EDIT: ps.nemojte glasati za sebe to je jadno

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Thenk youBibi je napisao/la:Krscho ne bu dobil jer nikad X ne igraMoj glas ide Wolfmanu i Toona Armya vidim visoko.
EDIT: ps.nemojte glasati za sebe to je jadno
Ja se zahvaljujem.wolfman je napisao/la:Thenk youBibi je napisao/la:Krscho ne bu dobil jer nikad X ne igraMoj glas ide Wolfmanu i Toona Armya vidim visoko.
EDIT: ps.nemojte glasati za sebe to je jadno![]()
A moj glas ide luka-kimiu
Sudionici kladionice parove imaju pravo ispunjavati do najkasnije 30 minuta prije početka utakmice. Svi listići postani nakon toga smatraju se nevažećima.
Pa vrijedi. King iCool-u prvi par, Istra - Zagreb, nije računan u ukupnom bodovnom zbroju (nije ga ni pogodioBibi je napisao/la:Sudionici kladionice parove imaju pravo ispunjavati do najkasnije 30 minuta prije početka utakmice. Svi listići postani nakon toga smatraju se nevažećima.
Sta ovo pravilo vrijedi?![]()
Ne vazi, u zurbi kako sam slagao rezultate, zaboravio sam vidjeti kada je tko postao parove. Budem to sad ispravio.Bibi je napisao/la:Znaci vazi listic ako se posta u subotu bez obzira sto su dve utakmice odigrane
Da, ako se te dvije utakmice ne ubace u listić.Bibi je napisao/la:Znaci vazi listic ako se posta u subotu bez obzira sto su dve utakmice odigrane
Scuderia je napisao/la:Ne vazi, u zurbi kako sam slagao rezultate, zaboravio sam vidjeti kada je tko postao parove. Budem to sad ispravio.Bibi je napisao/la:Znaci vazi listic ako se posta u subotu bez obzira sto su dve utakmice odigrane
Ta priča ne drži vodu, jer je kolega Krscho napravio slijedeći prekršaj:Bibi je napisao/la:Scuderia je napisao/la:Ne vazi, u zurbi kako sam slagao rezultate, zaboravio sam vidjeti kada je tko postao parove. Budem to sad ispravio.Bibi je napisao/la:Znaci vazi listic ako se posta u subotu bez obzira sto su dve utakmice odigrane
![]()
Pa valjda igramo po nekakvim pravilima ili ne?
Sjecam se prosle sezone kada je Krscho ili Keexx zakasnio na jedan par cijeli je listic bio nevazeci,a sad se odjedanput vazi
King iCool listić je poslao u 17.57, dok je tekma Istra - Zagreb igrana u 18.00. Logično, bodove za tu utakmicu ne dobiva. Međutim, utakmice Split - Varaždin, Šibenik - Cibalia i Zadar - Karlovac igrane su u 20.00, što znači da je King iCool poslao listić 2 sata i 3 minute prije početka tih utakmica, što je sat i 33 minute prije predviđenog roka. Stoga, nema razloga da mu se spomenuti parovi ne uvaže.luka_kimi je napisao/la:Pstao si listić 2 sata nakon što su utakmice završile, i 10 minuta nakon početka tekme Varteks-Dinamo.
Nakon detaljne analize, zakljucak je sljedeci:Bibi je napisao/la:
![]()
Pa valjda igramo po nekakvim pravilima ili ne?
Sjecam se prosle sezone kada je Krscho ili Keexx zakasnio na jedan par cijeli je listic bio nevazeci,a sad se odjedanput vazi
Ja sam više pasivac u svemu ovome, ne pratim HNL, dođem i napravim listić, bez ikakvih analiza i gledanaj tko je koji na tablici, čudim se kako imam tako puno bodova -.-Krscho ne bu dobil jer nikad X ne igra
Da, bilo je dopušteno. Ne znam što ti nije jasno, u pravilima ti jasno piše:Bibi je napisao/la:Cool![]()
Znaci to je isto tako bilo dopusteno i prosle sezone?
...prije početka utakmice, a ne utakmica. Prošle godine smo također imali jedan takav slučaj, isto sa kolegom King iCool, i taj je slučaj rješen na jednak način - prva dva para, za koje je prognoza poslana prekasno, nisu se priznala u konačan zbroj njegovih bodova za to kolo.Sudionici kladionice parove imaju pravo ispunjavati do najkasnije 30 minuta prije početka utakmice. Svi listići postani nakon toga smatraju se nevažećima.
Pozdrav.BBB je napisao/la:Pozdrav svim forumašima !
Ja sam novi ovdje, a kako sam odmah primjetio vašu HNL kladionicu, odlučio sam postati listić i s vremena na vrijeme nabaciti koju "pametnu".
Za ovo kolo odlučio sam postaviti nešto riskantniju prognozu i nadam se da će biti dobra i da se neću osramotiti prvim listićem kojeg postam.
Što se tiče ankete, još nisam odlučio za koga glasati jer nikoga ne znam, ali ću uskoro i ja dodati svoj glas.
Slažem se sa kolegom Bibijem! Dobrodošao, nadam se da će ti se želje ostvariti!Bibi je napisao/la:O novi clan!![]()
Super,sto nas je vise to bolje.Jos jednom pozdrav i dobrodosao.
DobrodošaoBBB je napisao/la:Pozdrav svim forumašima !
Ja sam novi ovdje, a kako sam odmah primjetio vašu HNL kladionicu, odlučio sam postati listić i s vremena na vrijeme nabaciti koju "pametnu".
Za ovo kolo odlučio sam postaviti nešto riskantniju prognozu i nadam se da će biti dobra i da se neću osramotiti prvim listićem kojeg postam.
Što se tiče ankete, još nisam odlučio za koga glasati jer nikoga ne znam, ali ću uskoro i ja dodati svoj glas.