prognoze no u svakom slučaju pogledom na ove linkove može se vidjeti da će ovaj tjedan u Singapuru biti zanimljivo vrijeme.
Pokažu li se prognoze točnima mogli bi imati jako zanimljivu utrku.

http://www.holiday-weather.com/singapor ... ecast.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.weather-forecast.com/locatio ... sts/latest" onclick="window.open(this.href);return false;
Michael is faster than you!!
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Da li je bila jedna utrka ove godine ,a da nisu prognozirali kisu?
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
~IsR~Lux
Početnik
Početnik
Navijam za: V8

Post Postao/la ~IsR~Lux »

mislim da je bilo tako u australii
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Ja se nadam da neće biti kiše, jer zbog vremena kada se vozi utrka, ako bude kiša postoji mogućnost da se ne vozi utrka.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Ja se nadam da neće biti kiše, jer zbog vremena kada se vozi utrka, ako bude kiša postoji mogućnost da se ne vozi utrka.
To se govori od kad se uvela utrka ali osim u slučaju biblijskog potopo ne vjerujem da bi se odgađala. Kiša normalnog intenziteta nebi smetala.
Otkaz utrke bio bi jaaako veliki financijski udarac, a da ne govorimo o ugledu formule. A eto vidiš kaj se događa sa ovom novom utrkom na sve moguće i nemoguće načine pokušavaju zakrpat tek tolko da se odvozi utrka.
U najgorem slučaju dogodila bi se utrka kao u Japanu, pod SC-om ali i to vjerujem samo ako bi se dogodila jaka kiša.
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Igor18 je napisao/la:
F2004_the_best_ever je napisao/la:Ja se nadam da neće biti kiše, jer zbog vremena kada se vozi utrka, ako bude kiša postoji mogućnost da se ne vozi utrka.
To se govori od kad se uvela utrka ali osim u slučaju biblijskog potopo ne vjerujem da bi se odgađala. Kiša normalnog intenziteta nebi smetala.
Otkaz utrke bio bi jaaako veliki financijski udarac, a da ne govorimo o ugledu formule. A eto vidiš kaj se događa sa ovom novom utrkom na sve moguće i nemoguće načine pokušavaju zakrpat tek tolko da se odvozi utrka.
U najgorem slučaju dogodila bi se utrka kao u Japanu, pod SC-om ali i to vjerujem samo ako bi se dogodila jaka kiša.
U najgorem slučaju ako bude jake kiše utrka bi se mogla odgodit za ponedjeljak. Bilo je čini mi se prošle sezone u motogp kad je na noćnoj utrci u katru padala kiša pa su ju odgodili za ponedjeljak ;)
SoulTaker
Navijam za: krscho

Post Postao/la SoulTaker »

meni je iskreno svejedno kad ja znam da ce massa biti prvi xD
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

majstor iz maranella je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:
U najgorem slučaju ako bude jake kiše utrka bi se mogla odgodit za ponedjeljak. Bilo je čini mi se prošle sezone u motogp kad je na noćnoj utrci u katru padala kiša pa su ju odgodili za ponedjeljak ;)
Da al ovo se vozi po ulicama grada teško ili nikako da bi se odgađala utrka i držao dio grada dan više zatvorenim. A i kaj ako drugog dana vrijeme nebi bilo bolje, tu su još i gledatelji koji vjerovatno rade i nebi mogli sljedeći dan doći na utrku, pa i ono koji su preko agencija došli-uglavnom se vraća odmah nakon utrke... previše je komplikacija da bi se odgodila ili otkazala utrka.
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

ne vjerujem da bi išli radit takvu utrku da smeta neka obična kiša toliko da se mora prekinut utrka. to bi značilo da smo osuđeni na suhe utrke :? na stazi koja i nije baš nešto.
'cause everything is possible for those who believe..
SoulTaker
Navijam za: krscho

Post Postao/la SoulTaker »

fanF1 je napisao/la:ne vjerujem da bi išli radit takvu utrku da smeta neka obična kiša toliko da se mora prekinut utrka. to bi značilo da smo osuđeni na suhe utrke :? na stazi koja i nije baš nešto.
istina znaci svaki put kad padne malo jaca kisa mora se prekinut utrka
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

SoulTaker je napisao/la:
fanF1 je napisao/la:ne vjerujem da bi išli radit takvu utrku da smeta neka obična kiša toliko da se mora prekinut utrka. to bi značilo da smo osuđeni na suhe utrke :? na stazi koja i nije baš nešto.
mislim da bi prekidali samo ako bi pala tako jaka kiša da zamuti svjetla reflektora, a na noćnoj trci su oni jedina vidljivost ;)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

wolfman je napisao/la:
SoulTaker je napisao/la:
mislim da bi prekidali samo ako bi pala tako jaka kiša da zamuti svjetla reflektora, a na noćnoj trci su oni jedina vidljivost ;)
Mislim da problem ne bi bila "zamucenost" reflektora, nego refleksija svjetlosti od mokru stazu.
Taj slucaj smo imali u MotoGP-u, kada je utrka u Qataru odgodjena zbog kise.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
wolfman
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

Ferrari-BiH je napisao/la:
wolfman je napisao/la:
Mislim da problem ne bi bila "zamucenost" reflektora, nego refleksija svjetlosti od mokru stazu.
Tako nešto sam i mislio, samo sam to malo krivo izrazio :oops:
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

wolfman je napisao/la: mislim da bi prekidali samo ako bi pala tako jaka kiša da zamuti svjetla reflektora, a na noćnoj trci su oni jedina vidljivost ;)
Taman si me preduhitrio odgovorom:) (ali znam ja tko gleda MotoGP ;)) I ono što je bitno za odgađanje trke (vozila se u ponedjeljak), je bilo to da su FIM i Dorna stavili prijedlog da se trka vozi u ponedjeljak i na momčadima je bilo da prihvati ili odbije. Druga opcija, da se nisu složili s prijedlogom, bi bila da se vozi neki termin predkraj sezone. Qatar je bila prva trka sezone. Sve u svemu, kiša bi stvorila jako puno problema...
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

gringo73 je napisao/la:
wolfman je napisao/la: mislim da bi prekidali samo ako bi pala tako jaka kiša da zamuti svjetla reflektora, a na noćnoj trci su oni jedina vidljivost ;)
Taman si me preduhitrio odgovorom:) (ali znam ja tko gleda MotoGP ;)) I ono što je bitno za odgađanje trke (vozila se u ponedjeljak), je bilo to da su FIM i Dorna stavili prijedlog da se trka vozi u ponedjeljak i na momčadima je bilo da prihvati ili odbije. Druga opcija, da se nisu složili s prijedlogom, bi bila da se vozi neki termin predkraj sezone. Qatar je bila prva trka sezone. Sve u svemu, kiša bi stvorila jako puno problema...
A prognoze se ne mijenjaju.
http://singapore.angloinfo.com/weather/ ... n=SNXX0006" onclick="window.open(this.href);return false;
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22 ... 52&nDate=4" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.holiday-weather.com/singapor ... ecast.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.weather-forecast.com/locatio ... sts/latest" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako i ne bude padala za vrijeme same utrke velika je vjerovatnost da će staza na startu utrke biti mokra što bi moglo stvoriti problema na startu, 1. krug bi mogao biti ključan za krajnji rasplet utrke, iako u slučaju mokre utrke uvijek postoji mogućnost pokreške a zidovi su blizu.
Kvalifikacije će biti od velike važnosti a mogle bi biti i jako zanimljive. Biti će zanimljivo vidjeti, pogotovo ako se budu vozile po suhoj stazi na kakav set-up će se pojedini vozači odlučiti uzevši u obzir vremenske progonoze. Dali će se ići na potpuno kišni set-up, ili se kockati sa suhim postavkama ili možda neki kompromis? Biti će zanimljivo, možda bude i nekih iznenađenja. Vjerovatno (moje mišljenje) da će se vozači koji su u igri za naslov odlučiti na neki kompromis između kišnog i suhog i tu bi možda mogao uletiti netko iz pozadine i malo poremetit vrh poredka..
Jedva čekam. Nadam se samo da me vremenske prognoze neće razočarati :o
kevin
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la kevin »

i ja se nadam da kiša neće upropastit utrku već da će je dodatno začinit,kako utrku tako i samo prvenstvo :D =D>
kad bi svaki čovjek bio čovjek,onda bi svaki kamen bio dragulj
mkrajaci

Post Postao/la mkrajaci »

SoulTaker je napisao/la:meni je iskreno svejedno kad ja znam da ce massa biti prvi xD
:smijeh:
Ovo je do sad najjača izjava.

Jedva čekam utrku, bit če zanimljivo bez obzira na uvjete.
Dođite k istini i ona će vas osloboditi.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

http://a.yfrog.com/img192/8065/lrmu.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako bude kiša ovako padala za vrijeme kvalifikacija i utrke biće velikih problema.
kevin
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la kevin »

u gadno #-o valjda neće toliko jako padat da se utrka odvozi normalno bez izlaženja sigurnosnog auta,a da će kiše biti tamo to je sigurno,to se zna i bez prognoze :!:
kad bi svaki čovjek bio čovjek,onda bi svaki kamen bio dragulj
Zaključano