thx kolega.gringo73 je napisao/la: Problemi sa hidraulikom.

opet isti problem zbog kojeg odustaje, 3. već put ja mislim.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
thx kolega.gringo73 je napisao/la: Problemi sa hidraulikom.
Kamo sreće da je ovo zadnje. I HRT je odigrao dobar potez (u Senninom slučaju) s ulaskom u boks, kao i Ferrari s Alonsom.K1M1 je napisao/la:thx kolega.gringo73 je napisao/la: Problemi sa hidraulikom.![]()
opet isti problem zbog kojeg odustaje, 3. već put ja mislim.šteta....
22. Senna HRT-Cosworth 1:31.266Sato-san je napisao/la:Da li sam ja to dobro vidio da je Senna bio brži od di Grassia u kvalama?
Ispravite me ako sam pogriješio.
Je bio je brži, i to velikih 7 desetinki, a od svog timskog 8.Sato-san je napisao/la:Da li sam ja to dobro vidio da je Senna bio brži od di Grassia u kvalama?
Ispravite me ako sam pogriješio.
Nebi niš napravil ni da vozi, poprilično sam uvjerenK1M1 je napisao/la:Kud baš sad na jednoj od njegovih najdrazih staza? Tu je bio na postolju u f3 i pobjedio u gp2. Čudna mi je odluka ekipe da ga mjenja bas na ovoj stazi.
nema se paraK1M1 je napisao/la:Kud baš sad na jednoj od njegovih najdrazih staza? Tu je bio na postolju u f3 i pobjedio u gp2. Čudna mi je odluka ekipe da ga mjenja bas na ovoj stazi.
A kao neki drugi budu u puno boljim bolidima?Igor18 je napisao/la:Nebi niš napravil ni da vozi, poprilično sam uvjerenK1M1 je napisao/la:Kud baš sad na jednoj od njegovih najdrazih staza? Tu je bio na postolju u f3 i pobjedio u gp2. Čudna mi je odluka ekipe da ga mjenja bas na ovoj stazi.
Potvrđeno.......gringo73 je napisao/la:Joe Saward piše da Senna neće voziti ovaj vikend, i umjesto njega će nastupiti Sakon Yamamotot. HRT traži lovu, a Yamomoto je ponudio. Službeena potvrda se očekuje uskoro.
Pa i Senna je tu djelomice zbog love (brazičskih sponzora) a djelomice zbog prezimena. Sakon Yammamoto je po meni bolji vozac od Senne, bar po onome sto sam gledao u GP2Felipe Massa je napisao/la:A bas steta.Iskreno draze mi je vidjeti prezime Senna u F1 ponovo nego od nekog japanca kamikaze koji je samo u F1 zato sto ima love .Nadam se da ce se Bruno jednog dana vratiti u F1 ,ali u neku bolju ekipu.
I ja se tomu nadam. Valjda će ovi iz HRT stići promijeniti naljepnicu na boku bolida, te staviti SAKON ....Felipe Massa je napisao/la:A bas steta.Iskreno draze mi je vidjeti prezime Senna u F1 ponovo nego od nekog japanca kamikaze koji je samo u F1 zato sto ima love .Nadam se da ce se Bruno jednog dana vratiti u F1 ,ali u neku bolju ekipu.
Nisam mislio da zbog vozačkog (ne)umijeća neće ništa napravit. Da se i rodio na toj stazi opet bi bio zadnji ili predzadnji (ili odustao). HRT je smiješan (i TV i bolidDani je napisao/la:A kao neki drugi budu u puno boljim bolidima?Igor18 je napisao/la:Nebi niš napravil ni da vozi, poprilično sam uvjerenK1M1 je napisao/la:Kud baš sad na jednoj od njegovih najdrazih staza? Tu je bio na postolju u f3 i pobjedio u gp2. Čudna mi je odluka ekipe da ga mjenja bas na ovoj stazi.
E to je ono najgore,ali Bruno tu nije nista kriv,jednostavno bolid je najvece smece.Vidjeli smo ove sezone da je puno puta oduvao Karuna sa staze,al bolid ne moze vise od zadnjeg ili predzadnjeg mjesta.Igor18 je napisao/la:Nisam mislio da zbog vozačkog (ne)umijeća neće ništa napravit. Da se i rodio na toj stazi opet bi bio zadnji ili predzadnji (ili odustao). HRT je smiješan (i TV i bolidDani je napisao/la:A kao neki drugi budu u puno boljim bolidima?Igor18 je napisao/la:
Nebi niš napravil ni da vozi, poprilično sam uvjeren) žao mi je htio sam vidjet Brunu u nekom konkurentnom bolidu koju utrku da vidim jel ima šta u njemu a ovako, dok plaćaš voziš kad prestaneš zdravo doviđenja.
A i gledati prezime Senna stalno na zadnjem mjestu i nije baš lijepo... do sljedeće prilike Bruno
Ako me oci dobro sluze, u boksu gdje je Japanac, jos uvijek stoji ime Bruno....pospani gad je napisao/la:
I ja se tomu nadam. Valjda će ovi iz HRT stići promijeniti naljepnicu na boku bolida, te staviti SAKON ....Valjda će im Sakonovi dovoljno platiti, da to promjene iz BRUNO u SAKON.....
WTF??Ferrari-BiH je napisao/la: Pa i Senna je tu djelomice zbog love (brazičskih sponzora) a djelomice zbog prezimena. Sakon Yammamoto je po meni bolji vozac od Senne, bar po onome sto sam gledao u GP2
Kvalifikacije 6:3 za sennu, a u utrkama senni se 5 puta pokvario bolid, a chandhoku 1 ili 2. Na slobodnimk treninzima je senna takodjer vise puta bio brzi, tako da nzm gdje je tu po tebi chandhok bio bolji.Bibi je napisao/la:Senna me razocarao ove sezone.Nije uspio pobjediti ni momcadskog kolegu Chandhoka i ocito vise nisu imali strpljenja sa njim.Tako da je ipak sa razlogom otjeran.Naravno da je bolid kanta,ali trebao je barem biti ispred njega.
Vidim rezultati sve govore(bez obzira na kvarove ili izljetanja njegova)K1M1 je napisao/la:Kvalifikacije 6:3 za sennu, a u utrkama senni se 5 puta pokvario bolid, a chandhoku 1 ili 2. Na slobodnimk treninzima je senna takodjer vise puta bio brzi, tako da nzm gdje je tu po tebi chandhok bio bolji.Bibi je napisao/la:Senna me razocarao ove sezone.Nije uspio pobjediti ni momcadskog kolegu Chandhoka i ocito vise nisu imali strpljenja sa njim.Tako da je ipak sa razlogom otjeran.Naravno da je bolid kanta,ali trebao je barem biti ispred njega.![]()
Jedan i jedini razlog je novac, kojeg očito Sakon ima na bacanje.
Ma dere ga Karun.K1M1 je napisao/la:WTF??Ferrari-BiH je napisao/la: Pa i Senna je tu djelomice zbog love (brazičskih sponzora) a djelomice zbog prezimena. Sakon Yammamoto je po meni bolji vozac od Senne, bar po onome sto sam gledao u GP2![]()
![]()
To je isto kao da si rekao da je Chandhok bolji vozac od alonsa.
![]()
Yamamoto: 21 utrka u gp2, samo 3 boda! U 21 utrci samo je jedanput osvojio bodove.![]()
Senna 2007. 34 boda, 2008. 64 boda.
Sakon 2008. 23. u ukupnom poretku, Senna 2. i borio se za naslov sve do posljednje utrke. (zapravo fia mu je oduzela naslov u belgiji al to je neka druga priča)
Da Sakon je stvarno bolji, ma duplo.![]()
![]()
Meni uopce nije jasno kako je taj Sakon uopce dobio super licencu.![]()
Kvalifikacije 6:3 za sennu, a u utrkama senni se 5 puta pokvario bolid, a chandhoku 1 ili 2. Na slobodnimk treninzima je senna takodjer vise puta bio brzi, tako da nzm gdje je tu po tebi chandhok bio bolji.Bibi je napisao/la:Senna me razocarao ove sezone.Nije uspio pobjediti ni momcadskog kolegu Chandhoka i ocito vise nisu imali strpljenja sa njim.Tako da je ipak sa razlogom otjeran.Naravno da je bolid kanta,ali trebao je barem biti ispred njega.![]()
Jedan i jedini razlog je novac, kojeg očito Sakon ima na bacanje.