Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Re: Formula 1 team-Mercedes Grand Prix
Po meni dolazak Kimija ,a odlazak Rosberga je nelogican potez.Bolje bi im bilo da Schumy ode .

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Daj boze neka se samo vrati Kimi . Koliko mi je bilo zao sto nije ove sezone u F1 toliko sam bio sretan povratku MSC. Nadam se da ce skupa voziti 2011g
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Zanimljivo straznje krilo.Nesto na fazon Renault-a, samo sto je ovo mnogo ekstremnije..

FORZA FERRARI!!!
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
To je F-duct... Izgleda potpuno isto kao i McLarenov F-duct iz Monaca 2009 (Da, mislim na 2009. god)nikolaa je napisao/la:Zanimljivo straznje krilo.Nesto na fazon Renault-a, samo sto je ovo mnogo ekstremnije..
[ http://cdn.gallery.autosport.com/pictur ... 10ger250-2 ]
Evo što Whitmarsh kaže:
Similarly the F-duct clearly wasn’t anticipated – oddly, because the F-duct, or a non-switched F-duct was first introduced on a McLaren in Monaco last year 14-15 months ago. Variants of that developed and the switched one obviously started this year and caused a bit of surprise.

Izgleda potpuno isto, samo što se ovime nije moglo upravljati...LINK!

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Michael is faster than you!!
- kowalski
- Rezervni vozač
Mercedes izgleda katastrofalno ovaj vikend. To i nije neka novost, ali povećali su zaostatak za oko pola sekunde, u odnosu na prošli tjedan.
Mislim da imaju mizerne šanse za q3 sutra. Naravno, možda se do sutra okrene situacija, ali čisto sumnjam.
Mislim da imaju mizerne šanse za q3 sutra. Naravno, možda se do sutra okrene situacija, ali čisto sumnjam.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Igor18
- Veteran
Možda je ovo i dobro. Prije su bili solidno na FP pa koma kvale. Možda sada bude obrnuto 

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
A šta ovi u Mercedesu opet izvode po boksu...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Jos su osam utrka do kraja, u Mercedesu su prebacili sve na iducu sezonu. " Mi znamo da ove godine ne mozemo postati prvaci. Ali moramo misliti na iducu sezonu, jer mi zelimo uspjeti", rekao je Rosberg.Schon acht Rennen vor Schluss klammert sich das Mercedes-Lager an die Hoffnung auf Besserung 2011. "Wir wissen spätestens jetzt, dass wir nicht mehr Weltmeister werden können. Aber wir müssen auch schon an das nächste Jahr denken, denn dann wollen wir es schaffen", betonte Rosberg.
Mit Macht treibt der Rennstall schon jetzt die Entwicklung des neuen Autos voran. "Da würden sich viele wundern, wie weit wir schon sind", sagte Rosberg der 'Bild am Sonntag'. Auch Schumacher werde dann alle Kritiker eines Besseren belehren, meint Rosberg. "Ich gehe auch davon aus, dass von ihm nächstes Jahr einiges kommt und es extrem schwierig sein wird, ihn zu schlagen."
Puno se radi na novom autu. " Mnogi bi se cudili, koliko smo daleko otisli", rekao je Rosberg u nedjeljnom Bildu.I Schumacher ce onda moci podnijeti kritike, misli Rosberg. " Racunam na to, da ce od njega iduce sezone doci puno toga, te da ce ga biti jako tesko pobjediti".
Eto, grub prijevod, inace izvor je njem. rtl
Napokon se okrenuli iducoj sezoni.

-
Sve ce to mnogo drugacije da izgleda iduce sezone kada stari lisac u razvoj bolida instalira svoje zelje i uputstva.Ima svi da ga ponovo volimo i divimo se njegovom vozackom umijecu.Vijerujem da ce on da se ponovo vrati u svom punom sjaju.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Sta ako se ne vrati ??ivanfece je napisao/la:Sve ce to mnogo drugacije da izgleda iduce sezone kada stari lisac u razvoj bolida instalira svoje zelje i uputstva.Ima svi da ga ponovo volimo i divimo se njegovom vozackom umijecu.Vijerujem da ce on da se ponovo vrati u svom punom sjaju.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
To bi bila velika steta,da vozi u ovako losoj sezoni za njega a iduca koja bi trebala da mu vrati gust da propusti.Nevjerujem,a i bilo bi steta.Felipe Massa je napisao/la:Sta ako se ne vrati ??ivanfece je napisao/la:Sve ce to mnogo drugacije da izgleda iduce sezone kada stari lisac u razvoj bolida instalira svoje zelje i uputstva.Ima svi da ga ponovo volimo i divimo se njegovom vozackom umijecu.Vijerujem da ce on da se ponovo vrati u svom punom sjaju.
- FERRARI-MAN
- Navijam za: FERARRI i NANDA
SBBDBB ako se ne vrati onda u penziju , pecati ribe i pusiti cigaruFelipe Massa je napisao/la:Sta ako se ne vrati ??ivanfece je napisao/la:Sve ce to mnogo drugacije da izgleda iduce sezone kada stari lisac u razvoj bolida instalira svoje zelje i uputstva.Ima svi da ga ponovo volimo i divimo se njegovom vozackom umijecu.Vijerujem da ce on da se ponovo vrati u svom punom sjaju.

- FERRARI-MAN
- Navijam za: FERARRI i NANDA
I sada dolazi monza i Rosberg i Schumacher nemaju Šanse top speed im nije los nego KATASTROFA

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pazi da ne bi iznenadili. Monza je specifična kaj se tiče priprema.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Ross Brawn: "Sada na raspolaganju imamo i stručnjake iz Dailmer-Benza"
Možda, če radna snaga iz Stuttgarta smisliti nešto za sljedeču sezonu ...
Možda, če radna snaga iz Stuttgarta smisliti nešto za sljedeču sezonu ...

- Igor18
- Veteran
- Igor18
- Veteran
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Eto, na kraju 8 bodova. Moglo je biti i malo vise, da se Rosbergu nije desilo, sto se desilo.
Mislim da mogu biti zadovoljni u Mercedesu, s obzirom da su se prebacili na razvoj bolida za iducu sezonu + oba Renault-a su odustala, tako da su malo povecali razmak izmedju sebe i njih po pitanju konstruktorskog poretka.
Mislim da mogu biti zadovoljni u Mercedesu, s obzirom da su se prebacili na razvoj bolida za iducu sezonu + oba Renault-a su odustala, tako da su malo povecali razmak izmedju sebe i njih po pitanju konstruktorskog poretka.

- Forza
- Profesionalni vozač
"There is more credibility in Norbert Haug becoming an F1 driver than in Michael Schumacher becoming sporting director of Mercedes."
Mercedes boss Norbert Haug on speculation Michael Schumacher could move into management in 2011
Šta se samog bolida tiče sada su bliže Williamsu nego Renaultu, barem je tako bilo u Japanu.

Šta se samog bolida tiče sada su bliže Williamsu nego Renaultu, barem je tako bilo u Japanu.

- Forza
- Profesionalni vozač
- Igor18
- Veteran
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
kaj ja znam,oo meni zvuči kao izvađeno iz konteksta,kao da je on to rekao u stilu da je preblago napravio bolid spram prošle godine,ali i ne sviđa mi se što misli da će mu ovo biti zadnji tim,iakoje rekao da ne planira ostariti u F1 nego ići u mirovinu i živjetiživot,no ovo mi nažalost zvuči kao idem još odradit godinu-dve i odohIgor18 je napisao/la:Brawn: Mercedes too conservative

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Pa to je i rekao opravdavajući potez da nisu bili u situaciji riskirati sa premalo novaca na raspolaganju, borbom za osvajanje prošlogodišnjih titula, drastičnim smanjivanjem osoblja, a vjerujem da baš i nije bio siguran u budućnost tima - hoće li ga netko kupiti ili će morati trčati za sponzorima kako bi preživio još jednu sezonu i naplatio konstruktorsku titulu o Bernića ...schuey je napisao/la:kaj ja znam,oo meni zvuči kao izvađeno iz konteksta,kao da je on to rekao u stilu da je preblago napravio bolid spram prošle godine,ali i ne sviđa mi se što misli da će mu ovo biti zadnji tim,iakoje rekao da ne planira ostariti u F1 nego ići u mirovinu i živjetiživot,no ovo mi nažalost zvuči kao idem još odradit godinu-dve i odohIgor18 je napisao/la:Brawn: Mercedes too conservative