Naravno, nisam ni na jednu sliku odgovorio, jer njih uvijek ostavljam za kraj... Ma ne mogu vjerovat...

Ako se brines da ces biti zadnji, ne boj se, to je rezervirano za mene.luka_kimi je napisao/la:Ma sranje, uvijek ostanem kratak sa vremenom...
Naravno, nisam ni na jednu sliku odgovorio, jer njih uvijek ostavljam za kraj... Ma ne mogu vjerovat...
Ma nisam se brinuo da ću biti zadnji, ali da sam se razočarao, jesam. Nekako mi se čini premalo 20 minuta, ali što je, tu je.Scuderia je napisao/la:Ako se brines da ces biti zadnji, ne boj se, to je rezervirano za mene.luka_kimi je napisao/la:Ma sranje, uvijek ostanem kratak sa vremenom...
Naravno, nisam ni na jednu sliku odgovorio, jer njih uvijek ostavljam za kraj... Ma ne mogu vjerovat...![]()
Evo bacam se na provjeru130R je napisao/la:I dali je moguće da su meni krivo izračunati bodovi, dva puta sam zbrajao i čini mi se da imam više od 22 boda.
Ferrari-BiH je napisao/la:Ja sam dosao samo da ne bude po schueyevom (ocekivao je 10)
Tek kad vidim rezultate onda mi jos vise krivo sto nisam prije poslao PP
Bar sam tebe pomeoschuey je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:Ja sam dosao samo da ne bude po schueyevom (ocekivao je 10)
Tek kad vidim rezultate onda mi jos vise krivo sto nisam prije poslao PP
ti si došo ko i virgin,samo da dođeš hahahhaha
čestitke Js-u,i daj malo uspori više čovjeće,ja radim sljedeći kviz,i samo da ti kažem.nećeš preći 20 bodova
čestitke i ostalima na postolju
također solidan odaziv,hvala svima koji su došli,vidimo se za 3 tjedna u isto vrijeme na istom mjestu
A sad bi svi htjeli bod više, e nejde to takK1M1 je napisao/la:mislim da imam 18 bodova a ne 17
schuey je napisao/la: čestitke Js-u,i daj malo uspori više čovjeće,ja radim sljedeći kviz,i samo da ti kažem.nećeš preći 20 bodova
čestitke i ostalima na postolju
Tak je, stavi mu one kaj najviše voli, Kiese i Chieseschuey je napisao/la:čestitke Js-u,i daj malo uspori više čovjeće,ja radim sljedeći kviz,i samo da ti kažem.nećeš preći 20 bodova![]()
Hoću skinut Ascarijev i Schumacherov rekord, ali to će biti teško, jer još tolko pobjeda zaredom...schuey je napisao/la:čestitke Js-u,i daj malo uspori više čovjeće,ja radim sljedeći kviz,i samo da ti kažem.nećeš preći 20 bodova![]()
schuey je napisao/la:Tak je, stavi mu one kaj najviše voli, Kiese i Chiese
Tak su hteli Ferrariju na kraju 2001. stavit utege..., a ostale momčadi su rekle da su to gluposti kakvi hendikepi.Icy je napisao/la:A na moj sljedeći ulaziš s hendikepom, mogli bi to uvest njemu za stalno, a šui?