Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Alonso
Re: Formula 1 team - Ferrari
@Dr.DJ
U pravu si, sigurno ce i drugi donijeti mnoga poboljsanja, ali vjerujem da ce Ferrarijev update biti recimo mnogo veci od Mclarenovog, koji iz utrke u utrku poboljsava svoj bolid... S druge strane, Ferrari i Red Bull bi do tada trebali u pogon staviti ovaj sistem za omogucavanje vece brzine na pravcu (jbg ne znam kako na nasem zovu ovo). Tako da ako bude 0.4 sec, ja mislim da ce to biti veliki skok... no ne sumnjam da ce prvenstveno i Red Bull napraviti korak naprijed... Vidjet cemo hoce li im se Ferrari moci pribliziti. Barcelona je prava staza da to vidimo jer bi Red Bull zbog svog strasnog aerodinamickog paketa tamo trebao biti vrlo vrlo brz...
U pravu si, sigurno ce i drugi donijeti mnoga poboljsanja, ali vjerujem da ce Ferrarijev update biti recimo mnogo veci od Mclarenovog, koji iz utrke u utrku poboljsava svoj bolid... S druge strane, Ferrari i Red Bull bi do tada trebali u pogon staviti ovaj sistem za omogucavanje vece brzine na pravcu (jbg ne znam kako na nasem zovu ovo). Tako da ako bude 0.4 sec, ja mislim da ce to biti veliki skok... no ne sumnjam da ce prvenstveno i Red Bull napraviti korak naprijed... Vidjet cemo hoce li im se Ferrari moci pribliziti. Barcelona je prava staza da to vidimo jer bi Red Bull zbog svog strasnog aerodinamickog paketa tamo trebao biti vrlo vrlo brz...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
McLaren dolazi sa dobrim updateom također.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Ferrari 599XX je postavio novi rekord staze Nurburgring (Nordschleife točnije) i što je meni upalo u oko je jedna stvar. Na Ferrariju su Michelinke. Zanima me hoće li sljedeće sezone biti i na F11 Michelin guma???
kakav potpis staviti???
- sp33d
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
Maestro je napisao/la:Ferrari 599XX je postavio novi rekord staze Nurburgring (Nordschleife točnije)
najbolja staza ikad. sori na oftopiku.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Pa pise ti u uvodu..Rafaelle de SimoneIgor18 je napisao/la:Ko je vozio auto?
FORZA FERRARI!!!
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Već su se pojavila prepucavanja da li je to službeni rekord jer to kao nije cestovni automobil ( road car ), već trkaći. Jel netko zna nešto više?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Navijam za: Lewis Hamilton
ovo nije road car, ne moze se registrovati, nema farove, stopke itd itd. Takodje nije rekord staze, rekord je 6:48 i drzi ga Radical koji je road car. ovo je cisti marketinski trik ferrari-aDani je napisao/la:Već su se pojavila prepucavanja da li je to službeni rekord jer to kao nije cestovni automobil ( road car ), već trkaći. Jel netko zna nešto više?
- nikolaa
- Profesionalni vozač
Ferrari 599xx jeste cestovni automobil..radi se u iskljucivo ogranicenoj serijigalebu2 je napisao/la:ovo nije road car, ne moze se registrovati, nema farove, stopke itd itd. Takodje nije rekord staze, rekord je 6:48 i drzi ga Radical koji je road car. ovo je cisti marketinski trik ferrari-aDani je napisao/la:Već su se pojavila prepucavanja da li je to službeni rekord jer to kao nije cestovni automobil ( road car ), već trkaći. Jel netko zna nešto više?
FORZA FERRARI!!!
-
- Navijam za: Lewis Hamilton
"it's not a record...it's not street-legal..I mean it's a marketing choice...I guess soon ferrari will set the ring time for 599 GTO "..only xx seconds slower than 599xx..."nikolaa je napisao/la:Ferrari 599xx jeste cestovni automobil..radi se u iskljucivo ogranicenoj serijigalebu2 je napisao/la:ovo nije road car, ne moze se registrovati, nema farove, stopke itd itd. Takodje nije rekord staze, rekord je 6:48 i drzi ga Radical koji je road car. ovo je cisti marketinski trik ferrari-aDani je napisao/la:Već su se pojavila prepucavanja da li je to službeni rekord jer to kao nije cestovni automobil ( road car ), već trkaći. Jel netko zna nešto više?
also the driver,raffaele de simone is not on pair as Bertolini... "
ovaj 599xx je eksperimentalni, obicni 599xx koji je radjen na osnovi 599gto ima farove stopke itd itd i nije vozen na nirburgringu.
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
Jedini "rekord" koji je "oborio" je taj da je najbrzi Ferrari (od svih ostalih vozenih/mjerenih Ferrarija) na Nordschleife......
Inace pravi rekord drzi Chuck Norris - 4minute i nesto sitno, i to na biciklu bez lanca..........
Inace pravi rekord drzi Chuck Norris - 4minute i nesto sitno, i to na biciklu bez lanca..........

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
tip koji ovo vozi blago rečeno nema pojma, ili je neki test ili se boji vozit auto do granice. Keiichi Tsuchiya je neke zavoje na ringu s Hondom S2000 (serijskom) s otvorenim krovom bez 'kaveza' i zaštitne opreme (čisto turistički) vozio samo 20km/h sporije od ovog Ferraria.nikolaa je napisao/la:Pa pise ti u uvodu..Rafaelle de SimoneIgor18 je napisao/la:Ko je vozio auto?

- gradski
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
S2000 je jedan od najboljih auta na svijetu
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Ma nema Chuck Norris pojma, slabo mu je to. Ako onaj Kecman primi loptu, okrene se, baci i pogodi koš sa 20 metara i sve to u 0.6 sec do kraja... mislim da bi trčeći prošao tu stazu ispod 4 minuteLord of the Ring je napisao/la:Jedini "rekord" koji je "oborio" je taj da je najbrzi Ferrari (od svih ostalih vozenih/mjerenih Ferrarija) na Nordschleife......

Nego taj lik kaj je vozio, jel on neki profi vozač ili...? Di se natječe u kojoj seriji?
Michael is faster than you!!
- Armanini
- Svjetski prvak
samo jedna stvar - nije isto vozit auto koji se tjera do granice u nekom zavoju (s2000) i auto kojim moras drzat odredjeni zavoj pod kontrolom gasa jer inace preletis zavoj.. a 20kmh u zavoju je ogromna razlika..
mislim.. nije da znam, ali pretpostavljam
mislim.. nije da znam, ali pretpostavljam

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Ekipa, mislim da ste ispucali dovoljno prostora na priču oko nekog cestovnog prometala. Ovo je ipak F1 tema, a ako želite nastavit imate podforum auto-moto.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Opis volana F10 - http://www.ferrari.com/English/Ferrari_ ... 16&c=Video" onclick="window.open(this.href);return false;

- Schumy.d
- Legenda
Baš kvalitetan video. Možeš se izgubiti samo na volanu.gringo73 je napisao/la:Opis volana F10 - http://www.ferrari.com/English/Ferrari_ ... 16&c=Video" onclick="window.open(this.href);return false;

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
ferrari testirao novi aero paket na vairanu
http://www.ferrari.com/English/News/For ... _wing.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
jel nisu testiranja zabranjena??????????
http://www.ferrari.com/English/News/For ... _wing.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
McLaren u <3
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Straight line testiranja nisu zabranjena, a ako se dobro sjećam Variano je većinom samo ravni pravac...McLewis je napisao/la:ferrari testirao novi aero paket na vairanu

- nikolaa
- Profesionalni vozač
Mislim da je dozvoljeno 5 straight line testova u toku sezone za momcad.Arai je napisao/la:Straight line testiranja nisu zabranjena, a ako se dobro sjećam Variano je većinom samo ravni pravac...McLewis je napisao/la:ferrari testirao novi aero paket na vairanu
FORZA FERRARI!!!
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Odlicno.Zaista lijepa vijest da je motor vec spreman za Barcelonu.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
Dobra vijest.Prije svega zbog toga sto je motor vec spreman za nastup i vjerojatno se radilo o sitnom problemu.Felipe Massa je napisao/la:Ferrari dobio FIA-ino dopuštenje da modificira motor
Druga stvar je to sto ne treba biti cudno ako Type 056 bude za koju KS jaci.Vjerojatno je da su ovaj potez iskoristili da malo dorade neke elemente motora, koji mogu podici razinu snage..Naravno, ne smije se raditi nista enormno na motoru po pravilima FIA-e, ali neki elementi se mogu poboljsati u ovakvim situacijama i to elementi koji mogu napraviti razliku revidiranog motora u odnosu na motore koji su dosada koristeni.
FORZA FERRARI!!!
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ova sad situacija s motorom ferrarija je čisti dokaz da zamrzavanje nema veze s vezom i da trebaju to pravilo što prije ukinuti.prvo ferrari preko zime radi preinake na motoru u svrhu poboljšanja pouzdanosti, iako prošle godine su imali odličan motor u tom pogledu.međutim, očigledno su radili na snazi a ne na pouzdanosti pa im se motor kvario tako da sad tek imaju pravo pozvati se na preinake na motoru u svrhu poboljšanja pouzdanosti.vjerojatno je na sličan način i mercedes nabildao svoj motor...
uglavnom,pravilo je glupo i treba ga što prije ukinut
uglavnom,pravilo je glupo i treba ga što prije ukinut