Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Formula 1 team - BMW Sauber
Pojavile su se neke glasine o tome da bi Pedro mogao dobit nogu iz Sauber. Na njegovo mjesto bi, navaodno, došao Luca Filippi. Link

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Kobayashi zadovoljan napretkom Saubera.
LINK
LINK
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma
najpozitivnije iznenađenje danas..svaka čast švicarskoj ekipi
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
bas sam bio sretan zbog današnjeg uspjeha momčadi, nadam se bodu ili dva u utrci ako im bolid izdrži.
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
http://www.autosport.com/news/report.php/id/84038" onclick="window.open(this.href);return false;
U Sauberu sretni s prvim bodom u sezoni
U Sauberu sretni s prvim bodom u sezoni
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
http://en.espnf1.com/europe/motorsport/story/21633.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Oduševljeni Kobayashijem
Oduševljeni Kobayashijem
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2380 ... r-new-car/" onclick="window.open(this.href);return false;
sauber sprema nova poboljšanja
sauber sprema nova poboljšanja

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Izgleda da je Pedro ostao bez svih 8 motora.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Šta će se onda s njim desit? ima kaznu na svakoj utrci do kraja sezone ili se neće trkat?King iCool je napisao/la:Izgleda da je Pedro ostao bez svih 8 motora.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Kazna ide samo u onoj utrci svaki put kad koristi novi motor.Kenny je napisao/la:Šta će se onda s njim desit? ima kaznu na svakoj utrci do kraja sezone ili se neće trkat?King iCool je napisao/la:Izgleda da je Pedro ostao bez svih 8 motora.
- Kenny
- Legenda
ako sam te dobro shvatio 8 motora koje je imo na raspolaganju u ovoj sezoni njih je uništio. Jel to znači da ako ima samo 3 nova motora u ovoj sezoni da ima kaznu na samo 3 trke?King iCool je napisao/la:Kazna ide samo u onoj utrci svaki put kad koristi novi motor.Kenny je napisao/la:Šta će se onda s njim desit? ima kaznu na svakoj utrci do kraja sezone ili se neće trkat?King iCool je napisao/la:Izgleda da je Pedro ostao bez svih 8 motora.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Da. 10 mjesta nazad na gridu.Kenny je napisao/la:
ako sam te dobro shvatio 8 motora koje je imo na raspolaganju u ovoj sezoni njih je uništio. Jel to znači da ako ima samo 3 nova motora u ovoj sezoni da ima kaznu na samo 3 trke?
- Kenny
- Legenda
ajd i nije tako strašno mogao je na svakoj trci imat kaznu 

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Evo Sauber potvrdio vozačku postavu za sljedecu sezonu.
Kobayashi i Sergio Perez, viceprvak gp2 serije. Nakon dugo vremena imat ćemo meksikanca u f1, a heidfeld je opet otpao i morat će nać mjesto negdje drugdje.
Sljedece sezone sauber spoznorira najbogatiji čovjek na svijetu Carlos Slim, njegova kompanija Telmex.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/87193
Kobayashi i Sergio Perez, viceprvak gp2 serije. Nakon dugo vremena imat ćemo meksikanca u f1, a heidfeld je opet otpao i morat će nać mjesto negdje drugdje.

Sljedece sezone sauber spoznorira najbogatiji čovjek na svijetu Carlos Slim, njegova kompanija Telmex.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/87193

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
Heidfeld je otpao vjerovatno sto on ima neke druge ponude, rekao je da pregovara s nekim momcadima... jel mi moze netko reci kako stoje postave za Toro Rosso, Force Indiu & Williams za 2011? Jel kome istjece neki ugovor ili slično...
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
U Toro Rossu su i Alguersuari i Buemi sigurni za 2011, u Williamsu je Barrichellu ugovor produžen, ali ne i Hulkenbergu (no njega ćebmw_sauber_f1 je napisao/la:Heidfeld je otpao vjerovatno sto on ima neke druge ponude, rekao je da pregovara s nekim momcadima... jel mi moze netko reci kako stoje postave za Toro Rosso, Force Indiu & Williams za 2011? Jel kome istjece neki ugovor ili slično...
vjerojatno zadržati i dalje). Ako se mene pita, najbolje šanse za Heidfleda su u Force Indiji uz Sutila... Par puta ove sezone Liuzzijevo se
mjesto u FI dovodilo u opasnost za sljedeću sezonu. Upravo bi tu mogao konkurirati Heidfeld.

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Samo neka on pregovara... moglo bi ga opet zadesiti da si uspije dogovoriti da opet bude test vozač.bmw_sauber_f1 je napisao/la:Heidfeld je otpao vjerovatno sto on ima neke druge ponude, rekao je da pregovara s nekim momcadima... jel mi moze netko reci kako stoje postave za Toro Rosso, Force Indiu & Williams za 2011? Jel kome istjece neki ugovor ili slično...

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Po meni i u force indiji su mu jako male šanse, gotovo nikakve. Liuzzi ima uguvor za sljedecu godinu, a cak i da ga raskinu stavit će umjesto njega Di Restu, nisu ga bezveze stavljali nekoliko puta da vozi na prvim slobodnim treninzima, a i vozi za mercedes u dtm-u i blizu je osvajanja naslova tamo, i sigurno da bi ga ovi u mercu voljeli vidjet u f1, a znamo čije FI ima motore.. A tu konkurira i Chandhok, koji ima podršku Bernia koji bi (najviše zbog novca) volio vidjet indijskog vozača u indijskoj ekipi na indijskom grand prixu sljedece sezone. Dakle tu je velika gužva i po meni ni tu nema mjesta za heidfelda. Sva ostala mjesta su zauzeta, osim onog u renaultu, al to 99.9% odlazi u ruke kimiju ili petrovu. Jedino gdje je jos ostalo mjesta za sljedecu sezonu su lotus, hrt i virgin.Arai je napisao/la: U Toro Rossu su i Alguersuari i Buemi sigurni za 2011, u Williamsu je Barrichellu ugovor produžen, ali ne i Hulkenbergu (no njega će
vjerojatno zadržati i dalje). Ako se mene pita, najbolje šanse za Heidfleda su u Force Indiji uz Sutila... Par puta ove sezone Liuzzijevo se
mjesto u FI dovodilo u opasnost za sljedeću sezonu. Upravo bi tu mogao konkurirati Heidfeld.

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
I Ferrari,ne vjerujem da bi ispustili solidnog vozača za male pare a da bude drugi vozačK1M1 je napisao/la:Po meni i u force indiji su mu jako male šanse, gotovo nikakve. Liuzzi ima uguvor za sljedecu godinu, a cak i da ga raskinu stavit će umjesto njega Di Restu, nisu ga bezveze stavljali nekoliko puta da vozi na prvim slobodnim treninzima, a i vozi za mercedes u dtm-u i blizu je osvajanja naslova tamo, i sigurno da bi ga ovi u mercu voljeli vidjet u f1, a znamo čije FI ima motore.. A tu konkurira i Chandhok, koji ima podršku Bernia koji bi (najviše zbog novca) volio vidjet indijskog vozača u indijskoj ekipi na indijskom grand prixu sljedece sezone. Dakle tu je velika gužva i po meni ni tu nema mjesta za heidfelda. Sva ostala mjesta su zauzeta, osim onog u renaultu, al to 99.9% odlazi u ruke kimiju ili petrovu. Jedino gdje je jos ostalo mjesta za sljedecu sezonu su lotus, hrt i virgin.Arai je napisao/la: U Toro Rossu su i Alguersuari i Buemi sigurni za 2011, u Williamsu je Barrichellu ugovor produžen, ali ne i Hulkenbergu (no njega će

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Kamui svojim vožnjama donosi pare, mogao bi Panasonic natrag u F1 nakon odlaska Toyote, no u Sauberu demantiraju pregovore. LINK

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Prva momčad koja je objavila datum predstavljanja novog bolida 
Novi, C30 će biti prezentiran 310.01. u Valenciji. Link

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
jel to sad 31. ili 30. siječanj ?gringo73 je napisao/la:Prva momčad koja je objavila datum predstavljanja novog bolida

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Klikneš na link i pogledaš.Domi je napisao/la:jel to sad 31. ili 30. siječanj ?gringo73 je napisao/la:Prva momčad koja je objavila datum predstavljanja novog bolida

- Kenny
- Legenda
Hoće iduće sezone bit samo Sauber, ili je i dalje BMW Sauber

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ja mislim da je sauber od druge godine bilo se pričalo ..

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011