Čestitke Jackieu na josh jednoj pobjedi i svima koji su sudjelovali.... Ali opet nas je nekako malo bilo

Osam bodova.Icy je napisao/la:Hvala svima!
Što se tiče broja sudionika - prvi kviz je bio slabo posjećen, drugi već bolje, valjda će do europskih utrka biti oko 10 sudionika. Pogledat ćemo schuey i ja prošlogodišnje igrače pa bi mogli poslat pozivnice, kako keks kaže.
Scuderia je napisao/la:Osam bodova.Icy je napisao/la:Hvala svima!
Što se tiče broja sudionika - prvi kviz je bio slabo posjećen, drugi već bolje, valjda će do europskih utrka biti oko 10 sudionika. Pogledat ćemo schuey i ja prošlogodišnje igrače pa bi mogli poslat pozivnice, kako keks kaže.( Sramim se.)
Ne znam kako ce biti dalje, ali ako ostavite ovaj termin 16:30, ja cu doci, jedino me moze sprijecit kvar na kompu, ili da me nema kuci.
Ma nisam bio siguran u naziv, pa sam samo htio pokazati da znam da je to onaj u Spa.Icy je napisao/la:@130R: kakav ti je to odgovor ''uglavnom onaj u spa''umrla sam od smijeha na to, tak sam mogla i ja na onom tvom kvizu napisat ''onaj tamo u suzuki''
srećom pa si ga pogodio
Inače, ta slika je iz filma ''Grand Prix'' ako nekog zanima.
Lijepo napravljeno.Icy je napisao/la:Postana je nova tablica.
A sad svi brzo za poslom i učit da vam Jackie previše ne odmakne.
Rekord stoji još od prošle godine, samo troje učesnika na VN Brazila.bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Cestitke Jackiju na pobjedi i ostalim na sudjelovanju![]()
Samo 4.natjecatelja to je oborilo sve dosadasnje rekorde,al nema veze bit ce ih vise sljedeci put.
Barem se nadam
Ah,onda moja isprikaWalter je napisao/la:Rekord stoji još od prošle godine, samo troje učesnika na VN Brazila.bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Cestitke Jackiju na pobjedi i ostalim na sudjelovanju![]()
Samo 4.natjecatelja to je oborilo sve dosadasnje rekorde,al nema veze bit ce ih vise sljedeci put.
Barem se nadam
hahahahhahaha a je ga nađeš izgovor hahahhahahah,gle kak janici nikad ne nestane struje,on genrator mobilni nosi sa sobom samo da može poslat odg na vrijemeScuderia je napisao/la:Sta ti je nesreca. Nestane mi struje, taman kada sam trebao poslat odgovore.![]()
Nešto on često u zadnje vrijeme nalazi izgovore... Ovaj gore, pa na skup ne može jer ko fol ima neke ispite...schuey je napisao/la:hahahahhahaha a je ga nađeš izgovor hahahhahahah,gle kak janici nikad ne nestane struje,on genrator mobilni nosi sa sobom samo da može poslat odg na vrijemeScuderia je napisao/la:Sta ti je nesreca. Nestane mi struje, taman kada sam trebao poslat odgovore.![]()