Evo i moje priče:
Uzeo sam Dinamo i započeo sezonu s njim.
CILJEVI:
Kao ciljeve sam si postavio osvajanje prvenstva i ulazak u Europsku ligu.
TRANSFERI:
Ni Dinamo nije imao neki budžet ne znam kakav. Tek 4 milijuna, dovoljno da se dovedu 2-3 prosječna igrača. Dugo sam tražio igrače. Čak sam bio i u utrci za Gutijem i Campbellom, ali naravno, ne zanima ih HNL.

Prvo pojačanje sam pronašao u Cluju. Napadač Lacita Traore, 18 godina i zasad sam zadovoljan s njim. Platio sam ga 1,5 milijun. Nakon toga sam krenuo u lov na Ibričića ili Sharbinija, ali Hajduk ih nije dao ispod 2 i 2,7 milijuna pa sam odustao. Poslao sam Papadopulosa na posudbu (woohoo

). Onda sam htio dovesti Juanfrana iz Real Castille i Jeffrona iz Barcelone B, ali rasplet isti kao i sa Gutijem. Preostalo mi je još malo vremena da dovedem jednog ili 2 veznjaka jer nisam htio igrati sa Antom Tomićem u veznoj liniji.
Poslao sam ponudu za Sergia Canalesa u Racing. Nakon mene, ponudu za njega je poslao i Liverpool i već sam pomislio da mi je i taj transfer prošao. Onda sam se okrenuo Perišiću, ali me odbio. I onda, idući dan, Canales odbio Liverpool zbog mojeg Dinama i sad je kod mene. Cijena: 1 milijun.
SASTAV:
Butina - Ibanez, Bišćan, Lovren(Kovač), Etto - Sammir, Calello, Canales - Morales - Mandžukić, Traore
Imam dosta problema sa ozlijedama: Cufre (4 mjeseca) i Badelj (5 mjeseci), a uz njih mi je Kovač bio više kod doktora nego na terenu pa sam morao čak i krpati stoperske linije u Europi sa Vrdoljakom.
EUROPSKI USPJEH:
Ostvareno i više od očekivanja.
Dinamo igra Ligu Prvaka!!! 
Pobijeđeni su redom Sheriff, Stabaek i najtvrđi orah Olympiacos. Sad sam u skupini sa Barcelonom, AZ-om i Celticom. Teška grupa, ali idem po 3. mjesto u skupini i nastavku u EL.