Trenutno slušam

Forum za sve ono što nema veze s Formulom 1...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Mansell
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mercedes

Re: Trenutno slušam

Post Postao/la Mansell »

:D
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Zakon pjesma. :biggrin: :biggrin: :biggrin:

slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

O Bože pa to je musko! :shock:
luka_kimi
Moderator
Moderator

King iCool je napisao/la:O Bože pa to je musko! :shock:
Za rubriku vjerovali ili ne. :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Kraljica koja ce danas odnijeti titulu ;) :zaba:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
luka_kimi
Moderator
Moderator

E ne, neće... :biggrin:

Fantastična pjesma, čim sam je čuo, navijao sam za nju. Lena - Satelite =D> =D> =D>

Pjesma prekrasna, o Leni da ne govorimo... :biggrin:

Ne mogu prestati slušati ovu pjesmu, eto slušam je već 5.put... Predobra je. :biggrin:

Najbolji mi je ovaj dio "I´ve got to tell you", kak to zakon veli. :biggrin:
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

luka donja crta kimi, napokon da se u nečemu slažem s tobom. :biggrin: (Jesam se naj**o tražeći org. pjesmu bez pljeskanja i u boljoj kvaliteti.)
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Fantastična pjesma? :lol:

Ja ne znam da li da se smijem ili plačem kad vidim kakvih pjesama ima u samom vrhu ovogodišnje Eurovizije. :zid:
Stvarno mi nije jasno kako su Feminemke ispale. Napokon smo imali dobru pjesmu na tom izboru, a na kraju ni u finale nismo ušli. Pa tko je tu lud. Šta imaš goru pjesmu, to ćeš bolje proć.

Još je ova gore solidna, ali pogledajte (poslušajte) 4. (četvrtu) pjesmu ovogodišnje eurovizije:

Očaj!!! Presmiješno :lol:
luka_kimi
Moderator
Moderator

Ajde ne seruckaj, i Rumunjska je imala dosta dobru pjesmu, a ova gore pjesma od Lene je preodlična. Kako znam? Toliko sam je puta preslušao od jučer navečer da sam naučio tekst napamet, i slušam je i sada, i još mi nije dosadila, dapače. :biggrin:

Luka donja povlaka Kimi je rekao svoje. :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

luka_kimi je napisao/la:Ajde ne seruckaj, i Rumunjska je imala dosta dobru pjesmu, a ova gore pjesma od Lene je preodlična. Kako znam? Toliko sam je puta preslušao od jučer navečer da sam naučio tekst napamet, i slušam je i sada, i još mi nije dosadila, dapače. :biggrin:

Luka donja povlaka Kimi je rekao svoje. :biggrin:
A Rumunjska je dobra pjesma.... za djecu. :D
Elementi u pjesmi su baš djetinjasti, ali ok, o ukusima se ne raspravlja.
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ma nemogu jednostavno vjerovat ovom jeb...m Eurosongu.Srbija je zavrsila ispred Izraela :shock: :shock: :shock: :shock: :nabijemte: Pa dajte molim vas!
Nista se nije promijenilo u glasovanju kakvih 50% ziri i gradani.Mogao sam ja biti u tom ziriju onda.Katastrofa!!
Glupa pjesma pobjedi onda prosle godine Farytale ili kak vec,a de negovorim o Lordiju i Ruslani :roll: I da kolko god ulagali puno para Eurosong NIKAD nece otici na istok.A i vjerovatno je imalo utjecaj kada pjevaju po redu.

wtf?????????????' http://i50.tinypic.com/2r5qfwn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;.

Da nebude off

Predobra pjesma :cry:

24.7.2009-5.5.2013
luka_kimi
Moderator
Moderator

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Ma nemogu jednostavno vjerovat ovom jeb...m Eurosongu.Srbija je zavrsila ispred Izraela :shock: :shock: :shock: :shock: :nabijemte: Pa dajte molim vas!
Nista se nije promijenilo u glasovanju kakvih 50% ziri i gradani.Mogao sam ja biti u tom ziriju onda.Katastrofa!!
Glupa pjesma pobjedi onda prosle godine Farytale ili kak vec,a de negovorim o Lordiju i Ruslani :roll: I da kolko god ulagali puno para Eurosong NIKAD nece otici na istok.A i vjerovatno je imalo utjecaj kada pjevaju po redu.

wtf?????????????' http://i50.tinypic.com/2r5qfwn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;.

Da nebude off

http://www.youtube.com/watch?v=GelsXCyV5Nk" onclick="window.open(this.href);return false;

Predobra pjesma :cry:
Eto vidiš, meni je pjesma od Izraela preglupa i totalno debilna. Ne vrijeđam nikoga, samo velim da mi je to uvjerljivo najgora pjesma bila na Eurosongu.

Cipar je imao fantastičnu pjesmu, ali su jednostavno premala zemlja da imaju neki utjecaj na natjecanju, a time su im i šanse za pobjedu gotovo nikakve.

O prošlogodišnjim natjecanjima ne bih govorio, samo bih rekao da je "Fairytale" također bila fantastična pjesma. ;)

Što se tiče naših cura, mislim da je ovdje očito da se radi o sabotaži. Prema većini norveških kladionica, mi smo bili 5.favoriti natjecanja!!! :shock:

I onda uopće ne vidimo finala. Hoćete reći da tu ima pravde? Nema. Ali geslo je natjecanja: Neka najbolji pobjedi. Po meni se to i ostvarilo. ;)
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Skoro se rasplacem kada cujem ovo.... :? :(
slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

luka_kimi je napisao/la: Eto vidiš, meni je pjesma od Izraela preglupa i totalno debilna. Ne vrijeđam nikoga, samo velim da mi je to uvjerljivo najgora pjesma bila na Eurosongu.

Cipar je imao fantastičnu pjesmu, ali su jednostavno premala zemlja da imaju neki utjecaj na natjecanju, a time su im i šanse za pobjedu gotovo nikakve.

O prošlogodišnjim natjecanjima ne bih govorio, samo bih rekao da je "Fairytale" također bila fantastična pjesma. ;)

Što se tiče naših cura, mislim da je ovdje očito da se radi o sabotaži. Prema većini norveških kladionica, mi smo bili 5.favoriti natjecanja!!! :shock:

I onda uopće ne vidimo finala. Hoćete reći da tu ima pravde? Nema. Ali geslo je natjecanja: Neka najbolji pobjedi. Po meni se to i ostvarilo. ;)

Idemo po redu:

1.Bitno da je Ljubiceeee,ljubiceee prava pjesma.To ne zasluzuje uopce polufinale,a di kamoli finale.Sljedec godine ja idem na doru sa Cajkom ko zna mozda budem bokji od milana :roll: Prevedi si pjesmu na engleski pa ocjenjuj onda ;)

2.Slazem se u potpunosti :thumbup:

3."Fairytale" je pjesma koje pjevaju zaljubljene curice i djecaci koji idu u vrtic.I naravno ogroman lobi iz svih skandinavskih zemalja(sve su prosle u finale).

4.Jednostavno moguce da i istina,a i shjebali su nam nastup totalno.Super je bila pjesma,alidrugo polufinalno vecer je bilo ono tri puta jace od prve.

5.To geslo je otislo nakon uvodenja televotinga :( Zalosno :(

24.7.2009-5.5.2013
luka_kimi
Moderator
Moderator

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Eto vidiš, meni je pjesma od Izraela preglupa i totalno debilna. Ne vrijeđam nikoga, samo velim da mi je to uvjerljivo najgora pjesma bila na Eurosongu.

Idemo po redu:

1.Bitno da je Ljubiceeee,ljubiceee prava pjesma.To ne zasluzuje uopce polufinale,a di kamoli finale.Sljedec godine ja idem na doru sa Cajkom ko zna mozda budem bokji od milana :roll: Prevedi si pjesmu na engleski pa ocjenjuj onda ;)

2.Slazem se u potpunosti :thumbup:

3."Fairytale" je pjesma koje pjevaju zaljubljene curice i djecaci koji idu u vrtic.I naravno ogroman lobi iz svih skandinavskih zemalja(sve su prosle u finale).

4.Jednostavno moguce da i istina,a i shjebali su nam nastup totalno.Super je bila pjesma,alidrugo polufinalno vecer je bilo ono tri puta jace od prve.

5.To geslo je otislo nakon uvodenja televotinga :( Zalosno :(
1. A ne, nisam rekao da je "Ljubice" prava pjesma, stavio sam je gore jer mi ju je zabavno slušati. S druge strane, pjesma Izreala, nit mi je zabavna, nit mi se sviđa kao takva.

2. Krivo mi je zbog njih, jer su i puno gore skladbe završile ispred. ;)

3. Ne velim da bih ja tu pjesmu pjevao, ali da mi je dobra, dobra mi je. Ne treba niti spominjati da su Alexander (Fairytale) i Lena (Satelite) par. :biggrin:

4. Poslušaj dio na 0:18 do 0:22. Možda slučajnost, a možda su nas fakat htjeli shebat. ;)

5. Po meni se stvarno ostvarilo. Pjesma mi je super odkad sam je čuo prvi puta. Moje mišljenje. ;)
slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Znaci,par su?Jos je dan razlog ka pobjedi :|
I jos nesto prije pocetka Eurosonga na njihovoj sluzbenoj stranici,cijela dva interviewa sa Lenom umjesto slika i izvedbi sa generalne probe :? i jos je izvukla dobar broj.

I da,preporucam Velikoj Britaniji da se vise ne prijavljuje na ovo amatersko politicko natjecanje.Prosle godine su imali po kvaliteti najbolju pjesmu i zavrsili su tek peti :(

Nije ni cudo sto nema Austrije i Italije.

24.7.2009-5.5.2013
luka_kimi
Moderator
Moderator

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Znaci,par su?Jos je dan razlog ka pobjedi :|
I jos nesto prije pocetka Eurosonga na njihovoj sluzbenoj stranici,cijela dva interviewa sa Lenom umjesto slika i izvedbi sa generalne probe :? i jos je izvukla dobar broj.

I da,preporucam Velikoj Britaniji da se vise ne prijavljuje na ovo amatersko politicko natjecanje.Prosle godine su imali po kvaliteti najbolju pjesmu i zavrsili su tek peti :(

Nije ni cudo sto nema Austrije i Italije.
Imali su i ove godine lijepu pjesmu. Ne najbolju, ali ne niti za zadnje mjesto. ;)
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

@bibi_Alonso 4ever - nzm što se žališ, al po meni dvije definitvno najbolje pjesme jučer su bile one koje su i završile 1. i 2. : njemačka i turska. ;)
što se tiče izraela, to mi je bila najlošija pjesma jučer, bez ikakve melodije, refrena... nzm možda su riječi dobre al ne razumjem izraelski (hebrejski) pa onda jbg. :biggrin:
kolko god tu igrale uloge 'političke igre' mislim da u većini slučajeva ipak pobjedi najbolja pjesma (i prošle i ove godine je pobjedila najbolja pjesma, za prijašnje godine se ne sjećam više al je isto vjerojatno tako)
što se tiče hrvatske, i pjesma i izvedba su bile užas tako da ništa čudno što nismo prošli u finale. ;)
slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

K1M1 je napisao/la: nzm što se žališ, al po meni dvije definitvno najbolje pjesme jučer su bile one koje su i završile 1. i 2. : njemačka i turska.
Zalim zadnjih pet godina tako(osim Dyma Bilana koji je zasluzio pobjedu iako nisam navijao za njega),no vec sam se pomirio da to nemoze nitko promijeniti.I da sto se tice Turske oni bilo kakvu pjesmu da imaju uvijek ce biti pri vrhu,isto kao i Rusi(katastrofa pjesma).

Njemacka je bila pogurana na svim mogucim nacinima da pobjedi i to je cinjenica ;)
K1M1 je napisao/la:što se tiče izraela, to mi je bila najlošija pjesma jučer, bez ikakve melodije, refrena... nzm možda su riječi dobre al ne razumjem izraelski (hebrejski) pa onda jbg.
Ok,u uredu,ali molim te da su zavrsile iza Srbije #-o
K1M1 je napisao/la:kolko god tu igrale uloge 'političke igre' mislim da u većini slučajeva ipak pobjedi najbolja pjesma (i prošle i ove godine je pobjedila najbolja pjesma, za prijašnje godine se ne sjećam više al je isto vjerojatno tako)
Jok,poslusaj Ruslanu(Ukrajina 2004),Lordi(2006) :lol: :lol: :lol::Politika diktira svijetom tako i ovdje ;)
K1M1 je napisao/la:što se tiče hrvatske, i pjesma i izvedba su bile užas tako da ništa čudno što nismo prošli u finale.
Nismo imali bolju pjesmu 10 godina od ove ;)

24.7.2009-5.5.2013
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Luka_kimi ovaj dio na 18-22, jel ti to mislis na kasnjenje klavira(rano pjevanje)?
ivanpetka
Početnik
Početnik
Navijam za: Massu

Post Postao/la ivanpetka »

Kad smo već kod eurosonga:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Aq_QQjqs ... re=related[/youtube]
Pjesma mi je pre odlična i žao mi je kaj nije pobijedila... Al ok. Satellite je bila prva pjesma s eurosonga za koju sam se baš "zakvačio" ali moram priznat da me Lena malo razočarala uživo... Puno bolje mi je zvučala na youtube-u
AA! Ljuti umak je ljut!!
luka_kimi
Moderator
Moderator

Caldor je napisao/la:Luka_kimi ovaj dio na 18-22, jel ti to mislis na kasnjenje klavira(rano pjevanje)?
Da, na to mislim. ;)
slika
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Ovi naši nikad neće bit dobri na eurosongu dok ne naprave pjesmu na engleskom,jer su šanse minimalne da ćeš pobjedit pjevajući na hrvatskom koliko god pjesma bila dobra.Zadnja koja je pobjedila da nije bila na engleskom je Srbija 2006. čini mi se,ali to je rijetkost.
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Odgovori