You wish!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
luka_kimi je napisao/la: You wish!![]()
Vrlo vjerojatno je istina. Protiv Mallorce je bio na tribinama. U Realu trenutno ima puno veznjaka i netko će morati otići.Scuderia je napisao/la: Hahaha, dobra ti je ova.Pitam, da znam tugovati mjesec dana ako dodje u Bavarsku.
Ne zelim da dodje, jer smatram da nam nije potreban, a po prirodi, on ne moze zamijeniti Robbena, jer igra 10-tku. Neka samo ostane u Madridu. Nemam nista protiv.Naletio slucajno, pa rekoh, mozda navijaci Madrida sta znaju o tome, posto ipak igra za Real.
Schumy.d je napisao/la:
Vrlo vjerojatno je istina. Protiv Mallorce je bio na tribinama. U Realu trenutno ima puno veznjaka i netko će morati otići.
Najizgledniji su odlasci Drenthea, M. Diarre i njega. Real na tom mjestu ima sad Canalesa i Ozila i Kaku kad se oporavi.
Ja bih rekao da su šanse pola-pola jer ni Rafael ne želi ići sudeći prema njegovim izjavama. A možda i Mourinho razmisli još o njemu jer je bio solidan na pripremama.
Nadam se, da su to novinari napisali tek tako, da malo zakuhaju sve, pred sam kraj prijelaznog roka.Wie spanische Medien übereinstimmend berichten, sind die Münchner ernsthaft an van der Vaart interessiert. Der Mittelfeldspieler von Real Madrid soll bei den Bayern zumindest vorübergehend Arjen Robben ersetzen
Ne znam, trazim taj clanak vec pola sata, znam 100% da je bio, no sada ga nema. No evo citat iz danasnjeg clanka:Schumy.d je napisao/la:Mislim da ga Real neće dati ispod 15M, a ovo da ga je Mourinho potjerao je laž.
Koristio ga je na svakoj pripremnoj utakmici i vodio ga je u Mallorcu. Da ne računa, onda ga nebi toliko forsirao na pripremama. Ne računa na Drenthea i Diarru i oni mogu ići.
EDIT:
Ronaldo 3 tjedna out!![]()
![]()
Bit će teško bez njega.
Ajde, Perezu, prodaj ovu trojicu, daj još 20M i dovedi Džeku u Madrid!! Mislim da bi im se taj čovjek isplatio.
Real ga je platio 14 M€., a navodno je Bayern ponudio 12.M€. Ako ga zbilja ne zele, vjerovatno ce pristati na tu cifru, nece osjetiti tih 2M€."Man hat mir mitgeteilt, dass es für mich bei Real keinen Platz mehr gibt. Ich weiß nicht, ob der FC Bayern mich verpflichten will. Bislang hatte ich noch keinen Kontakt zu Coach Louis van Gaal", sagte der Holländer 'De Telegraaf'. Real-Coach Jose Mourinho hat van der Vaart einen Wechsel eindringlich nahegelegt.
A IbrahimovicSchumy.d je napisao/la:Robinho u Milanu!!!
![]()
Sjajan potez Milanista, prodali Huntelaara i kupili Robinha. Veseli me gledati trolist Ronaldinho-Pato-Robinho. Još k njima pridodati Seedorfa i Pirla i možda ove godine napokon budemo gledali napadački Milan i osvajanje scudetta.
Hleb u Birmingham-uSchumy.d je napisao/la:Robinho u Milanu!!!
![]()
Sjajan potez Milanista, prodali Huntelaara i kupili Robinha. Veseli me gledati trolist Ronaldinho-Pato-Robinho. Još k njima pridodati Seedorfa i Pirla i možda ove godine napokon budemo gledali napadački Milan i osvajanje scudetta.
...da, izgleda da ove godine prestaje dominacija Intera mada ja u talijanskoj ligi nikada neću otpisati ni Juve ma kako loše izgledao, a i Roma je tu u prikrajku...vjerojatno će ovo prvenstvo biti zanimljivo bez obzira na poznate talijanske taktičare...Schumy.d je napisao/la:Robinho u Milanu!!!
![]()
Nisam njegov ljubitelj baš.Gamer je napisao/la: A Ibrahimovic
Ne bi imao ništa protiv.Šteta što Luka ne igraSchumy.d je napisao/la:Ja sam očekivao Real - Ajax, ali znao sam da su šanse minimalne.
Zato postoji net.
A imam osjećaj da ćemo svako kolo gledati Tottenham (barem na Novoj kad budu).
Ma izgleda da ipak nije ništa ozbiljno. Koliko čitam, lom nije nikakav i pvre prognoze su 15 dana pauze.Chuck Norris je napisao/la:Messi ozljeđen![]()
![]()
Čini se ozbiljno
Schumy.d je napisao/la:Ma izgleda da ipak nije ništa ozbiljno. Koliko čitam, lom nije nikakav i pvre prognoze su 15 dana pauze.Chuck Norris je napisao/la:Messi ozljeđen![]()
![]()
Čini se ozbiljno
Btw, kakvi su ono odvratni zeleni dresovi Barce?![]()
Stvarno su gadni...
Meni su stvarno odvratni, pomalo gayChuck Norris je napisao/la: Šta fali dresovima,meni su OK,malo neobični ali nisu mi gadni