Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Formula 1 team - Ferrari
To pravilo je uvedeno radi smanjenja troškova i neće se ukidati do 2012. sigurno jer su svi potpisali Concorde Agreement sa FIA-om. A i ne vidim razlog zašto bi se uopće ukidalo,zbog Ferrarija? Jer ove godine nemaju tako pouzda motor, za to im nije FIA kriva jer se na pouzdanošću motora smije raditi samo ne na povećavanju snage...
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
treba ga ukinut jer i ovako ekipe,odnosno proizvođači motora unapređuju svoj motore.mercedesov motor prošle godine,drastično jači od ostalih dok 2008.to nije bilo baš tako.pravilo je glupo i treba ga ukinuti jer ga nitko ne poštuje a ne zato što ferrariju sad ne odgovaraKing iCool je napisao/la:To pravilo je uvedeno radi smanjenja troškova i neće se ukidati do 2012. sigurno jer su svi potpisali Concorde Agreement sa FIA-om. A i ne vidim razlog zašto bi se uopće ukidalo,zbog Ferrarija? Jer ove godine nemaju tako pouzda motor, za to im nije FIA kriva jer se na pouzdanošću motora smije raditi samo ne na povećavanju snage...
- gradski
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
a fora je i u ovome
ako si prije imao recimo 20mil€ za razvoj komletnog motora, sad tih 20mil€ koriste za razvoj samo tih pojedinih dijelova koji se mogu unapređivati
ako si prije imao recimo 20mil€ za razvoj komletnog motora, sad tih 20mil€ koriste za razvoj samo tih pojedinih dijelova koji se mogu unapređivati
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Prije će biti da su radili na smanjenju potrošnje uz zadržavanje snage ... svodi se na isto!vidc je napisao/la:ova sad situacija s motorom ferrarija je čisti dokaz da zamrzavanje nema veze s vezom i da trebaju to pravilo što prije ukinuti.prvo ferrari preko zime radi preinake na motoru u svrhu poboljšanja pouzdanosti, iako prošle godine su imali odličan motor u tom pogledu.međutim, očigledno su radili na snazi a ne na pouzdanosti pa im se motor kvario tako da sad tek imaju pravo pozvati se na preinake na motoru u svrhu poboljšanja pouzdanosti.vjerojatno je na sličan način i mercedes nabildao svoj motor...
uglavnom,pravilo je glupo i treba ga što prije ukinut
Pravilo je glupo najviše zato što je razvoj motora zamrznut pri drugačijim zahtjevima. Prije je motor trebao izdržati jedan vikend, pa dvije utrke, pa se odredio broj motora za sezonu ... i sad motor treba izdržati 2-3 vikenda plus pokretati oko 100kg teži bolid na dijelovima treninga i početku utrke ... može li nokia 3210 primiti mms ... bar da novi motori dođu prije 2013. da se priča u ovakovim situacijama tko je napravio bolji posao bez insinuacija o legalnosti.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Auuuuu sad ce bolid izgledato ko gol.Treba to popuniti necim.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma
neće biti teško naći sponzora..pogotovo nakon pobjede u španjolskoj u koju sam čvrsto uvjerenFelipe Massa je napisao/la:Auuuuu sad ce bolid izgledato ko gol.Treba to popuniti necim.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
a jest im bolid sad bljak totalno...Arai je napisao/la:Ferrari miče Marlborov bar kod sa bolida! LINK
[ http://images.gpupdate.net/large/152206.jpg ]
McLaren u <3
-
tebi je mclarenov najljepšiMcLewis je napisao/la:a jest im bolid sad bljak totalno...Arai je napisao/la:Ferrari miče Marlborov bar kod sa bolida! LINK

- McLewis
- Veteran
pa i jeBigBoss je napisao/la:tebi je mclarenov najljepšiMcLewis je napisao/la:a jest im bolid sad bljak totalno...Arai je napisao/la:Ferrari miče Marlborov bar kod sa bolida! LINK
[ http://images.gpupdate.net/large/152206.jpg ]![]()
naravno

McLaren u <3
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Naravno da ce maknut kada se samo trazi solucija da se Ferrari sputa.Lakse je ovako nego da se stalno vuku po novinama.Arai je napisao/la:Ferrari miče Marlborov bar kod sa bolida! LINK
Nzm cime ce ispuniti ovako veliki prazan prostor.
Ono sto ja gledam, a to je da nigdje ne vidim F-duct sistem kod Ferrari-ja.Na pokrovu motora nema izbocina koje bi to sugerirale sto moze znaciti da je solucija drugacije rijesena od ostalih momcadi ili da su napravili delji pokrov motora kako ne bi kvarili zracnu struju..I na prednjem krilu ne vidim neke drasticne razlike pa nzm sta su to toliko napravili na bolidu vidljivo oku..
Nadam se solidnom iskoraku naprijed u pogledu forme momcadi i bolida, a u to vjerujem poslije Masinih i Alonsovih izjava..
Zadnja izmjena: nikolaa, dana/u 06 svi 2010, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA FERRARI!!!
-
što misliš koji je meni? renaultMcLewis je napisao/la: pa i jeali bio mi je ferrari onako isto podosta lijep bolid...

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Može biti da je ovaj pokrov motora stavljen samo da se prezentira promjena livreja i da se bolid par puta fotografira. Slažem se s ovim danikolaa je napisao/la:Naravno da ce maknut kada se samo trazi solucija da se Ferrari sputa.Lakse je ovako nego da se stalno vuku po novinama.Arai je napisao/la:Ferrari miče Marlborov bar kod sa bolida! LINK
Ono sto ja gledam, a to je da nigdje ne vidim F-duct sistem kod Ferrari-ja.Na pokrovu motora nema izbocina koje bi to sugerirale sto moze znaciti da je solucija drugacije rijesena od ostalih momcadi ili da su napravili delji pokrov motora kako ne bi kvarili zracnu struju..I na prednjem krilu ne vidim neke drasticne razlike pa nzm sta su to toliko napravili na bolidu vidljivo oku..
Nadam se solidnom iskoraku naprijed u pogledu forme momcadi i bolida, a u to vjerujem poslije Masinih i Alonsovih izjava..
na prednjem krilu nema nekih razlika. Ja isto ne vidim neke razlike, a ista stvar je i kod McLarena. Najavili su promjenu prednjeg krila,
a ono kojem sam vidio nije ništa revidirano. Jedina razilika je u zadnjem krilu... Moguće je da su iz oba tima izložili stare dijelove, a nove
ćemo vidjeti sutra. Sve u svemu, mislim da u Ferrariju imaju spreman F-duct jer su "nešto" testirali na Varianu. Straight line test je sasvim
dovoljan da se testira taj sistem. A sad hoće li ga koristiti u kvalama i u utrci...

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Sad će Lada nać svoje mjesto i na Ferrariju. 

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Moguca je i ova varijanta...nzm..Arai je napisao/la:Može biti da je ovaj pokrov motora stavljen samo da se prezentira promjena livreja i da se bolid par puta fotografira. Slažem se s ovim danikolaa je napisao/la:Naravno da ce maknut kada se samo trazi solucija da se Ferrari sputa.Lakse je ovako nego da se stalno vuku po novinama.Arai je napisao/la:Ferrari miče Marlborov bar kod sa bolida! LINK
na prednjem krilu nema nekih razlika. Ja isto ne vidim neke razlike, a ista stvar je i kod McLarena. Najavili su promjenu prednjeg krila,
a ono kojem sam vidio nije ništa revidirano. Jedina razilika je u zadnjem krilu... Moguće je da su iz oba tima izložili stare dijelove, a nove
ćemo vidjeti sutra. Sve u svemu, mislim da u Ferrariju imaju spreman F-duct jer su "nešto" testirali na Varianu. Straight line test je sasvim
dovoljan da se testira taj sistem. A sad hoće li ga koristiti u kvalama i u utrci...
FORZA FERRARI!!!
- McLewis
- Veteran
ferrari ima f duct prpremljen.... vidio sam na sutton-images ali nemogu se tamo slike skidat , ili ja neznam 

McLaren u <3
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Naravno da imaju i novi aerodinamički paket bez F-duct sistema. To je za slučaj ako dotični ne bude funkcionirao kako treba. Taj je paket uslikan bez bar koda.
Avanti FER, Avanti!!!
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Prilično sam siguran da se staza zove "Vairano" a ne "Variano".Arai je napisao/la:Može biti da je ovaj pokrov motora stavljen samo da se prezentira promjena livreja i da se bolid par puta fotografira. Slažem se s ovim da
Avanti FER, Avanti!!!
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Je, u pravu si, Vairano je. Zamijenio sam "r" sa "i"...The Greatest je napisao/la:Prilično sam siguran da se staza zove "Vairano" a ne "Variano".Arai je napisao/la:Može biti da je ovaj pokrov motora stavljen samo da se prezentira promjena livreja i da se bolid par puta fotografira. Slažem se s ovim da

- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
BigBoss je napisao/la:neće biti teško naći sponzora..pogotovo nakon pobjede u španjolskoj u koju sam čvrsto uvjerenFelipe Massa je napisao/la:Auuuuu sad ce bolid izgledato ko gol.Treba to popuniti necim.
Tko god da uzme morat će dobro odrješiti kesu...Jedna od najboljih mjesta za reklamu...
1982 UCV 1919
-
VrhunskaDr. DJ je napisao/la:BigBoss je napisao/la:neće biti teško naći sponzora..pogotovo nakon pobjede u španjolskoj u koju sam čvrsto uvjerenFelipe Massa je napisao/la:Auuuuu sad ce bolid izgledato ko gol.Treba to popuniti necim.
Tko god da uzme morat će dobro odrješiti kesu...Jedna od najboljih mjesta za reklamu...

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
a tko je rekao da philp morris prestaje plaćati? kaj vi ne vidite novi dizajn pokrova?
- Ferrari-BiH
- Veteran
Bas to i ja mislim, nije bezveze onaj bijeli okvir, a da se PM povukao, ne bi imali bar code na kombinezonimasunseeker je napisao/la:a tko je rekao da philp morris prestaje plaćati? kaj vi ne vidite novi dizajn pokrova?
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Loš prvi slobodni trening za ferrari? Alonso 8. Massa 12.
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
iako je samo trening, pomalo zabrinjavadeda je napisao/la:Loš prvi slobodni trening za ferrari? Alonso 8. Massa 12.